מבקשת עצות לראיון עבודה....

sweet pita

New member
מבקשת עצות לראיון עבודה....

למרות שכבר הייתי בכמה: עם ריקרוטרים ואח"כ עם מי שהם הפנו אותי אשמח לקבל ממכם פידבקים ועצות בסגנון עשה ואל תעשה בבואך לראיון עבודה קנדי : מלבוש ועד כללי התנהגות ומה לומר. אני חושבת שכולנו נשמח ללמוד מניסיון של חברי הפורים קנדים חדשים או ותקים. תודה רבה , פיתה

WanderGirl

New member
here some:

1. dress in a suit (jacket) and either pants or skirt 2. try not to put to much make up. 3. listen to your interviewer, they opten ask the question and give you the answer (what they want to hear) in thier question. for example: do you like to work in a team? they want you to say YES! think about it. 4. show interest in the company - they love that. do some homework before you going to the comapny, ask them questions about thier company, and their services. Good luck

sweet pita

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

לדעתי קל יותר לעבור ראיון עם ריקרוטר (מה יש לו להפסיד) הרבה הרבה יותר קשה לעבור את הראיונות בחברות. את יודעת משהו מעניין : ארבעת הראיונות שהייתי בהם ב 7 החודשים של חיפוש העבודה: אף אחת מהמשרות עדיין לא אויישה...

tricia

New member
אולי...

בתור ישראלית קשה לי להציע הצעה שבטח לא היתי מציעה בארץ אבל.. יש ספרים על הנושא בסיגנון "ראיון ל DUMMIES" (לא להעלב). יש שם טיפים מסוג עשה ואל תעשה שיכולים לעזור.הספר בעצם מסכם את הההתנהגות המצופה. לשקולך

Am and Am

New member
עצות לראיון עבודה../images/Emo101.gif

http://interview.monster.com/articles/petpeeves/

JOB CLUB

ל"עולים חדשים" לקנדה, מגיע, חינם אין כסף, קורס שנקרא JOB CLUB . זהו קורס של 3 שבועות!!! 6 ימים בשבוע!!! לומדים איך להכין רזומה ואיך להתלבש ומה בדיוק לומר בראיון עבודה קנדי. פה בואנקובר ניתן לקבל הפניה לקורס זה דרך jewish family service agency אני בטוחה שגם בטורנטו ניתן לקבלו דרך שרותי הקהילה היהודית. למצוא עבודה בקנדה זהו ממש מדע בפני עצמו ועל כן, לדעתי לפחות, הקורס מומלץ מאד.

למעלה