מבקשת שגם הילה/צליל יחדדו

נועָה

New member
מבקשת שגם הילה/צליל יחדדו ../images/Emo141.gif

יש לי חברה טובה שגרה בחו"ל, ותמיד דיברנו בטלפון. לאחרונה כשהיא מתקשרת אני מרגישה שאני לא מסוגלת לדבר. מרגישה חסומה. אודה לכם אם הפירוש ייעשה בצמוד לציון הקלף, כך אוכל ללמוד ממנו. השאלה - מה עובר עלי? למה לא יכולה לדבר בכלל? 2 מטבעות, 4 מוטות, 8 מוטות, 4 גביעים. הדרך - 4 חרבות. התוצאה - 8 חרבות. אני מתלבטת מה לעשות (2 מטבעות) כי הקשר הוא טוב ויציב (4 מוטות). אבל מהר מאוד מתבררת לי האמת (8 מוטות). אין לי כוח להיפתח עכשיו. ( 4 גביעים) מה לעשות? לאגור כוחות, לנוח. (4 חרבות) אני באמת במצב קשה וסגור בקשר איתה (8 חרבות). מה לעשות כדי לא לפגוע בה?
9 גביעים, 2 חרבות, האוהבים, אס הגביעים, הדרך - 7 מוטות התוצאה - המוות קודם כל לדאוג לעצמי ולאושרי (9 גביעים). היא והמצב בינינו בסדר גמור (2 חרבות). יש לי התלבטות בין האפשרות הרגשית להגיונית (האוהבים) ועלי לבחור ברגשית (אס הגביעים). הדרך - להיות אמיצה ולהתגבר על רגשי האשמה שלי ולומר את האמת (7 מוטות). התוצאה - יהיה שינוי בקשר. הישן יפנה מקום לחדש (המוות). עדיין לא ברור מה יהיה. רגע, פותחת עוד 3 קלפים להבהרה. מותר, מדובר בחברות טובה ובקשר טוב. נער הגביעים, 5 מטבעות, מלכת החרבות. קיימת מערכת יחסים רגישה ויפה עם נתינה הדדית (נער הגביעים). באמצע קיים חסך וקושי בגלל מצב מסוים (5 מטבעות). בהמשך הקשר יהיה טוב יותר, חיובי ומיוחד. מלכת החרבות היא מגלת המסכות, וכאן אין צורך להעמיד פנים. אודה לכם עבור תיקון וחידוד הפרשנות שלי. יום נהההדר, נועה

צ ל י ל 8

New member
היי נועה ../images/Emo187.gif

לא מכירה את הפריסות שעשית, אבל נראה כי פירשת אותן בצורה יפה. אם את מעוניינת בעזרתנו, אנא עשי פריסת שאלה כזו: מה מפריע לי ביחסיי הידידות עם X? 5 קלפים+קלף סיכום נראה לך?

נועָה

New member
אהלן צליל ../images/Emo79.gif, הפריסה שוב

מה - 7 מוטות מפריע - גלגל המזל לי - השטן ביחסי הידידות - 7 מטבעות עם X - מטבעות -8 קלף סיכום: 5 חרבות צליל, עכשיו אני כבר מבולבלת... חחחחחחחח- תוכלי בבקשה לבאר לי? אודה לך, נועה

גב

New member
שלום נועה ../images/Emo24.gif

לדעתי את מרגישה כבולה ליחסים האלה, כי את אולי נותנת יותר מחברתך. יכול להיות שאת בד"כ בתפקיד ה"גדולה" המייעצת והיא נזקקת לך יותר? או שההשקעה כיום בלשמור את החברות גדולה מדי, ויותר מבעבר, ולכן מרתיעה. בכל אופן לך יש צורך חזק להרגיש ייחודית ונפרדת כרגע. ונראה לי שפשוט מעבודה קשה מדי על החברות, הרמת ידיים... יכול להיות שזה מה שאת צריכה כרגע לפני התרוממות חדשה של היחסים ביניכן..אבל לפעמים גם חברויות נהדרות מסתיימות ומפנות דרכן לחדשות... שבוע נהדר

נועָה

New member
גב, תודה על תגובתך ../images/Emo140.gif

גם אני הרגשתי הבוקר שיש בעית איזון בקשר וגם בעית חוסר עניין שלי. להרגשתי זה מקרה של צורך בשינוי משהו בסיסי בקשר, לא ניתוק. חבל עליו, יש לו פוטנציאל נהדר. אבל הרגשת כל-כך נכון. יום טוב-טוב, נועה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב נועה

