מבקשת עצה בבקשה...

RUT777

New member
מבקשת עצה בבקשה...

היי אני חדשה בפורום, יש לי בעיה ואודה לכל מי שיוכל/תוכל לייעץ לי, יש לנו בן בחור עם " פיגור קל" בחור בן 22, בחור נחמד מאוד, מתנדב במד"א ובבית חולים הוא מתנדב 4 ימים בשבוע, הוא לא מצליח למצוא עבודה, הילד גר אתנו בבית(הוא מקבל קצבה מבטוח לאומי, שנכנסת כולה הביתה). לילד אין חברה בני גילו, והזמן היחיד שהוא בין אנשים ובין חברה זה רק כאשר הוא בהתנדבות שלו.הבעיה שלנו היא שבעלי מתנגד לכך שבני יתנדב כל כך הרבה, יש לנו ויכוחים על הרקע הזה, בעלי טוען שאם הם כל כך רוצים אותו אז שיעסיקו אותו בתשלום. הוא עצמו כמובן מעולם לא חשב לעזור למישהו בחייו.בעצם בעלי מתנגד כמעט לכל מה שהבן עושה,ואת התנגדותו הוא מביע בדרך כלל על ידי קללות הוא פשוט קורא לבן "אדיוט, פסיכי, מפגר). אני רוצה מאוד להוציא את הבן מהבית כי הוא ממש אומלל עם בעלי(בעלי הוא אבין הביולוגי של הבן).אם מישהו מכיר או יודע על דיור או בית מוגן או איזה הוסטל שיכול לקלוט את הבחור אפילו תמורת תשלום)קצבת בטוח הלאומי שלו) אנא בבקשה שיענה לי תשובה בפורום.הבחור מתפקד לגמרי בסדר אבל כמובן אינו יכול לעזוב את הבית ולגור באופן עצמאי לחלוטין הוא זקוק ל"אם בית" אולי מישהו יודע על קבוצה של בחורים/בחורות בני גילו שמתאגדים כדי לעבור לגור במקום כל שהוא, תודה מראש לכל מי שיענה לי.

פורומית

New member
בטוח שיש כאלו מקומות!

אני אנסה לברר לך על זה קצת יותר, שמעתי פעם... שבת שלום!

פורומית

New member
אז ככה

ביררתי, ואני מבינה שבכל עיר אמור להיות הוסטל או דיור מוגן, חוץ מזה שמעתי על כפר עידוד, ויש עוד מקום טוב בטבעון, אם תרצי יותר פרטים אני מוכנה לברר לך, אבל למה שלא תפני לעובדת סוציאלית או משהו כזה? יש לך את מלוא הזכות ולהם יש את האחריות לדאוג לכאלה למקום הולם ולטיפול, וגם למשפחה אם יש צרוך, כמו פה שאמרת שהתעוררו בעיות בינך לבין בעלך בנידון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות, אם תרצי יותר ספציפית, תני לי יותר פרטים (כמו עיר) ואני אנסה לברר.

פורומית

New member
שימי לב שענית לך ../images/Emo36.gif

על ההודעה הזאת כבר עברו יותר מ3 ימים ולכן זה לא קופץ, תעדכיני אותי מה קורה?

מתולתלת

New member
היי

יש מקום ליד תפן שבצפון קוראים לו כישור זה קיבוץ שקולת אוכלוסיה עם צרכים מיוחדים ושם הם יכולים לעבוד המקום מקסים אם תרצי אנסה להסיג לך טלפון או פרטים יותר מדויקים תשלחי לי לאיימל מתולתלת

למעלה