מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

שלום למנהלת הפורום אני מחפשת את המייל האישי של פרופסור וינטראוב. לפני 10 שנים נעזרתי בשירותיו רבות, בני גיל טופל אצלו כשאובחן כסובל מ"קלאב פוט". גיל זכה אתמול במדליית זהב בשחיה באליפות בתי-הספר בצפון ! רציתי לכתוב לו ולהזכיר נשכחות.
אשמח אם תוכלי לשלוח לי מסר בעניין זה. תודה.

פרלמנים

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

בוודאי תוכלי ליצור עימו קשר דרך ביה"ח, לא? כל הכבוד לגיל על ההצטיינות!
כמו כן בשבילנו, אמהות טריות ודואגות, תוכלי לספר קצת עליכם- איך טופלתם, עד איזה גיל עם דניס בראון אם בכלל... תודה, שבת שלום, ג'סיקה

לפני המייל שתכף יתנו לך!!!!!

שלום לך ברוך בואך לפורום, אנחנו מאוד שמחים על הודעתך!!!! מזל טוב גדול,,,, בן כמה גיל?? זה כל כך משמח!!!!!! את מוזמנת לצלם ולהעביר אלי, כמובן אם תרצי, את המדלייה של גיל, ונשמח לצרף אותה לדף הראשי של הפורום!!! צריך להתגאות לא? תכף אנשים שמטופלים אצל ויינטראוב, או שכבר אולי ענו לך, יענו לך ויתנו לך את המייל... ספרי עוד דברים טובים ואם תרצי, גם על גיל ועל שיטת הטיפול בקלאב פוט אורית

אשמח לענות לכל שאלה וכמובן לספר

גיל הוא אחד מצמד, גדול ב-5 דקות מניר אחיו התאום. לא אבחנו אצלינו קלאב פוט בסריקת מערכות, כך שסביר להניח שבעייתו לא הייתה קלאב פוט רגיל כי אם תנוחתו ברחם: אחיו "רכב" עליו, אני אישה רזה, במשך ההריון העליתי עם שניהם כ-12 ק"ג, כל אחד מהם נולד במשקל 2.7 ק"ג (בשבוע 39) כך שפשוט היה להם שם צפוף וארוך מדי. מבית-חולים יצאנו מגובסים, בהמשך שני מכשירים שונים, והתחלנו מסע ארוך ומפרך שנגמר בערך בהיותנו בני שנה וחצי או שנתיים. ברכבת מחיפה הגענו פעמיים בשבוע לבי"ח דנה לפיסיותרפיה ולמפגשים שבועיים עם פרופסור וינטראוב הזכור לטוב. בנוסף טורטיקוליס שניכר עד היום, אי סימטריה בולטת מעט בפנים ומעט בעיות נוספות. גיל הלך מאוחר, לא דבר עד גיל מאוחר, ובשל התנהגויות מוזרות נוספות טופלנו ב"דנה" ע"י נוירולוגים מחשש שהבחור אוטיסט. נזקקנו לריפוי בעיסוק, לקלינאית תקשורת ולפסיכולוגית בהמשך הדרך בהיותו בגן. בעצם באמצע כתה א' כשגיל קבל חזרה מהמורה מבחן בחשבון-מבחן ארוך מאוד, קשה בן 3 דפים ובו לא היתה אפילו טעות אחת, הבנתי שזהו שהגענו לקו הגמר. ומשם ואילך פשוט הנחנו לו. כיום גיל תלמיד מצויין. תעודתו משבוע שעבר תעיד על כך: ציוניו טוב מאוד ומצויין בלבד (כתה ה'). ילד שקט, קשוב, אהוב על המורות ועל בני כיתתו. מעט צנוע, מופנם, עם השגים מעוררי הערצה. מנגן על סקסופון (עם צוואר נטוי מה) ושחיין. כאמור זכה במדליית זהב אתמול בשחייה באליפות בתי הספר בצפון ובשני משחים נוספים דורג במקום רביעי. יחד עם חבריו לקבוצה זכו במקום ראשון כללי בנים והביאו עמם גביע מכובד לביה"ס. משתתף מחר ומחרתיים במוקדמות אליפות הארץ בשחיה (ב-6 מקצים שונים !), ומקווה לעלות לאליפות הארץ שתתקיים בחודש הבא. בשבילו כנראה השמיים הם הגבול. הרבה דמעות זלגו בזמנו אצל פרופ. וינטראוב מחשש לעתידו של גיל. הקלאב פוט בעיני היה הנושא המשני בחשיבותו, ההתנהגות וההבטים הנוירולוגיים הטרידו מנוחתי מאד. זכורים לי לילות טרופי שינה ,דאגה מתמדת וכמובן הכרית הסופגת בשקט הכול. כאמור היה כלא היה. אין בכתיבתי זו מגמה ל"השוויץ" בגיל ובהשיגיו, כי אם לעודד ולומר שיש תקווה - למרות שלא ראיתיה בזמנו. עם הזמן לעיתים בעיות בכל זאת באות על פתרונן. אשמח אם מישהו מכם יעביר אלי את המייל האישי של פרופסור וינטראוב. היום משראיתי את מדליית הזהב הזו, נזכרתי בו ובעצות שנתן לי וחשבתי לשתפו. מאוד מאוד הערכתי דעתו.

