מבקשת עצה -עזרה

מבקשת עצה -עזרה

בזמן האחרון היחסים ביני ובין בעלי בירידה והוא חושד שאני בוגדת בו, אנו מגדלים יחד 4 ילדים, אתמול התווכחנו וצרחנו אחד על השני והבת הגדולה (בת 13) שמעה את כל השיחה, היא כבר שמעה אותו בפעמים אחרות טוען כלפי שאינני ישרה איתו, ואתמול באמצע הויכוח היא יצאה מחדרה התערבה בשיחה וקראה לי מושחתת. כל דבר שאני מבקשת לעשות לבד בלי לווי שלו או בלי שהוא ידע פרטים מדויקים מתי אני הולכת,לאן, ומתי אני חוזרת אני חיה כמו בבית סוהר כל הזמן מדווחת על כל צעד ושעל שאני עושה, אני זקוקה לחופש ממנו ואני לא מצליחה לקבל אותו, אז כשאני לוקחת חופש בלי רשות זה עולה לי בהטחות קשות כלפי והוא מערב גם את אמא שלי והחגיגה גדולה מכדי לתאר אותה כאן. אני לא יודעת איך לגשת אליה ולשוחח איתה אני רוצה שהיא תדע את האמת שלי שהיא תדע מה בדיוק מפריע לי ומה אני מחפשת אני זקוקה לעזרה בבקשה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
איריסנת יקרה..

את מתארת תסכול גדול.. מצד אחד לא רוצה לערב את כל הסביבה בקשיים האישיים שלך, הפרטיים שלך, ומצד שני, בלי שליטה, אותה סביבה מעורבת ולא לטובתך. נשמע שאת יודעת מה הנכון, על אף שהצורך "להוכיח את חפותך" חזק ממך. אנחנו חושבים שכל החלטה מהסוג הזה צריכה להיעשות מתוך מחשבה גם על הרגע שאחרי כן, מה יכולות להיות ההשלכות והתוצאות אם תדברי עם בתך? האם זה יביא לפיתרון אמיתי?

למעלה