מבקשת עיצה

רחלי 1233

New member
מבקשת עיצה

היי לכולם . בדרך כלל אני רק "צופה " מהצד ולא משתתפת אבל הפעם חרגתי ממנהגי ואם למישהו יהיה מסר בשבילי - אשמח. העינין הוא כזה : אני עובדת במקום מסויים ומצליחה במה שאני עושה . המקום משפחתי עם אווירה מפרגנת , ואני מוערכת ע"י הקולגות שלי והבוס . הבעייה היא שבמשך זמן ממושך ( כמה שנים ) אני חולמת להתקבל לעבודה מסויימת . היות שאני אדם מאד רוחני ופתןח לרמזים , ואיתותים שונים , קבלתי מסר שעכשיו יהיה הזמן הנכון להגשת המועמדות . התחלתי בתהליך קבלה ארוך , והתברר שנפלתי ממש בשלב האחרון . מזה בכשבועיים אני יושבת עם עצמי ומנסה לשחזר מה השתבש . מדוע היה עלי לעבור את הכל ( למרות המסרים שקבלתי ) ולהיכשל ממש בסוף . פשוט הרגשתי כמו מישהו צמא במדבר שמגיע לבאר ונמנע ממנו לשתות .( וסליחה על המליצה !). כרגע אני מתלבטת אם להילחם ולגשת לתהליך של עירעור או פשוט לוותר . אני כבר לא סומכת על עצמי ולכן אשמח אם למישהו יהיה כאן מסר עבורי תודה מראש רחלי

obobus

New member
העיצה שאת מחפשת נמצאת בתוכך

תסתכלי על החתימה שלך, אולי היית צריכה להכשל כדי להלחם ולגלות לאן את יכולה להגיע

סמכות פנימית

רחלי היקרה, אני מקבל את רצונך העז. מפגש שהתרחש במהלך המבחן באדם מסוים שעורר בך מחשבות והסחות דעת אשר לא איפשרו לך להתקבל ולעבור. נראה שהנושא היה סביב דמות סמכות. חוסר יכולתך לקבל את סמכותו ולפעול על-פיה. אני חושב שניחנת באיכויות נדירות. לכולנו יש מקומות שעליהם עלינו לעבוד. חפשי בתוכך את המקום של התקדמות, של פתיחות, ראי עצמך שם. שם הוא כל דבר שחלמת עליו בחלומותייך הכמוסים, שאפילו לא גילית לאחר. את שם, את קרובה..

רחלי 1233

New member
בהמשך להודעה שלי

דבר ראשון תודה לכל מי שהגיב , זה עודד אותי מאד . אני מניחה שהייתי צריכה חיזוק לדברים שידעתי בעצמי בהמשך למה שכתבתי האם יהיה נכון לי לנסות להתקבל למקום העבודה הזה לאחר מספר חודשים מעכשיו ? או לעזוב את זה לגמרי למרות התחושות והאמוציות תודה מראש רחלי

למעלה