מבקשת עצה קטנה

מבקשת עצה קטנה

שאלה קטנה אליכם חברי פורום תיכוניסטים יקרים שלי- טוב אז שלום אני בת 16 ואני עכשיו ב י``א. לפני איזה שבוע פגשתי מישהו בן 21 ממש חמוד. אני חברה שלי והוא דיברנו 3 שעות כשבכלל לא הכרנו ורק בסוף (אחרי שהוא אמר שהא רוצה אותי ושטויות כאלה של בנים) הוא אמר שיש לו חברה. אז התעצבנתי והלכתי. בקיצור הוא השיג את הטלפון שלי והוא בטח רוצה שיהיה משהו- אחרת למה שהוא יתקשר?? אה והוא וחברה שלו נפרדו לפני 3 ימים. הפרש הגילאים גדול מדי אבל האם בכל זאת כדאי לי ללכת על זה?? אה ולפני שתגידו שזאת שאלה מטומטמת וחסרת חשיבות תבינו שאני רק מבקשת הצעה קטנה מאנשים שאני שומעת להם. מחכה לתגובה, נילי

האמת שזה בכלל לא חסר חשיבות

את מעונינת בו? את רוצה אותו? את יודעת שאם הוא ילחץ עלייך כשתגידי לא אז תדעי להגיד לו ``באסה לך, אז ביי``? אז מה הבעייה?

אמממ

אני לא סומכת על עצמי שאני אעשה את הדבר הנכון ושאני אעצור אותו אם אני רוצה. הוא בן 21 ובטח יש לו כוחות שיכנוע די טובים. לא קטע כזה- הוא לא גדול מדי עלי???

יש בנות 14 עם בני 30

ואם שאלת את השאלה הזאת זה מראה שאת לא בטוחה. ואם את לא בטוחה אז אל תצאי איתו.

בקשר לבנות האלה

בקשר לבנות 14 עם בני 30- זה משהו נורא ופדופילי. בקשר לזה שאני לא בטוחה- אני מפחדת שאני מפספסת משהו וחבל לי כי זה כבר קרה לי ואני שונאת לחזור על אותה טעות פעמיים

yad

New member
לא נכון

מישהי הייתה עם מישהו בן 24 כשהיא הייתה בת 14. זה החזיק 3 שנים. שאני לא יודע עליכם אבל לא נראה לי שיש זוג אחד בשכבה או אפילו בבי``ס שהחזיק כל כך הרבה זמן.

sagireuven

New member
נראה שכן....

לטובתך- אם יש לך אפילו טיפה של ספיקות עזבי את זה. לטובתך ורק לטובתך וותרי על הקטע תנסי מישהו באיזור הגיל שלך

sharon91

New member
תראי..

היה לי פעם אחת משהו עם מישהו שגדול ממני בחמש שנים, ואחרי שבוע הפסקתי את זה, לא כי ``התקדמנו מהר מדי`` או משהו כזה, פשוט החלטתי שהפרש הגילאים מפריע לי.. לדעתי תלכי על זה, אבל אם הוא במקרה ינסה לנצל אותך או סתם ירצה דברים שלא מתאימים לך, תדעי מתי להפסיק עם זה.

MiSheL

New member
הצעתי

אז ככה , קודם כל לפני שאגיד את דעתי בעניין, אני רוצה להגיד לך שקצת עצבנת אותי בקטע הזה שאמרת שיש לו ``כוחות שכנוע`` וכל זה . אז מה אם הוא בן 21? את צריכה לעשות רק ורק ורק מה שאת רוצה לא משנה מי הדורש ומה הוא אומר....אני יודעת שכל מה שאני עושה זה נובע מהחלטה שלי ואני לא יעשה שום דבר כדי לרצות מישהו לא משנה כמה הוא ישכנע אותי . ועכשיו, בקשר לזה שהוא בן 21, אם אתם מתאימים אני לא חושבת שיש לגיל הרבה חשיבות. לדוגמא אני אגיד לך שאמא שלי הכירה את אבא שלי בגיל 16 והוא היה בן 23(חישוב מהיר יראה לך 7 שנים הפרש) ועובדה היא שהם נשואים עד היום ....... אני מציעה לך כדי שלא תחשבי על מה פיספסת או לא פיספסת , תלכי עם הקטע הזה לאט, אל תחפשי ישר קשר רציני תחפשי יותר להכיר את הבן אדם ולראות אם אתם מתאימים ואם זה יכול להצליח, ותאמיני לי שאם זה יכול להצליח אתם תזרמו ביחד ולא יהיה כל כך הרבה על מה לחשוב, ועצם זה שאת מהססת אם ללכת על זה או שלא מראה שכדאי לך לעשות מה שהצעתי :) מישל

מצטער להיות כזה פרטי פופר..

