מבקשת שיתוף פעולה בבקשה

מבקשת שיתוף פעולה בבקשה

שלום, אני עורכת שאלון בשביל עבודה ללימודים. אני אשמח אם חלקם יוכלו לעזור לי בבקשה ולענות על מספר שאלות קצרות. השאלון אנונימי לחלוטין. כמובן מי שמעדיף לשלוח לי תשובה באימייל בשמחה: [email protected] השאלון מיועד לגילאים 15-25. ענה בבקשה על השאלות הבאות. אין בחובתך לציין את שמך. 1. האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. 2. האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך?. 3. איזה מהחפצים הבאים יש לך בביתך וכמה מכל חפץ?: מחשב, טלוויזיה, מכונת כיבסה, מייבש כביסה 4. האם אתה עובד?. אם כן, האם הכסף שאתה מרוויח משמש לכלכלת משפחתך או לכלכלתך בלבד?. 5. האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך?. 6. כמה פעמים היית בחו"ל, אם בכלל?.

בשמחה

1. האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. אממ אני כבר לא גרה בבית ולכן כשאני מגיעה לביקור אני משתדלת לבלות איתם 2. האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך?. לא ממש, די בשטחיות 3. איזה מהחפצים הבאים יש לך בביתך וכמה מכל חפץ?: מחשב אחד, טלוויזיה אחת . מחשב, טלוויזיה, מכונת כיבסה, מייבש כביסה 4. האם אתה עובד?. אם כן, האם הכסף שאתה מרוויח משמש לכלכלת משפחתך או לכלכלתך בלבד?.כרגע סטודנטית לא עובדת, חיה על חשבון מלגות התנדבות וקצת מההורים וחסכונות כך שזה לא רלוונטי אליי 5. האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך?. לפעמים אני חושבת שלא ולפעמים אני מותעת מכמה הם מכירים אותי טוב. 6. כמה פעמים היית בחו"ל, אם בכלל?. 3 או 4 פעמים

עונה

1. מבלה איתם רק כשכל המשפחה יחד, ככה בכללי אני מעדיפה לא לבלות איתם 2. רק בדברים הקטנים והלא חשובים,כאלה שלא אכפת לי שכל העולם ידע,בדברים קריטיים סודיים ופרטיים אני לא מעיזה לשתף אותם בכלל 3. מחשב-4 טלויזיות-4 מכונת כביסה אחת ומייבש כביסה אחד. 4. לא עובדת קבוע,אבל כשאני מרוויחה כסף אני שומרת אותו לי ולא נותנת אגורה מזה להורים 5. הם מכירים את האישיות הישנה שלי, מגיל 14...הם לא ממש מכירים אותי למען האמת...בקושי יודעים באיזו כיתה אני.. 6. לא הייתי בחו"ל מעולם,היתה לי הזדמנות לנסוע וויתרתי, כי זה היה רק אני ואמא שלי,וזה לא כזה כיף...

facundo te amo

New member
עונה

1. האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. כן, קניונים וכו'. 2. האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך?. מבחנים, חברות וכו'. 3. איזה מהחפצים הבאים יש לך בביתך וכמה מכל חפץ?: שלושה מחשבים, 5 טלוויזיות 2 מכונות כביסה ועוד מייבש כביסה. 4. האם אתה עובד?. אם כן, האם הכסף שאתה מרוויח משמש לכלכלת משפחתך או לכלכלתך בלבד?. בייסיטר. והכסף משמש רק אותי. 5. האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך?. כן אני מאמינה שהוריי מכירים אותי במיוחד אמא שלי. 6. כמה פעמים היית בחו"ל, אם בכלל?. הייתי 7 פעמים.

למעלה