מה - 7 מוטות מפריע - גלגל המזל לי - השטן ביחסי הידידות - 7 מטבעות עם X - מטבעות -8 קלף סיכום: 5 חרבות את מרגישה שאת צריכה להיאבק על היחסים שלכם. מה שמפריע לכם בקשר זה העליות והמורדות. פעם את מרגישה שיש בינכן קשר טוב ובפעם אחרת אין לך סבלנות. אני חושבת שיש משהו במחשבותייך לגבי הבחורה.. אולי קרה משהו שגרם לך לחשוב שהיא רעה אלייך או עושה לך משהו שלא בידיעתך. בתוך תוכך את יודעת שזה לא נכון ושאלו רק מחשבותייך, אך את לא יכולה להיפטר מהם. יחסי הידידות שלכם הגיעו למבוי סתום ואת מרגישה שזה כבר "לא זה". השאלה היא האם את מעוניינת לשפר את יחסיכן, או שלא. אם כן, עלייך לעשות פריסה אחרונה נוספת ולשאול: מה עליי לעשות כדי לשפר את הידידות שלי עם X בחודשיים הקרובים? 7 קלפים+קלף סיכום

נועָה

New member
צליל, הדרך והתוצאה ../images/Emo65.gif ../images/Emo42.gif

היי צליל, כשאת מפרשת, תוכלי לרשום בבקשה בסוגריים את הקלף שאת מדברת עליו? (עבורי זה גם שיעור, חוץ מכייף גדול.) מה - משהו שיגרום לי לעונג (מלכת המוטות). עליי - לשקול היטב את כל האפשרויות (5 מוטות) לעשות - משהו שיגרום לי עצמי לשמחה גדולה והתלהבות (3 גביעים) כדי לשפר - לשנות באופן מהותי (מוות) את הידידות שלי - מערכת יחסים יפה ורגשית (נער הגביעים) עם איקס - זו היא הכבולה והמוגבלת כאן (8 חרבות), ולי יש תמיד נטיה דבר ראשון להאשים מיד את עצמי. בחודשיים הקרובים - ראיה חדשה ומקורית יותר, ויתור על הדרך הקודמת. (התלוי) סיכום - בעזרת אומץ לב אצליח להתגבר על המכשולים (7 מוטות) אה, היתה חסרה לי השמחה ! היה לי מונוטוני נורא והלכתי כבר למות משעמום. יופי "האני הפנימי" שלי, את זה אני יודעת, אבל באיזו דרך אצליח להתגבר? צליל, מה לשאול עכשיו? האם: איזה שינוי עלי לעשות בקשר שלי עם איקס בחודשיים הקרובים? 5 קלפים + קלף סיכום. איזה שינוי - 5 חרבות עלי לעשות - המגדל (האם עלי להניח לקשר להתמוטט? לא לפחד לאבד? זותומרת, לא לעשות כלום! שהיא תעשה אם הוא חשוב גם לה) בקשר שלי - 2 גביעים עם איקס - הכוכב בחודשיים הקרובים - אביר המוטות סיכום: 6 מטבעות (בסוף התהליך הזה איקס תגלה נדיבות רבה יותר, תשקיע איכות לא רק כמות) מה את אומרת צליל? (ואם אפשר שתעברי קלף קלף עם הפירוש שלך, כדי שאראה בדיוק איך את עושה את זה.) מלאן ת'לפים תודה, נועה |פטריה

גב

New member
../images/Emo24.gif הי נועה, לדעתי...