אבל זה לא חוקי ברגע שתעשי משהו עם הבחור הנחמד הזה זה יחשב לאונס מצדו... רדום ונוח לו.

yad

New member
מזה הוא צריך לחשוש...

אלא אם כן זה לא בהסכמה. שאז היא צריכה לדווח גם אם זה ילד בן 3

hasaroot

New member
תעשי טובה

טוב, בתכלס אני קטן ממך בשנה אבל לפי דעתי ממש אל תלכי על זה. דבר ראשון בן-אדם בן 21 שהולך על מישהי בת 16 הוא בן - אדם חולה, או לוזר שלא הצליח להשיג מישהי בת 20 או 18. מה גם שהוא לא אמר לך שיש לו חברה? ואחרי זה הוא נפרד ממנה.... קומאון..... אז אם את רוצה קטע איתו רק בגלל שהוא בן 21 אז את יותר עצובה ממנו

נעל

New member
הגיל

נעל חושבת שהגיל דווקא משפיע על הקשר. אולי היא שמרנית, אבל היא חושבת שלקשר עם פערי גיל גדולים קשה יותר להצליח, גם אם הוא נמשך לאורך שנים. שני האנשים נמצאים בתקופות שונות של החיים, דברים אחרים על הראש, בעיות, עיסוקים, מחשבות. הרבה דברים משתנים עם הגיל. חוץ מזה, הגיל לפעמים גורם להתנשאות מסויימת בקשר, אפילו מתוך הסכמה הדדית של שני הצדדים. לא בדיוק שלוט-ונשלטת (במקרה של גבר מבוגר יותר, המקרה הנפוץ יותר, אם נעל לא טועה), אבל משהו דומה. גם אם זה נמשך לאורך זמן זה לא עושה טוב. בגיל צעיר מושפעים בקלות יתרה, וזה יכול להשפיע על האישיות לכל החיים (לדוגמא - תחושת נחיתות מסויימת, או כניעות). ואכן, זה לא חוקי. עוד משהו שאפשר לשקול. אולי זה נשמע קצת יותר נורא ממה שזה, אבל ההודעה הזו מתייחסת לצדדים השליליים שבעניין, במקרים מסויימים. נעל ;-)

נעל צודקת, אבל השאלה היא...

האם את שואפת לחיות את החיים בצורה מושלמת? האם חשוב לך שבעוד חמש או עשר שנים תסתכלי אחורה בלי להתחרט על דברים שעשית? הכול נכון, טוב ויפה. אבל כשמערבים את עניין ההתבגרות הטבעית, תמימות הנעורים והחוקיות של העניין, זוכים להשקפה בוגרת ומחושבת של העניין. האם זה מה שנחוץ לך? השקפה מבוגרת ומחושבת? התשובה הכי רצוייה במקרה כזה היא כן. אבל לא כולנו מעוניינים בזה, יש מאיתנו כאלה שמחפשים את הסכנה, שמעוניינים לשים לעצמם אתגרים ולהוכיח שהם מסוגלים. האם זה אתגר? -כל דבר בעולם שיש בו סכנה הוא אתגר. נראה אם את מסוגלת להגיד לו לא! Life Is Art

רותם 23

New member
נעל צדקת אבל לא הכל שחור....

