מבקשת עיצות בקשר למסלול טיול בהודו

LOVE1234

New member
מבקשת עיצות בקשר למסלול טיול בהודו

אני מתכננת טיול בהודו ל 4 חודשים שיתחיל ב1/10. חשבתי לנחות בדלהי אבל מסתבר שזה מייקר את הכרטיס שלי משמעותית ולכן החלטתי לנחות בבומביי ומשם להתחיל את הטיול. מבומביי אני אעלה לחבל ראג´יסטאן מהדרום לצפון, משם לדלהי משם לדראמסלה ואז אני אתחיל לרדת בחזרה, אקח טיסה מדלהי לבומביי ומשם לחופים וכוי´. אני לא רוצה לפספס את דראמסלה, האם נובמבר הוא חודש טוב לשהות שם? האם המסלול הגיוני? איזה בטוי עברי הסתת... סתם.. אשמח לקבל חות דעת.תודה

בקשר למסלול

אני אוכל לתת לך אלף מסלולים אבל לפי דעתי התכנון הכללי שלך הוא בסדר. לא התכנון עצמו אלא הכלליות שבו לא ידוע כלום וכך זה באמת. יום אחד את נורא תרצי לנסוע למקום כלשהו ופתאום את תמצאי את עצמך על הרכבת בכלל לכיוון אחר. הכל זורם כלום לא ידוע מראש. בהודו מומלץ בעיקרון לשהות בצפון בין אפריל עד ספטמבר ובדרום בחודשים אוקטובר עד פברואר. את יכולה לעשות משהו כזה לטוס לבומביי להתחיל לטייל, את כבר תפגשי כל כך הרבה אנשים שהיו בהמון מקומות את כבר תראי ותתעדכני בקשר למזג האוויר היכן הכי כדאי להיות עכשיו מה קורה פה ומה קורה שם הכל יזרום ופתאום ההתלבטות של לנסוע לכאן או ללכת לכאן תעלם. בהצלחה

LOVE1234

New member
טוב אז רק בשביל התחלה

אני מגיעה לבומביי - איפה כדאי להתאכסן? מקום עם מקלחת ושירותים, כן? ואז למחרת אני כבר בטח ארצה להתחפף משם - איפה כדאי להתחיל? מה נחשב צפון ודרום בהודו? האם מותר לאכול שם ירקות? תודה על העיצות

shugi28

New member
המלצה חמה ...

כמי שטיייל בהודו חצי שנה והגיע לבומביי אחרי 3 חודשיים בהודו בומביי עיר דיי קשה .. המלצה חמה היא פשוט לא לבזבז שם יותר מלילה או אפילו באותו היום לקחת רכבת לפונה .. שם אפשר להירגע בשקט ולהחליט על ההמשך הרבה עושים זאת , פונה מקום נחמד ושקט 4-5 שעות נסיעה מבומבי ( נחשב לנסיעה קצרה ..בקטנה בהודו ) ויש אפילו מוניות שירות ואוטובוסים כל כמה שעות לפונה בפונה יש גם בית חבד מדהים שזה מקום להכיר מטיילים ולהתעדכן וכו .. ( פשוט בפונה הכרתי מטייל שחטף "הודו בפנים" כשנחת בבומבי ולקח לו לפי דבריו שבוע בפונה כדי להירגע .... ) פונה בהחלט יכולה להיות נחיתה רכה .. בהצלחה שוגי .

למעלה