מבקשת עצה

helen12004

New member
מבקשת עצה

שלום אני בת 15 ואני מתלבטת האם כדאי לקנות משטח ריקוד או לא. אני עושה הרבה ספורט, ואני לא יודעת אם אני אשתמש במשטח. אני לא רוצה שהוא ישכב סתם. זה כיף? כדאי לקנות? מה "תוחלת החיים" של המשטח בערך? אם אני אקנה משטח ריקוד, אני רוצה שהוא יהיה טוב. אני מתלבטת בין ספוג רך לבין ספוג קשיח. האם יש הבדל גדול בינהם? אולי אפשר לתחוב איזה משהו מעל הספוג הרך וזה יהיה אותו הדבר? האם זה שווה את ההפרש במחיר? הבנתי שבארץ יש רק 2 חברות שמשווקות את זה. אחת זה DDR וזה מחו"ל, והשניה סטאפמאניה ומיצרת בישראל. האם האיכות של DDR טובה יותר? הלכתי לטויס אר אס והיה להם רק סטאפמניה. נראה לי שזה עלה 360. כששאלתי איזה ספוג יש בפנים לא ידעו לענות לי. נראה לי שזה ספוג רך , מה אתם חושבים? בנוסף לכך בסטאפמניה יש רק 30 שירים, ובDDR יש 100 שירים, ואפשר להוסיף להם. אמרו לי שלסטאפמניה אי אפשר להוסיף שירים. זה נכון? האם יש מקום שנמכרים שם משטחי ריקוד במחיר מוזל? תודה, הלן

Dorin555

New member
לפי דעתי..

תנסי לרקוד אצל חברה\קניון ואם את אוהבת אז תקני. "תוחלת החיים" תלויה באגרסיביות שבה אתה רוקד. סטאפמניה זאת תוכנת הריקוד. כדי להתעדכן במחירים את יכולה להכנס לאתר www.iddr.co.il מקווה שעזרתי

Ultra Spidey

New member
טעות קטנה

DDR וסטפמאניה הן לא חברות. DDR הוא שמו של משחק הריקוד הכי נפוץ. סטפמאניה היא תוכנה שבעזרתה אפשר לרקוד לצלילי השירים מDDR על המחשב.

helen12004

New member
משטחי ריקוד בקניון

לפי המ שאני יודעת אין משטחי ריקוד שאפשר לרקוד עליהם באף קניון בחיפה... וכל השאר רחוק (יהוד, נתניה) ואצל חברות שלי אין.... מישהו יכול לענות לי על השאלות בבקשה?

Dorin555

New member
יש ב..../images/Emo26.gif

יש משטחי ריקוד בהרצליה, ת"א ורעננה

kush kush

New member
יש, לדוגמה היום יש דוכן בחיפה

בגראנד קניון.. תתעדכני ע"י הלוח אירועים באתר שלנו www.iddr.co.il

Tamar from IDDR

New member
מכונת ארקייד

הקרובה ביותר נמצאת בנהריה. אף פעם לא הייתי שם אבל המשווק של IDDR בצפון אמר בוודאות שיש שם מכוונת ארקייד. תהני :)

helen12004

New member
משטח קניתי

קניתי את משטח הריקוד הדק, ואמא שלי תפרה אליו ספוג קשיח. אני מאוד מרוצה, זה ממש כיף לרקוד, ואני חושבת שזו פעילות טובה יותר משיעור אירובי. הופתעתי מהרמה של הריקוד...לא ידעתי שזה יהיה כל כך קשה. אני לא יודעת איך זה אפשרי להגיע לרמה קשה או מאתגרת. מה הרמה בתחרויות?

למעלה