גם לדעתי פער הגילאים בקשר זה לא הדבר הבריא ביותר . אך יש המון מקרים כאלה , וזה בגלל שהבנות מתבגרות יותר מהר מהבנים וזאת עובדה!! לדעתי כל בת צריכה לעשות מה שמתאים לה ואם היא חושבת שזאת הדרך הנכונה אין הרבה מה לעשות. כי אם יבואו נגדה היא סתם תעשה דווקא ( לא במודע). אך לדעתי מה שהרבה בנות לא מבינות זאת העובדה שתמיד (באופן אותומטי)אנחנו רוצות שהחבר הבא יהיה יותר בסדר מהקודם, והדרישות עולות. לכן בת שבגיל 16 היתה עם מישהו בן 21 התרגלה ל``רמה`` מסויימת ולסוג מסויים של קשר שממנו היא לא תרצה לרדת. אז בנות תבלו תהנו ותצאו עם הרבה בנים גם אם הם גדולים רק תדעו את הסיכונים! בי רותם

MajoR_ToM

New member
אוי אלוהים אדירים לא !

אין לך מושג כמה יש לי לאמר על הנושא הזה - ידיד שלי מהכיתה שאני חברים שלי מיסתובבים איתה היתה פעם ילד נורמלית ( אוקיי לא נורמלית - אבל לא מה שהיא היום ) בטיול השנתי היא הכירה את המאבטח שלנו - בסוף הטיול הם היצתרפתו האוטובוס ( היא בת 16 הוא בן 23 ) הם יצאו זמן מה היא קיימה איתו יחסי מין הרבה פעמים וביצעה בו טיפול אוראלי מספר פעמים .... מאז היא ממש הידרדרה - כל החברים שלה הם בני 20 ו חוץ מזה ( ואני חושב שיש קשר ) היא ממש מכוערת - באופן דרסטי .. לא טיפה - ממש ממש ממש מגעילה ... עם החבר הנוכחי היא היזדיינה לאחר 2 ימי היכרות ... היא לא יודעת את שם המישפחה שלו הוא בן 24 הוא מספק לה גראס בכמויות ... וזה מה שאני יודע על נושא זה והנה מה שיש לי לאמר על זה מדעתי האישית הבלתי מעורערת : 1 ) בן 24 שיוצא עם בת 16 הוא האדם הפטטי עלי האדמות הוא כניראה לא מצליח להיתקרב אל בנות גילו והוא ילדותי למדי .. 2 ) בנות כמוהה חושבבות שהן בוגרות בנפשן בזכות זה שהן מיזדיינות ... `` בנות 20 מיזדיינות כל הזמן - אז גם אני כמוהן `` ותאמינו לי שאני יודע שזה בדיוק מה הן חושבות - ממקור ראשון .. בעצם הן יצטערו על זה כל חייהן - ויזכרו בילדתון כתקופה אפלה ומגעילה .... 3 ) יש סיכוי שהילדה הנ``ל בהריון - מה שאומר שאיידס זה לא רחוק 4 ) מאז היא הידרדרה הרבה בלימודים ועכשיו לא הכניסו אותה לבית ספר ביום הראשון כי היא לא טרחה לגשת למבחני המעבר במקצועות שבהם היא נכשלה - יש סיכוי שהיא תועף מביה``ס והמסר הוא - אל תנסו לרוץ קדימה כשתהיו בני הגיל שאתם רוצים להיות כל מה שתרצו זה לחזור אחורה לילדות - הקטע שלא יהיה לכם אחת .. היו ילדים כל עוד אפשר - NO ONE IS YOUNG FOREVER LIVE LONG SHINE ON FUCK OFF

yad

New member
הכל תלוי

באופי של שניכם. רק תיזהרי ואל תהיי תמימה, כי כבר היו דברים מעולם. ולא יהיה נעים אם הוא יעשה משהו שאת לא מוכנה לו. ותהיי מודעת שלבני 21 יש דרישות יותר גבוהות ממערכות יחסים מלתיכוניסטים. גם מבחינה מינית וגם מבחינת מחוייבות.

אם את מרגישה טוב עם זה...

אם את מרגישה ש``זה זה``, אז תלכי על זה... אינני חושבת שהיותו אדם מעט מבוגר ממך גורמת לו להיראות פתטי ודפוק, אלא הוא פשוט מעוניין בך, בלי כל קשר לגילאים של שניכם; הרי- אם יש משיכה, יש עניין, ויש על מה לדבר... אז למה לא?! (ומדברת אלייך אחת עם נסיון בנושא...) אך בכל אופן, אם יורשה לי לעשות רצח אופי מהיר... הוא לא נשמע לי אמין במיוחד... תשמרי על עצמך! הויקטוריאנית

למעלה