מבקשת פתרון בבניית מדפים בגומחה צרה

ocean22

New member
מבקשת פתרון בבניית מדפים בגומחה צרה

שלום רב בחדרי יש גומחה בעלת זווית חדה שברצוני לבצע בה מדפים שעליהם יונחו פריטים דיקורטיבים (המדפים יהיו עשוים מעץ) ומותאמים לצורתה של הגומחה, במקומות שלא יהיו מדפים ארצה לבצע סגירה על ידי קיר גבס או משהו דומה. ברצוני גם להוסיף תאורה פנימית, לצורך ראיה ראשונית בניתי מדפים מקרטון , הנותנים התרשמות גסה על האופן כיצד זה יראה. הערות או רעיונות נוספים לביצוע יתקבלו בשמחה.

0 אור 0

New member
אני אהבתי מאד - ורעיון נוסף

האבנים למטה חיברו אותי עם מה שאנחנו הולכים לעשות אצלנו: מפל עם שצמיה - כאשר רוב המפל והדירוג שלו יהיו בתוך הגומחה אבל יתכן שיבלוט מעט החוצה. אם זה מתאים לסגנון שלך זה יכול להיות יפהפה.

ש ו נ י 69

New member
מה דעתכם

על אנשים שמציגים שאלה שנראית להם מאד בוערת וחשובה, אנשים משקיעים זמן ומחשבה לענות להם (במקרה הזה קצת יותר). ומה לעשות התשובות נשארות יתומות כשלא חוזרים בכלל לבדוק אותן. זה גורם לעזור יותר בפעם הבאה? חבל..

ocean22

New member
לשוני

ראשית המון תודה על התגובה אבל אין לך סיבה להעלב לא תמיד יש זמן להגיב או שיש אנשים שבכלל לא ראו את ההודעה,והתזמון שלך היה מושלם כי בדיוק באתי להגיב על ההודעה שלך ושל שאר החברים בפורום. ראשית הרעיון שהצגת נאה מאד אבל לאחר מחשבה החלטתי שאולי כדאי להכין את המדפים מזכוכית ומחר אני נוסעת למקום מסויים לברר אם זה אפשרי בכלל ואם לא אז אחזור שוב לרעיון בניית המדפים מגבס או אחרת, אז היה סמוך ובטוח שאמשיך להעזר בך ובשאר חברי הפורום תודה לכולם על ההענות אושן

ש ו נ י 69

New member
אין מה לברר

בקשר לזכוכית. זה אפשרי. תכיני שבלונה מקרטון ויכינו לך איך שתרצי. שלא תביני אותי לא נכון, ממש לא נעלבתי, לא זה הענין. מדובר על העקרון. אנשים מגיבים, וכשאת נכנסת שוב, מגיבה, מבררת. את מעירה את השרשור לטובתך בלבד. כי את פשוט מצליחה להשיג פתרונות ורעיונות. אבל כשאין תגובה אנשים פשוט לא טורחים לפתוח את השרשור. זה לא שמישהו נעלב. כנראה היו לך סיבות טובות לא התכוונתי אלייך אישית. סתם תמהתי על הגישה. בכל אופן בהצלחה

קנגה רו

New member
אם יורשה לי -

לדעתי הגומחה בעייתי, ומדפים שם נראים לי קצת יותר מידי, לטעמי, הייתי מוותרת על מדפים והולכת על גוף תאורה, דקורטיבי.

למעלה