פרלמנים

New member
../images/Emo24.gifסיפור יפה ומרגש!

איזה קטע זה שבדיוק השבוע חיפשנו אם לתאומים שתתן טיפים כי יש אמא בהריון חדשה ("אביב") בפורום שמחפשת עצות וטיפים לקראת לידת תאום ק"פ...אני מניחה שהיא תהיה איתך בקשר. הסיפור שלכם יפה ומרגש. טוב לשמוע שבסוף הכל מסתדר, ועכשיו אני מבינה קצת את הכינוי שלך בפורומים... תוכלי להסביר איזה מכשירים היו לגיל? איזה טיפול בדיוק עבר? אגב, מה זה טורטיקוליס? סליחה על הבורות. אחיו התאום (שמו?) נולד ללא בעיות מיוחדות? שמחה לשמוע ולפרגן בע-נ-ק לספורטאי הזה שלך...
, ומקווה שיש לך הרבה נחת מהילדים, אחרי כל הדאגות. אין לי מושג מה המייל של וינטרוב, אבל יש כאן כמה שמטפלות אצלו, תוך יום יומיים יענו לך, כמו שאורית ציינה. שבת שלום, תודה על התשובות. ג'סיקה

תשובות לשאלות

1. היינו ביחד באותו זמן לפחות שלוש אמהות לתאומים ואמא אחת לשלישיה.-ילידי 1996 מרץ אפשר בוודאי לבדוק ברשומות ולברר עם הורים נוספים, היות ואנחנו לא ק"פ אופייני. 2. טורטיקוליס היא בעיה של צוואר נטוי, ללא טיפול עלול לגרום לשרירים קצרים בצד אחד של הצוואר וארוכים בצדו השני. לגיל א-סימטריה בולטת בפנים, גם בראיה זה בא לידי ביטוי (בזמנו המליצו לנו על ניתוח עיניים עליו וויתרנו), וגם האורטודנט תיקן לסת שאינה סימטרית. 3. ניר הוא אחיו התאום של גיל, ילד מוכשר ויוצא דופן, לקוי למידה ובעל הפרעת קשב וריכוז. כינויי בגלל בעיותיו אלו. בפורומים של לקויי למידה וילדי ADHD תוכלו למצוא אותי. 4. לגבי המכשירים של גיל. היו לו שניים במהלך חייו. מפלסטיק שנסגרים ברצועות, שחבקו לו את הרגליים. אחד מהם נסענו לגליל לבחורה מוזרה ממושב מוזר ששכחתי את שמו.

פרלמנים

New member
כמו שאת רואה, הערת אותנו ...

משנת החורף שלנו... כולנו שואלות, מתעניינות וכמובן- הכי שמחות לשמוע שוויצים ודברים טובים! מחזיקה אצבעות שגיל הצליח היום! מקוה שכולנו נזכה להרבה נחת מהילדים, תמיד! חשוב להאמין בהם, לדרבן אותם, ולהיות אופטימיים! כל הכבוד לך. לילה טוב, תהני מהילדים. ג'סיקה, אמא לדניאל, בן חצי שנה בדיוק היום
. נולד עם ק"פ דו צדדי חמור, כיום עם נעלי דניס בראון כמעט כל היום וכל הלילה... אופטימית מאוד!

