מבקשת עצה

אלה102

New member
מבקשת עצה../images/Emo51.gif

אני בת 40 גרה באזור חיפה. אני מובטלת כבר 7 חודשים. עבדתי כפקידת שירות. יש לי נסיון רב בעבודות מזכירות הדפסות וכו' חשבתי לאחרונה על שני רעינות לעבודת מהבית * שליחיות * הדפסות האם למשהו יש רעיון ועיצה ,לצעד ראשון.... איך אוכל להתחיל , למי לפנות???.
בברכה ותודה

yossibd1

New member
תגובה

שליחויות- חג פסח בפתח, אם יש לך רכב גשי עכשיו למספר חנויות פרחים, כולם צריכים שליחים ועוד שליחים ותתחילי להתגלגל, תראי אם זה מתאים לך. אח"כ תפני למשרדים שונים ותציעי את שירותייך, תתחילי במשרדים בהם עובדים מכרים........ יוסי "קסם הפרח"

hashy

New member
לגבי הדפסות - מודעות על גבי לוחות

באיזור חיפה - באוניברסיטה - יעיל מאד (מניסיון), אל תהיי זולה מדי. אין צורך - במיוחד אם את טובה ומהירה. בטכניון - אין היענות - לא הייתי משקיעה זמן, אלא אם את יודעת להקליד נוסחאות מתמטיות. יש לך גם את אופצית מכללת בראודה בכרמיאל אם את יכולה להיות שם בפעם בשבוע. לגבי שליחויות - מסכימה עם יוסי לגביי חנויות פרחים ומתנות. אך דקה לפני, אני ממליצה לפתוח ספר טלפונים ולבדוק את המגוון ואת התחרות. את יכולה לפנות גם למשרדי עריכת דין וראיית חשבון ולהכניס שליחויות למוסדות - בדרך כלל זה עולה יותר (מאחר וצריך להגיש מסמכים ולהביא חזרה חותמות, עסק קצת יותר משתלם ) ויש גם את השליחויות של העתקות שמש או תכניות של משרדי שרטוט... מקווה שעזרתי, בהצלחה

בוקר טוב

באזור חיפה והסביבה יש המון מקומות לימוד. מכללות רבות, בתי ספר, ואלי כדאי לעשות סיבוב ולפרסם את עצמך.

bandm1

New member
../images/Emo23.gifעצה לאלה דגל|

העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא מה שאני עשיתי. קניתי מחשב לפני כ- 5 שנים. הלכתי ללמוד קורס מחשבים עם כל מה שמשתמע מזה. פרסמתי בעתון מקומי, וכן פליירים על לוחות מודעות, ובאוניברסיטה. ואז כשקיבלתי את הלקוחה הראשונה זה עבר מפה לפה. שיהיה לך חג שמח יום נעים מינה

יש בעיה עם השאלה ששאלת

כי אם זה עובר מפה לאוזן כמו שאתה אומר,אז איך האוזן תעביר את הפרסום לעוד אוזן? ראית פעם אוזן מדברת? לכן צדקה הבחורה שכתבה מה שכתבה...מפה לפה... חג שמח לך.

המונח הוא: "מפה לאוזן" ומתגלגל

ממש אין בעיה. מפה לפה עוברת נשיקה, לא מידע. מידע עובר מפה לאוזן, ומתגלגל כמו וירוס הלאה מפה לאוזן, ושוב מפה לאוזן וחוזר חלילה נון סטופ. אם אתה רוצה להעביר מפה לפה בנשיקה,אז בכיף, אבל זה לא יתגלגל הלאה יותר מאשר לגרון עמוק.

למעלה