מבקשת קצת עזרה בקרישיות יתר

קדט1

New member
מבקשת קצת עזרה בקרישיות יתר

היי לכולם אחרי שחפרתי בכל פורום אפשרי ובכל פיסת מידע שיש הבנתי שיכול להיות שאני לא ממש מטופלת נכון רציתי להתייעץ פה עם הבנות שיש להן את אותה הבעיה קרישיות יתר גנטית בהריון הראשון ההיתי בת 35 לא ידעתי על הבעיה וילדתי נסיך מקסים בivf בסיבוב ראשון אחרי ההריון עדיתי בדיקות כיוון שהיו הרבה סיבוכים בהריון וגילו שיש את הפקטור הזה... עכשיו בת 38 אחרי 4 טיפולים הפלה אחת בשבוע 6 ושאר הסיבובים לא הצליחו מוקפאים וסיבוב אחרון טריים השאלה הנשאלת היא מה הסיפור של הקלקסן הזה אני קוראת פה על בנות שמקבלות מתחילת הטיפול ולי המליצו רק שיש דופק שבוע הבא יש לי תור להמטולוג לייעוץ אולי כדאי ללכת להמטולוג שמתמחה בקרישיות? או בכלל רופא אחר שהוא מומלץ אשמח לחוות דעת כאן כי פתאום גיליתי שאני לא מבינה בזה כלום וככ חדשה בעניין שיש מצב שאני מםספסת משהו בטיפולים בלי שאני מודעת לזה בכלל תודה לכולן

שלגייה13

New member
קופרמינץ, קופרמינץ, קופרמינץ

הוא המומחה בהיריון בסיכון וקלקסן.
בדרך כלל ההמלצה היא או מההחזרה או מבטא חיובית. בדופק יכול להחות מאוחר מדי.... אבל הוא יידע להתאים לך אישית את הטיפול.
בהצלחה! זה עוד יקרה, אי"ה ממש בקרוב

קדט1

New member
ואפשא לבוא אליו רק ליעוץ בלי טיפול?

אני גרה בצפון ולהיות מטופלת במרכז זה בילתי אפשרי מבחינתי תודה על המענה ועל העידוד

כן, אני הייתי אצלו ביעוץ, הוא ממליץ על מינון וממתי להזריק

חשוב להביא איתך את כל הבדיקות.

anguly

New member
את ההמלצות המדויקות קיבלת

אכן צריך להתחיל מההחזרה או מבטא חיובית, וצריך שזה יהיה מינון טיפולי יחידה אחת לכל 1 ק"ג משקל שלך וכו'.
אבל הכי חשוב ללכת לקופרמניץ אפילו רק לייעוץ הוא יתווה את התכנית המתאימה לך, והוא בהחלט שווה ביקור חד פעמי מיוחד במרכז.
בהצלחה

למעלה