מבקשת שמות רופאים

daphnal

New member
מבקשת שמות רופאים

שלום רב אני מבקשת לדעת שמות של רופאים מומחים בתחום הלופוס. חשוב לי שיהיה משהו מעולה. רצוי באיזור המרכז או הדרום. תודה. דפנה

ortaldr

New member
רופאים מצויינים

אם את מעוניינת באיזור ירושלים יש מהדסה עין כרם את ד"ר עמיטל או את פרופ' רובינוב הבעייה שלרובינוב צריך לקבוע תור מראש וזה לוקח המון זמן, מאיזור הדרום שמעתי על איזה רופא מעולה ללופוס הוא ערבי אם את מעוניינת אני אברר לך את השם שלו, תנסי קודם כל דרך סורוקה

daphnal

New member
רופאים-המשך

תודה. אני פחות מעוניינת מסורוקה. שמעתי שבביח שיבא יש משהו טוב. האם ידוע שמו?

ritosh

New member
היי.

שמו פרופ' שיינפלד. אבל אני הייתי ממליצה על דר' גוזארד(אני מקווה שהאיות נכון).

ד"ר גודארד

לופסים יקרים ב-פרפרון האחרון היא כתבה את - ממדף המומחה. מ-נסיון אישי היא - 10 אל תפציצו אותה !!!!!!!!! מתושלח הצעיר

שי פ

New member
ד"ר אהרנפלד

אהרנפלד משיבא מומחה ללופוס.ואת מחקריו כתב על חולים בקנדה, ובישראל. הוא מדהים, יחס אנושי וחם, מתעניין ובעל ידע רב. בקיצור, כל התכונות של רופא מומחה שהוא גם אדם. בהצלחה, ובעיקר שמרו על החיוך, שם טמונה הבריאות........(על פי מחקר שהתפרסם היום בידיעות, ומצדיק את שאמרנו כאן כבר חודשים, היו צריכים לקרוא אצלנו ולפרסם.....) אסף, גאיה, שירי ריטה, מה שלומכם? איך המרגש? שירי, חיכיתי שנה שלמה לפגישה בסמינר, אולי בשבוע שאחרי פורים??

daphnal

New member
ת ו ד ה

שוב,אין מילים להביע את התודה שאני מרגישה.

ל3

New member
הי שי

מה נישמע? האם היתאוששת כבר? אני מאוד אשמח להיפגש איתך,כבר אמרתי העניין הוא שאני בסמינר בימי שני וחמישי. אם אתה נמצא בסמינר בימים הנ"ל אז יהיה נהדר להיפגש אחרי פורים שיהיה חג שמח

באיזה יחידה הוא משרת ?

זה רופא או רופאה ? אני נמצא שם כבר די הרבה זמן ולא נתקלתי בשם שלו (אני לא מתימר להכיר את כולם) , יש רופאה מ-בי"ח רמב"ם שגם עובדת ב-שיבא עם שם דומה - אולי אליה את מתכוונת ? מתושלח הצעיר

אילללה

New member
ד''ר גודארד?

איפה הרופאה עובדת? האם יש שמות רופאים נוספים בירושלים חוץ מעמיטל ורובינוב?

בתל השומר יש רופאה מעולה

ד"ר פאוזנר!!!!!!!!!!!! הרופא הבאר שבעי שמו :ד"ר אבו שקרא(רופא מעולה) בהצלחה

למעלה