מבקשת עצה חשובה

שרי58

New member
מבקשת עצה חשובה

אני גרושה בת 50.בניי שירתו בצבא עד לפני כחודש. בדרך כלל הייתי מבקשת מהם להודיע לי כשהם בדרכם הביתה "על מנת שאוכל להכין להם אוכל שהם אוהבים או להיות בבית כשהם מגיעים" למעשה, רציתי שיודיעו לי על מנת לא להביך אותי.... כיום השתחררו. מה דעתכם? איך לדעת מתי הם מגיעים הביתה. שלא תבינו לא נכון. אין פה בית בושת. אבל לא בא לי שיפגשו את הידידים המזדמנים

היי שרי58

תראי את כבר גרושה, אז אין לך פה ממה להתבייש, בגידה אין פה. ומדובר פה בחיים שלך וברצון שלך להמשיך הלאה כרצונך. והבנים צריכים להבין את זה שגם לך יש חיים וזכותך להנות. אז פשוט לומר להם, תראו לפעמים בא לאמא ידיד הבייתה, אולי לא ירגיש נעים, ואולי גם אני ארגיש קצת מבוכה, אז לפניי שאתם באים רק להודיע, או הסכם ביניכם שהם מחייגים אלייך לפניי.

זמשוש

New member
בשיא הכנות

אמנם עם "ידידים מזדמנים" היה לי קצת קשה להסתדר אבל הייתי שמחה לשמוע שאמא/אבא שלי מנסים לפתוח דף חדש. את יכולה להמשיך להסתיר את זה מהילדים (שיגלו את זה בעצמם בסופו של דבר) או שאת יכולה לדבר איתם ולספר להם ולשמוע את דעתם בנושא. יחד עם דעתם כבר תגיעו להבנה לגבי זמנים.

magenta73

New member
הם לא נוהגים להתקשר לפני שהם מגיעים?

אז אם לא - תתחילו עם המנהג הזה. זה דבר ראשון. ודבר שני, אני חושבת שהם מספיק בוגרים בשביל להבין ולדעת שיש חיים לאחר הגירושין...

שרי58

New member
תודה לעונים

חייתי כבר עם מישהו מספר שנים.כיום אני לבד. אז מדי פעם יש אצלי ידיד. לא אותו ידיד כל הזמן. זו הבעיה.....

למעלה