מבקשת עצה...

מבקשת עצה...

שלום לכולם, אני חדשה כאן ושמו של הפורום כבר הכניס בי משב של אופטימיות. עם זאת, רציתי לשתף אתכם בעצב העובר עלי. נפרדתי מחבר אהוב לפני מס' חודשים ונשארנו ידידים קרובים ואוהבים מאוד. תמיד אנו נעמדים זה לצד זה. על אף אהבתנו המיוחדת כל-כך אני אוהבת יותר ומחכה..יכלתי להשיג בחור אחר ואני אכן מנסה, אך לדעת שהוא בעולם ואנחנו לא יחד פוגע בי כל-כך מבפנים. " אני טובה מדי אליו, כך אומרים לי, תמיד לעזרתו, תמיד שם. נראית טוב, מיוחדת ", אבל הוא מרגיש שיום יבוא ותגיע זו שיפול לרגליה,בה יתאהב-דבר שלא קרה לו מעולם והוא בקרוב, כמוני, נושק ל-30. אני מנסה להיות "פחות טובה אליו" , לרמוז שיוצאת עם אחר והוא אכן מתקרב אך אני לא יכולה להיות רעה לאורך זמן וחוזרת למידותי.אין סכוי לוותר על הקשר עמו.בשבילי הוא ידיד עולם בכל מקרה. אבל זה קשה. הנה, הכי קורע אותי מבפנים לראות באתרי הכרויות באינטרנט ,ע"פ תאריך ביקור אחרון, הוא מחפש .זה כל-כך כואב.נכון, גם אני נכנסת לשם והוא רואה, אך לו ממילא פחות אכפת, הרי בי הוא לא התאהב... מה עלי לעשות כדי שהוא זה שיחפש אחרי,שירגיש בחסרוני ואז ירגיש סוף סוף עד כמה אני חסרה וגורם מרכזי בחייו, שאני עלולה להיות לבסוף של מישהו אחר והוא יפסיד? אנא הדריכו אותי לכך ואיך למזער את תחושת האשמה הנתונה בהיותי "הילדה הרעה" כשאני מתרחקת , כשבעצם בתוכי אני כמהה רק אליו? תודה רבה.....

lilaaa1

New member
תעלמי

גם אם זמנית. תראי לו שיש לך עיסוקים אחרים והזמן אליו מצתמצם, תיתרחקי קצת שיראה שזה כבר לא כמו פעם, שאת כבר לא תלויה וכשיתחיל להבין שאת בורחת לו בין האצבעות אוליי הוא יתעורר ויבין. אל תראי לו שאת על אש קטנה והוא יוכל תמיד להחזיר אותך.. זה קשה אבל אפשרי, תהיי חכמה והכי חשוב חזקה! בהצלחה!!

lilaaa1

New member
ועוד דבר

"ילדה רעה" את לא... חבל שהכל לא ורוד ואפשר רק לאהוב.. אבל כדי להשיג את שלך את חייבת! תחשבי על זה ככה: "בצורה אחרת הוא לא יהיה שלי".. זו הדרך היחידה, ותתמידי אל תישברי.

אגב...

זה בסדר בין לבין לצאת יחד לאיזה בילוי או אירוע משפחתי שאני מוזמנת אליו. נכון? כל עוד ברקע אני שומרת על מה שאמרת...לתגובתך בבקשה

lilaaa1

New member
איתו..?

לדעתי לא. למה? כי הוא עדיין מרגיש "בפנים".. דווקא בדברים האלו תשאירי אותו מחוץ למיסגרת כי אלו דברים דיי "גדולים" שנוגעים לך(ומדגישה לך!!). קבענו שהוא בחוץ לא?
בכל אופן בין לבין תשאירי אותו לדברים "הקטנים"...

lilaaa1

New member
אם הוא רוצה

אז שיזמין אותך לארועים שלו ואפילו אם כדי להראות לך גם לעשות זאת כלפיו. וזה יהיה כבר הצעד הראשון לטובתך..

למעלה