מה - משהו שיגרום לי לעונג (מלכת המוטות). עליי - לשקול היטב את כל האפשרויות (5 מוטות) לעשות - משהו שיגרום לי עצמי לשמחה גדולה והתלהבות (3 גביעים) כדי לשפר - לשנות באופן מהותי (מוות) את הידידות שלי - מערכת יחסים יפה ורגשית (נער הגביעים) עם איקס - זו היא הכבולה והמוגבלת כאן (8 חרבות), ולי יש תמיד נטיה דבר ראשון להאשים מיד את עצמי. בחודשיים הקרובים - ראיה חדשה ומקורית יותר, ויתור על הדרך הקודמת. (התלוי) סיכום - בעזרת אומץ לב אצליח להתגבר על המכשולים (7 מוטות) שימי לב ש-7 מטות חוזר בשתי הפריסות= פעם כפותח ופעם כסיכום. 7 מטות בצירות של מלכת המטות וגם 8 חרבות כקלף שיצא לחברתך: לדעתי מדובר במערכת יחסים אולי קצת תלותית. מהקלפים האלה וגם המוות יש צורך חזק, אולי גם לחברתך ולא רק לך, לעצמאות של כל אחת בתוך הקשר. הפעולה הנדרשת לדעתי היא דווקא כן התקרבות (3 גביעים) וחידוש החברות (מוות - למרות שאני לא יודעת אם ניתקת את הקשר), ואולי הדרך לעשות זאת היא דווקא דרך רגשית, ליזום שיחה אינטימית על מה שעובר עליכן בזמן האחרון, ולנסות להתקרב מהמקום העמוק הרגשי של שתיכן. אני מסכימה שאת נדרשת לשינוי גישה. להתפתחות רוחנית (מוות,התלוי) - לדעת לעזוב את הרגשות הכובלים ואולי גם האובססיביים ולפתח מבט משוחרר יותר. יכול להיות שאת גם לוחצת מדי ו"צריכה" יותר מדי את הקשר או שחברתך מקרינה זאת אליך - מה שלא משנה כי גם הדברים שאת רואה באחרים בעצם מגיעים ממך (קשור לקלפים הראשונים=התלותיות. ואת הרגשות שלך אני מייחסת לקלף השטן מהפריסה הקודמת). בסך הכל, כמו שאת אומרת, מדובר במערכת יחסים מאוד יפה ונעימה (נער הגביעים), ולכן אני מאחלת לך שתעשי "סדר פסח" מוצלח אצלך בפנים ושתשדרגי את החברות ביניכן דרגה אחת למעלה

נועָה

New member
גב יקרה, ../images/Emo13.gif ../images/Emo141.gif

תודה על הפרשנות, שאני יודעת שעשית אותה עם כל הלב. וגב, אני מעריכה את זה מאוד. זו אני הלחוצה בקשר, זו אני הזקוקה ליותר חופש ופחות נסיונות שליטה מצד חברתי. היא כבולה בידי דאגנות שאיננה במקומות הנכונים. עבורי יש כאן שתלטנות ודידקטיות גדולות מדי. אין כאן עניין של תלותיות של אף אחת מאיתנו. מבחינת הקשר עצמו הוא קשר בריא. שתינו עצמאיות מאוד ונמצאות בקשר מתוך בחירה ואהבה. צריכה להתגבר (7 מוטות) על הלחץ שלה עלי ולצאת ממנו בשלום נפשי. ומבלי להעליב אותה ולפגוע, כי הכוונות שלה טובות אבל לא הדרך. אני ראיתי חשיבות רבה בהופעת המגדל. ולכן אני לא חושבת שניתן כאן לדבר "מלב אל לב". היא תיפגע. כאן נדרשת לתחושתי, לפי התוצאות שקיבלתי מהקלפים, תקשורת עקיפה. לא במילים אלא במעשים. או יותר נכון, אי-עשייה מצדי. היא צריכה ללמוד להקשיב גם לשקט שלי. לא רק למילים. להיות רגישה יותר למה שקורה גם בין השורות. מצפה לפרשנות של צליל. אבל זה לא קשור לעזרתך ולא אמור לפגוע בה או בחשיבותה, כהוא זה. המשך יום מ ק ס י ם, נועה

גב

New member
היי נועה ../images/Emo24.gif

אל תדאגי, אני לא נפגעת, אני מנסה את כוחי, הולך - הולך, לא הולך, לא נורא.... בכל אופן, שימי לב שכתבתי שהמוטיב הוא של כבילות ושאחת מכן (!) לוחצת. הרי אם צד אחד לוחץ והשני מנסה לברוח (בכל מערכת יחסים שהיא), צד אחד הוא בעצם מראה של השני. התמונה השלמה קיימת אצל שניהם, כשכל אחד מבטא צד אחד שלה (כמו יין-יאנג היוצרים עיגול שלם). בנוסף, יחסי שליטה (כשצד אחד לוחץ-כובל) הם יחסי תלות מבחינה מסויימת, אחרת, לא היה מתעורר הצורך לשלוט ומנגד לברוח...צורך לשלוט הוא בשל חוסר מסויים. התלות מתבטאת בכך שללא השליטה האדם ירגיש בחוסר אצלו (חוסר בטחון פיסי,רגשי וכן הלאה)= מה שמפריע ליצירת יחסים טובים וזורמים. ושוב, אצל הצד השני, שלמעשה (גם אם לא במודע) משתף פעולה, כל זה קיים כמראה (ראי), כתכונות שלו הנמצאות בעורפו. בכל המצבים האלה ניתן כמובן להגיע לידי מודעות, שפותרת לפעמים את המצב ,אך לעיתים נדרשת עבודה נפשית מעמיקה יותר. באשר אם לשמור על קשר או לנתק זמנית - אני לא התייחסתי לפרישה השנייה (לקלף המגדל). לדעתי, כל התשובות הרי קיימות אצלך בלאו הכי, אם זוהי התחושה שקיימת אצלך, אז זה הדבר הטוב ביותר לעשות/לא לעשות בשבילך תמיד! (ולא משנה מה יגידו הקלפים). שיהיה לך יום נפלא

נועָה

New member
גב, הו, דברים שאת עוד לא מכירה....

