מבקשת רעיונות לטיפול באיטיות

התותים

New member
מבקשת רעיונות לטיפול באיטיות

הי כולם לאחרונה אני שואלת את עצמי יותר שאלות בענין האיטיות של הילד. איטיות התגובה והאינסטינקט, איטיות כללית בהתנהלותו. בתוך כל הקשיים, נראה לי שזה אחד הקשיים העיקריים שיקשו הן במישור החברתי והן על ההשתלבות בלימודים בכיתה בהמשך. ברור לי שאין פתרונות קסם ושהאיטיות היא תוצאה של הקשיים הכלליים והבסיסיים של הילדון, ואצלנו בעיקר קושי מוטורי (הילד היפוטוני) וקשיי עיבוד הנשמע ותכנון הפעולה בתגובה. אנחנו עובדים על תחומים אלה כל העת ובלי סוף. אבל, האם יש עוד דבר שמישהו מכם נתקל בו שיכול לעזור? וספציפית: 1. האם יש תוספים כלשהם שמכוונים דווקא לכיוון זה? - זה לפורום הביולוגי 2. האם יש לכם רעיונות לתרגילים להגברת מהירות תגובה? - זה לפורום הכללי תודה מראש על כל רעיון! תותים

ליותם הייתה בעייה דומה

דברים שעזרו לנו: לנקות את הסביבה בצורה דרסטית - חולל הבדל דרמטי, כמעט בין יום. הפך מילד עייף, נטול אנרגיות עם עיכוב מוטורי ניכר לילד מלא אנרגיות, והפער המוטורי צומצם מאוד. זריקות של MB12 עם חומצה פולינית (יש ילדים שזה הופך אותם להיפר). למקס, בנה של חברתנו מישל עזרו אנזימים.

razgalili

New member
כמויות גדולות במיוחד של CoQ10

מיצרן איכותי. איטיות וגם היפוטוניות יכולות להיות תוצאה של בעיה ביצור אנרגיה בתא, איפה ש CoQ10 יכול לעזור.

התותים

New member
רז ותמי תודה רבה ושאלה

האם יש מוצר/ים מומלצים של CoQ10? בענין ניקוי הסביבה אקרא בחיפוש מתקדם ואשאל אחרי. תותים

יצרני תוספים טובים בכלל

Twinlab, Allergy Research Group, Biochem, Cardiovascular Research, Douglas Laboratories, Jarrow, Klaire Labs, Metabolic Maintenance, עם מוצרים שלהם היה לנו ניסיון כללי טוב. כרגע יש לנו בבית COQ10 של JARROW ושל METABOLIC MAINTENANCE. נדמה לי שכל ה-COQ10 בעולם מגיע ממקור אחד - ליצרן יש פטנט - אבל החברה ממנה קונים עדיין חשובה, כדי לוודא שמה שיש על התווית אכן נמצא בקופסה. יצרנים לא טובים (ככלל): Country Life, Natrol

התותים

New member
CoQ10

תמי תודה. אני אבדוק את האתרים ואחפש משלוח לארץ. ראיתי שגם ליוסטון יש CoQ10. מכיל מחצית המינון היומי לויטמין A, שאני אצטרך לבדוק אם מתאים לנו, וגם לא זול - 60 קפסולות ב- 50 דולר (או שCoQ10 הוא בכל מקרה עסק יקר). יכול להיות לי נוח לאחד למשלוח אחד יחד עם אנזימים. אולי ניסיתם את זה או שמעתם על מישהו שניסה?

לא ניסינו

יוסטון היא חברה טובה. COQ10 זה עניין יקר - בעל הפטנט סוחט ממנו את המקסימום. יש תחליף זול יותר ל-COQ10 שנקרא IBEDENONE, שיש הטוענים שהוא אפילו עדיף. ניתן למצוא אותו בקירקמן.

התותים

New member
אה וליוסטון יש גם פרוביוטיקה -

פרוביטיקה - שמעתם, ניסיתם? ארבעה בליון חיידקים בקפסולה זה לא צחוק, חברים

אמא לבן2

New member
מה עם חברת GNC?

ניתנת לרכישה בארץ. בגלל שלבני יש CPK גבוהה הומלץ לנו גם כן לקחת.

למעלה