מבקשת עכשיו כמה הבהרות

מבקשת עכשיו כמה הבהרות ../images/Emo70.gif

אני כבר זמן לא מבוטל עוקבת אחר ההודעות כאן בפורום. מוזר לי לראות שישנה כאן מעין קונספרציה. חלק מהאנשים תוהים על זהותו של "ירון ידען". חלק מהאנשים תוהים על זהותו של הרב דב שטיין. ולמען האמת, גם אני! ירון ידען המלומד והמתוחכם יכול להתחבא מאחורי כמה וכמה ניקים ולהשמיע טענותיו. אם אכן השערותי נכונות, הרי שמוזר בעיני שעד היום לא חסמו אותו בשל התבטאותיו חסרות הכבוד לאנשים כאן. הרב דב שטיין מוכר לי, הצצתי באתרו. עד כמה שידוע לי, ואולי כבודו יתקן אותי... הרב מחוזק ע"י רבנים חשובים בעמנו. הייתי באמת רוצה לדעת אם אכן מדובר ברב דב שטיין. כמו כן, רוצה להאיר את עיניכם לכך שהדיונים בפורום הזה מנוהלים בשפה שמביישת כל אדם בישראל, חילוני או דתי. זה מדהים איך בשם האינטלקט מרשים לאנשים כאן להתבטא בצורה מחפירה. כינויים וביטויים מחפירים! תסלחו לי, ויסלח לי גם כבודו הרב דב שטיין... אף רב בישראל לא ישתמש בשפה שכוללת בתוכה מילים של נאצה. אולי אני נאיבית, אבל כך אני יודעת! משהו מוזר קורה בממלכת דנמרק! אני מבקשת שמישהו יסביר לי מה קורה כאן!

אינני מכיר

את הרב דב שטיין ואינני יודע מה ענינו. אבל אין לי ספק כמעט שאותו אחד שמופיע כאן בשמו אינו אחר מאשר מוטי32 אשר סולק מכאן כבר בבושת פנים. רק הוא מדבר בצורה זו.

התולעת 1

New member
מסכים אם כל מילה

אני אישית חושד בGOERNOR,PROVIDENC שמתחבא מאחורי ירון ידען לגבאי זהותו של הרב דב שטיין ,אני יודע בברור שהוא לא כותב בפורום מאחר שאני אישית התקשרתי אליו ....והוא אמר לי במפורש שאין לא שום קשר אם דב שטיין שכותב בפורום דב שטיין שנמצא כאן בפורום מתחבא מאחורי כמה וכמה ניקים ולהשמיע טענותיו ואילו השמות שלו נטעים ומסורת חז"ל יוחנן כהן גדול ישו משיח בן דויד..וכול..

התולעת 1

New member
הרגע ברגע הזה התקשרתי שוב לרב

דב מאיר שטיין והוא אמר לי, שהודיע להנהלת הפורום שדב שטיין אכן מתחזה בשמו לשקר איו רגליים אמת מארץ תצמח.

התולעת 1

New member
שכחתי לציין

שכבוד הרב דב שטיין מופיע באתרינו בשם דב מאיר ברוך הבא כבוד הרב-

למעלה