מבקשת עצה לדלקת באזור הצוואר מה יכול להקל חוץ

ayelet102

New member
מבקשת עצה לדלקת באזור הצוואר מה יכול להקל חוץ

מכדורים חזקים יש לי בלטי דיסק ואני עושה פיזיוטרפיה אבל סובלת מאוד מהכאב כי נוצר דלקת האם יש משהו בתרופת סבתא אשמח לשמוע תודה

עוז46

New member
כמה זמן הדלקת?

אם רק בתקופה אחרונה אז לקרר. אפילו אם קרח במגבת (שלא יעשה כוויות קור) ויכול להקל. כורכום אטיביוטיקה חזקה מאוד , ואז צריך לקחת פרוביוטיקה לפאורה של המעים.. הכאבים נוצרים גם מלחץ על השרירים ולא רק לחץ על העצבים. ממליץ ללכת למעסה מנוסה - רפואי שיקל על השרירים באזור הכאב.

ayelet102

New member
היי

ראשית המון המון תודה מעסה טוב הלכתי כמה פעמיםהביאו אותי למיון כנראה שיש שם לחץ חזק שמפיל אותי כל פעם מחדש לגבי שמן רוטא פיגם אכן בעבר זה עזר לי אנסה שוב המון המון תודה על העצות

עוז46

New member
מעסה טוב?

לא יודע איזה מעסה טוב שולח למיון. אולי כנסי לפורום רפואה משלימה ושם הישועה, בכל מקרא לא להתיאש ולהמשיך לחפש פטרון והקלה לאיכות חיים טובה יותר. ובוקר מקסים לכולנו.

roni3104

New member
פדיקור רפואי

אלי לב פדיקור רפואי לא עבד לי תוודאו שהוא מתחייב להחזיר את הכסף אם לא עובד, לי הוא הבטיח "ציפורניים ורודות" ונחשו מה צמח חזרה טיפול ארוך מייגע ויקר, שייתחייב על תוצאות על הכסף 6 ציפורניים צמחו מגעילות כשהיו

yigalby

New member
שמנים

מומלץ שמן פיגם צמחי למרוח על אזור הדלקת. לגבי הבלט בדיסק אפשר לנסות גם כן פיגם אבל רצוי שמן היפריקום (שניהם חיצוני) ישנה גם שיטה שיכולה להחזיר את הדיסק למקומו בעזרת שמן הפרע (היפריקום).

ayelet102

New member
לגבי היפיריקום

לצערי לא יכולה לקחת פנימית עקב תרופה שאני נוטלת זה נוגד לא קראתי דבר שקשור לדיסק והיפיריקום האם השיטה הכוונה במריחה או שתיה לקיחה כמובן שפיקוח זה צמח חזק תודה

yigalby

New member
היפריקום חיצוני לבעיות גב

לא פנימי. יש על זה דווקא לא מעט מאמרים בעיקר באנגלית.

עוז46

New member
כאן הייתי נזהר

כי ישנם התוויות וקונטרה אינדקציות למיקרים מסוימים. ואם את רוצה באמת טיפול טוב בשמנים, מיצאי מרפא היורוודי טוב (מהרפואה ההודית). לא יודע אבל לדעתי נותנים את התשובה הנכונה בטיפול שמנים אם תוצאות מדהימות. בכל מקרא כבר הגעת לב"ח מטיפול ישיר, לא ממליץ לטפל בעצמך דרך בדיקות וירטואליות וניחושים פראיים על מה כן ומה לא. כי כל תרופא ואפילו תרופת סבתא במקום הלא נכון כבר לא תרופא . ובוקר טב לכולנו.

yigalby

New member
היפריקום בשימוש חיצוני

משמש מאות אם לא אלפי שנים. איזה תווית אתה מכיר בעניין ?

למעלה