הרבה פעמים אני שותקת כשמנסים לשלוט בי. לא משום שאני זקוקה לזה כראי, אלא מפני שאני ממילא לא מקשיבה. ואם זה עושה טוב לשני, למה לי לקלקל לו את מצב-הרוח הטוב שלו... אני עוצרת את זה רק כשזה כבר מתחיל לרדוף אותי. בקשר לתחושות שלי או מה לעשות ומה לא, בשביל זה אני מתייעצת עכשיו עם הקלפים. אולי יש להם רעיון מוצלח שלא חשבתי עליו בעצמי מקודם, ושאני מזדהה איתו. ואני חושבת שהכי פשוט זה להביט במציאות. ואני אוהבת פשטות ודברים פשוטים. למה להסתבך עם השערות ועם ראי מעוות, עקום וכזה שאין שם מספיק אור עבורי...! ועכשיו אנחנו הרי בקלפים... אז אנ'נותנת להם צ'אנס ענק. שיהיה לך אחלה יום, נועה

צ ל י ל 8

New member
soooooo

מה - משהו שיגרום לי לעונג (מלכת המטות). עליי - לשקול היטב את כל האפשרויות (5 מוטות) לעשות - משהו שיגרום לי עצמי לשמחה גדולה והתלהבות (3 גביעים) כדי לשפר - לשנות באופן מהותי (מוות) את הידידות שלי - מערכת יחסים יפה ורגשית (נער הגביעים) עם איקס - זו היא הכבולה והמוגבלת כאן (8 חרבות), ולי יש תמיד נטיה דבר ראשון להאשים מיד את עצמי. בחודשיים הקרובים - ראיה חדשה ומקורית יותר, ויתור על הדרך הקודמת. (התלוי) סיכום - בעזרת אומץ לב אצליח להתגבר על המכשולים (7 מוטות) מלכת המטות כקלף פותח של "מה" מראה שאת צריכה לקחת את עצמך בידיים, לקחת את השליטה על מערכת היחסים ולהנהיג אותה. כנראה שאת היית זו בקשר שנתנה לו תמיד את ה"פוש". את תשימי לב, רוב הקלפים בפריסה נחלקים לאש ומים, כאשר 2 יסודות אלה הם נגדיים אחד לשני. אולי את היא האש בקשר , שיוזמת ונותנת ועושה, והיא המים המקבלים והזורמים. את כ-5מטות נראית כמישהי שכרגע נאבקת ברגשותיה לכאן ולכאן. מצד אחד את רוצה להמשיך את הקשר, אבל מצד שני, לא ממש.. 3 גביעים במילה "לעשות" מראה שעלליך לקחת את הדברים יותר בקלילות. זיכרי את הימים הטובים שהיו לכן בעבר כאשר נהגתן לצאת ביחד ולבלות. כדי לשפר, עלייך להפעיל את המוות. כלומר לעשות שינוי בחשיבתך. אם את באמת רוצה לשנות את מהות יחסיכן לטובה, עלייך לשנות את גישתך. כמו שאמרתי גם קודם, זיכרי את הימים הטובים שהיו לכן ביחד. תני לתקופה הרעה לדעוך ולתת לשחר להפציע בעתיד. נער הגביעים במילה ידידות, שוב בא וטוען שעליכן לבסס הכל מהתחלה. עליך לפרגן לה, לתמוך בה, לחזר אחריה. שוב, אל תשכחי שמבחינת הפריסה היא המים, כאשר המים הם מקבלים, אוהבים ודורשים תשומת לב. את האש, צריכה ליזום ולהיפתח לקראתה. איקס בתור 8 חרבות מראה שגם היא כבולה ברגשותיה בדיוק כמוך, אבל בכל זאת קצת שונה. את כ-5 מטות חושבת האם לעשות או לא לעשות, היא בתור 8 חרבות חושבת שאת זו שצריכה לפעול ראשונה. אני לא מאמינה שיש סיכוי שהיא תעשה את הצעד הראשון. והתלוי - שוב ושוב מדגיש שאת צריכה לוותר אל האגו שלך ולהסתכל על דברים בצורה חדשה ושונה. תנסי לראות את המצב מנקודת המבט שלה... 7 מטות כסיכום - כן, אומץ לב, כישרון, והיתרון הוא שלך. 7 מטות גם מרמזים שהפעולה לא תהיה קלה כ"כ, אבל בסופו של דבר שווה את המאמץ. מה דעתך?

