מבקשת רעיונות למשהו מיוחד עבור הבעל

קרניר

New member
מבקשת רעיונות למשהו מיוחד עבור הבעל

בעוד שלושה שבועות יש לבעל יום הולדת, אנחנו נוסעים לסוף שבוע בצפון וביום ראשון שאחרי יום ההולדת שלו. בקשתי ממנו שיקח יום חופש כי נורא בא לי להיות איתו, אני ממש רוצה לעשות לו משהו מיוחד ולפנק אותו, אני מרגישה צורך להודות לו באופן מיוחד על התמיכה והעזרה האינסופית שלו והראש שלי ריק מרעיונות, מה גם שרוני תהיה איתנו כי אני לא משאירה אותה עוד עם מישהו אחר (פרט לאמי שלא תוכל להשגיח באותו יום). אני לא רוצה ספא או עיסוי כי הוא החליט בנופש לפנק אותי בעיסוי, כך ששנינו נהנה מכך. וכמובן שאם יש רעיונות "בזול" אז בכלל עדיף! אז אחרי שברברתי כל כך הרבה אשמח לשמוע רעיונות... תודה

ילדונט

New member
זה נורא קשה

היתה לי התלבטות דומה, גם כי הרגשתי שהוא עובד נורא קשה ושם את הצרכים שלי ושל שחר לפניו. חשבתי על גילוח (פנטזיה עתיקה שלו), חשבתי על חולצה עם תמונה של שחר ואיזה כיתוב שנון (אבל לא מצאתי כיתוב שנון), חשבתי לשים את שחר עם ההורים שלי או עם אחותי ולעשות לו ארוחת ערב מפנקת. בסוף, יום אחד, עשיתי לו טיפה מסג', והרגשתי כמה הוא מתוח, ושחר הפריעה לנו מהר מאד, אז למחרת שלחתי אותו לשעה ורבע של מסג' מקצועי. בקיצור, אלו הרעיונות שהיו לי.

odeia

New member
רציתי לצרף לך דוגמא לקופונים

אבל זה כבד מידי, תשלחי לי מייל ואשלח לך את יכולה גם מתנול ל-5 החושים.

POOH*

New member
היי

קודם כל מזל טוב!!! יש לי קופונים, כלומר בקובץ במחשב, אם תרצי. הייתי מציעה לעזור גם בבייביסיטר אבל נהיה בחו"ל אז... אז תהנו!!! ואם יהיו עוד רעיונות אכתוב... POOH

למעלה