טאניוש

New member
מרגש עד דמעות

תודה ששיתפת. אני מציאה לך להתקשר למחלקה ולשאול אותם את המייל שוינטרוב. לא בטוח שגם אלה שמטופלים אצלו יודעים את המייל (לי אין מושג מה המייל של הרופא שלנו). יש כאן את מספרי הטלפון (מייל אין שם, חיפשתי). הוא ודאי ישמח מאד לחדשות כל כך מרגשות.

nush האחד

New member
באמת סיפור מרגש... ../images/Emo13.gif

אי אפשר להתעלם מסיפורך. אחרי הכל, עברתם הרבה ובהחלט מגיע לפרופ' ויינטרוב המדהים (בלשון המעטה) לשמוע את הסיפור המופלא שלכם, להתגאות ולהתרגש יחד אתכם בגיל שלכם. אנסה ליצור קשר עם אריאלה הפיזיותרפיסטית (שהיא אישה מקסימה כשלעצמה). במקביל, שולחת לך מסר עם הטל' של מרפאתו הפרטית של פרופ' ויינטרוב. אולי משם הדרך תהיה קצרה יותר... שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך וכל הכבוד לגיל על השגיו!!

אריאלה ותמי הן הפיסיותרפיסתיות

שטיפלו בגיל. אני אחכה עם המייל לוינטראוב מספר ימים היות וגיל השתתף היום במוקדמות אליפות הארץ, ואם העפיל לגמר אליפות הארץ (שתתקיים בקיבוץ אשדות יעקב במרץ), נדע רק בעוד כשבוע. אז אשמח לספר לוינטראוב גם חדשה זו. לדברי המאמן האישי של גיל מה שמייחד אותו היא עבודת רגליים מדהימה שאין להרבה שחיינים... כן-כן לילד המגובס ההוא עם המכשירים (שאין לי מושג איך קראו להם) יש עבודת רגליים מיוחדת שאין להרבה. מצחיק לא?

תחיצ

New member
יחי החלומות../images/Emo112.gif

אני תמיד מפנטזת לרשום את מלאכי לחוג בלט כשיגדל. אבל גם שחיה נשמע פנטסטי. לא שאנחנו לא יודעים שזה עובר, ואפשר להתמודד עם הכל, אבל טוב מדי פעם לקבל תזכורת... בהצלחה בתחרויות הקרובות. מחזיקים אצבעות, בשם ילדי הפורום

sigis7

New member
לפני הכל ישר כח לגיל ולאמא שכמוך!!!

נפלת עלי ובטח גם על אחרים כאן משמיים עם סיפור החיים שלכם. אני אחרי שבוע עמוס במחשבות בעקבות המקרים שהופיעו כאן לאחרונה לגבי ניתוחים, והנה הופעת את והדלקת לי שוב את אש התקוה, פשוטו כמשמעו.אשמח לשמוע מתי גיל התחיל בלימודי השחיה? האם זו היתה המלצה של הרופא? האם הוא עסק או עוסק בספורט נוסף? האם את מסוגלת לתאר את המכשיר הנוסף שהיה לגיל וכמה שעות ולאיזו תקופה הוא היה עם המכשירים השונים? מי הפנה אותך לאותה "בחורה מוזרה" כלשונך? סליחה על ההתקפה הכל מתוך עניין טהור לשמוע עוד על ההצלחה! המון תודה על ששתפת אותנו בסיפור המדהים הזה!

פרלמנים

New member
../images/Emo221.gifאגב שחייה!../images/Emo221.gif

לאמא המוטרדת ולכולן, סיגי ואנוכי שוחחנו עם דר' פונסטי לפני כחודש, אחת השאלות הייתה אם הוא ממליץ על ספורט מסוים לילדי ק"פ. תשובתו הייתה- בודאי, שחייה. שחייה נעימה! ג'סיקה

קבלתי סוף-סוף את המייל של וינטרוב

באמצעות דף קשר ששלחתי ל"דנה". אתפנה, אכתוב לו, ואשתף אתכם כשיהייה במה לשתף. כל טוב בינתיים ורוב בריאות לכן, ולילדיכן.

למעלה