נועָה

New member
צליל ../images/Emo79.gif...רגע !

צליל, אני חושבת שקלעת מאוד, ויחד עם זה העניינים קצת הסתבכו... השאלה שעסקת בה היתה: מה עלי לעשות כדי לשפר את הידידות. התשובות שיצאו: לעשות משהו שיגרום לי שמחה, לעבור שינוי ולגלות אומץ וכשרון. אם תשאלי אותי, הדבר שיגרום לי שמחה, זה להפסיק לסחוב את הקשר על הגב שלי. לעשות שינוי ולגלות אומץ, זה להתאפק ולשתוק. אני תמיד מדברת ומסבירה. זה כבר נהייה שעמום מוות עבורי. חברוּת זה לא בשביל לעבוד כל-כך קשה, ו...רק אני! שאלתי בהמשך, ולא התייחסת: א י ז ה - ש י נ ו י - עלי לעשות בקשר שלי עם איקס. איזה שינוי - 5 חרבות עלי לעשות - המגדל (האם עלי להניח לקשר להתמוטט? לא לפחד לאבד? זותומרת, לא לעשות כלום! שהיא תעשה אם הוא חשוב גם לה) בקשר שלי - 2 גביעים עם איקס - הכוכב בחודשיים הקרובים - אביר המוטות סיכום: 6 מטבעות (בסוף התהליך הזה איקס תגלה נדיבות רבה יותר, תשקיע איכות לא רק כמות) האם תוכלי לפרש את הפריסה הזו? אני חושבת שכאן טמונה התשובה האמיתית הסופית. ושוב תודה, נועה

נועָה

New member
צליל, ושכחתי ת'עיקר

מה דעתך, אולי אני צריכה להיות הגביעים, המים, וחברתי המוטות? אולי זה "התלוי" שלי? בתחילת הקשר כך היה הקשר בינינו. רק היא יזמה. אחר-כך שיתפתי פעולה, יזמתי גם אני, ובסוף נשארתי עם כל העגלה לבד. נראה לך?! נראה לך הדדי או בכלל "שווה"? יש מקרים ששם האהבה לבד כבר לא מספיקה. כבד לי !!! זה מה שאני מרגישה. כבד. ומה מים, המים האלה כבר זורמים לי לכל חדר בחיים... כבר אין לי מקום יבש משלי...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif

תראי נראה לי שזה כבר גולש מעל ומעבר וזה מתאים לייעוץ אישי. אני אענה בקצרה על שאלתך האחרונה: איזה שינוי - 5 חרבות עלי לעשות - המגדל (האם עלי להניח לקשר להתמוטט? לא לפחד לאבד? זותומרת, לא לעשות כלום! שהיא תעשה אם הוא חשוב גם לה) בקשר שלי - 2 גביעים עם איקס - הכוכב בחודשיים הקרובים - אביר המוטות סיכום: 6 מטבעות (בסוף התהליך הזה איקס תגלה נדיבות רבה יותר, תשקיע איכות לא רק כמות) 5 החרבות אומר לך להיות אמיתית עם עצמך ועם רגשותיך. את מרגישה "נסגדת" ואולי יש דברים בגו. כן, את צריכה למוטט דברים, ואם נקשר את זה לתלוי, אז שוב את צריכה לעשות איזה מהפך בחשיבתך אודות חברתך. אני חושבת שיש פוטנציאל טוב לקשר רק צריך להיות שיתוף פעולה בינכם. מצטערת, אבל כבר גלש מעבר למה שפורום יכול לתת.

נועָה

New member
צליל, תודה רבה.... ../images/Emo140.gif

רוצה להודות לך מעומק לבי על ההשקעה הגדולה ועל הקדשת הרצון הטוב והמאמץ. האם אוכל רק לסיים בלשאול אותך מה משמעות המילה שכתבת "את מרגישה 'נסגדת'". לא מכירה את המושג. ואם אי-אפשר אז ממש לא. ושוב, הערכתי מאוד את עבודתך ואת האכפתיות. ערב נפלא, נועה

למעלה