מבקשת עזרת הצפוניים, בני משרת בגבול

rivkaman

New member
מבקשת עזרת הצפוניים, בני משרת בגבול

הצפון, הטלביזיה שלהם התקלקלה, בני ביקש ממני לנסות להשיג להם טלביזיה 21 אינש, פניתי גם לפורום תרומה והתנדבות וגם כאן בתקוה שימצא תורם . תודה מראש רבקה,

אוי מזמן לא דיברנו יקירתי מה שלומכם

? נשמה טובה אמא יקרה צר לי שלא היינו בקשר לאחר שחזרתי מחו"ל הייתי קצת במצב את יודעת לא לפה ולא לפה עכשיו ברוך השם אני בסדר מתאוששת יצאתי קצת לעבוד עם משה וגם כל השבוע עבדתי ויכול להיות שגם שבוע זה אני המשיך לא בטוח כשהייתי בחו"ל שלחתי לך מספר מסרים מאחר שלא ענית חשבתע לעצמי שאולי את לא רואה אותם הבנתי שיש לך בעיה כמו בעבר מה שלומך נשמה מתוקה ויקרה שלי בקשר לטלוויזיה אבדוק אפשרות והודיע לך כבר מחר אל תדאגי עבור בנך אני על בטוח אשלח נהייה בקשר אוהבת אותך ומתגעגעת לילה טוב

רבקה שילחי לי מספר טלפון שלך או של

החייל המקסים והכי מתוק שלך נתאם את המשלוח של הטלויזיה במסר כמובן בהקדם מכוון שביום ראשון וגם ברביעי יוצאות משאיות שלנו לצפון וכך משה יוציא עם הנהג שלנו אליו או אלייך הביתה את הטלוויזיה בכך יוכל בנך חיילך הכי הכי יקר לך בעולם להנות מטלוויזיה "21 צבעונית ממש חדשה מתינה להודעה ממך

rivkaman

New member
היי זיוי היקרה , רק עכשו ראיתי את

ההודעה שלך תודה רבה רבה לך חברתי היקרה. בני נשאר השבת בבסיס , מחר נלך לבקר אותו, וכשתגיע הטלביזיה נלך שוב אירגנו לו עוד חפצים לחדר , חדר קטנטן של 4 חיילים.כדי שיהיה להם נוח במקום הלא נעים שהוא נמצא. כתבתי לך במסר.

רבקה יקירתי ../images/Emo140.gif בוקר טוב ../images/Emo104.gif

הטלוויזיה יצאה לדרכה
בשמחה ואהבה רבה לחיילי צהל באשר הם מקווה שבנל חיילך היקר מכל וחבריו היקרים לנו מכל יצפו בהנאה רבה אמרתי למשה שיאמר לפועלים שלנו שמקרה אם ייצא ויהייה להם מקרר קטן שיודיעו לי ונשלח לחייל שלך -{לא מבטיחה נבדוק אפשרויות} מאוורר אני מבינה שאתם נותנים שהייה לכולנו יום ושבוע קסום מלא שמחה אהבה והצלחה אמא רבקה יקרה אני אוהבת אותך

../images/Emo165.gifרבקה אני שמחה מאוד שקיבלת את

הטלוויזיה מהמובילים שלנו אני מקווה שבנך החייל המקסים וחבריו יהנו מהצפיה בה שהייו בריאים וחזקים ואינשאללה שאלוהים ינחה אותם תמיד בדרך הבטוחה ביותר
חג עצמאות שמח

rivkaman

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo189.gifזיוי נשמה טובה והמלאך

הטוב, תודה רבה לך מכל ליבי, אין לך מושג כמה שבני שמח כשהתקשרתי אליו ובישרתי לו שהטלביזיה בבית, פשוט לא האמין איך עשית זאת כל כך מהר מאתמול להיום, בלי טלביזיה פשוט נורא משעמם בחור שהוא נמצא שם, הוא עוד יכתוב לך מכתב תודה , מגיע לכם. חג עצמאות שמח גם לך ולמשפחתך.

../images/Emo165.gifבכייף תמיד עם חיוך ו../images/Emo23.gifרחב

ואני בכלל רציתי שהמובילים שלנו היום יסעו אליו ישירות לא נורא אני מקווה שיהנה ממנה חג שמח גם לכם ותמיד אשמח לעזור כשאוכל ונשמה שימרי על עצמך

shai18m

New member
זיוי, תודה רבה על תורמת הטלווזיה.

לזיוי ומשה היקרים, רוב תודות על ההתחשבות והאכפתיות. אני וחברי לחדר מודים לכם מקרב לך על שליחת הטלויזיה שתנעים את זמנינו בזמן שירותנו הצבאי. זיוי, שמעתי מאימי שאת אישה מקסימה. כן ירבו אנשים כמותכם. שוב תודה, שי מנדלר וחבריו לחדר.

למעלה