מבקשת עצה ודעתכם

מבקשת עצה ודעתכם

• שלום-פעם ראשונה כותבת אצלכםו מקינטושית ו 20:07 | 12/07/04 אפשר לקבל גם בנות? באתי מפורום אחר לגמרי אבל רציתי לשתף אתכם בהתלבטות ומקוה לקבל את דעתכם על הבעיה ולנסות לקבל כוון. אני פרודה ויש לי בן ובת. הבן הוא בן 15 ולכל אחד מהם חדר משלו. כל העידן המודרני הזה גורם לנו למצבים קצת מביכים אבל בזמן האחרון יצא שתפשתי את הבן כשהוא מציץ לאחותו כשהיא מתקלחת. לא אמרתי לו כלום אבל קשה לי מאוד לעבור הלאה ואני ל איודעת מה לעשות בנתיים. גם לה לא אמרתי ואני מרגישה שלא אוכל עוד להחזיק את זה הרבה זמן. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה

gal-or

New member
שלום לך,

לדעתי את צריכה להבהיר לו חד וחלק שיש דברים שלא עושים אותם. להציץ לבחורה כשהיא מתקלחת זה הטרדה מינית! גם לשבת איתו ולדבר איתו על מערכת היחסים שבינו לבינה. גם לה צריך להסביר שיש לה זכות על גופה וזכות לפרטיות. מקווה שעזרתי, עדי

faith2

New member
../images/Emo45.gif

ומוסיפה... הסיטואציה הזאת באמת מביכה מאוד, בשביל הבן, בשבילך ובמיוחד בשביל האחות. זוהי הטרדה מינית...אין ספק בכך, ואם אין גבול להצצה לאחות- אני לא בטוחה שיש גבול להצצה לבנות אחרות. תמיד מתחילים בדברים הקטנים- ואותם הדברים הקטנים מהווים את קרש הקפיצה לדברים היותר מורכבים....בשביל לפתור את הבעיה יש לפתור עוד עוד בשלבים המוקדמים. קחי אותו לשיחה, למרות שתהיה מביכה היא שווה את זה! שהוא ירגיש סופר מבוכה- אני בטוחה שהדבר לא יחזור על עצמו! הוא יודע שתפסת אותו?

oRockGirLr

New member
להציץ לבנות אחרות זה לא יותר גרוע.

העובדה שהוא הציץ לאחותו הרבה יותר גרועה... אני למשל, בחיים לא אציץ לאחי במקלחת

oRockGirLr

New member
סליחה..

התכוונתי להרחיב יותר אבל הייתי חייבת ללכת. אני רק רציתי לתקן את מה שהיא אמרה ולהגיד שכרגע מה שהוא עשה זה דבר חמור מאוד. ורצוי, אפילו רצוי מאוד לדבר איתו על זה ולשאול אותו למה הוא עשה את זה...

למעלה