מבקשת שמות של מומחי ראומטולוגיה למטרת טיפול

מבקשת שמות של מומחי ראומטולוגיה למטרת טיפול

שלום וברכה, בעבר נחשבתי לחולת לופוס קל, אך מחודש מאי האחרון יש החמרה משמעותית ומעורבות של הלב , הריאות והכליות וגם בעור.
אני מטופלת מאז ההחמרה אצל רופאה אך לצערי היא בעלת אופי מלחיץ מאד ודי מפחידה אותי וכל הזמן בטלפון מזכירה לי שהיא רוצה שאקדים תור אליה כי היא רוצה לשוחח איתי
על הממצאים שהתגלו באקו לב לפני יותר מחצי שנה וזה עוד לפני המעקב החדש של האקו לב. מאד קשה לי איתה אין לי כימיה ואני מאד מעונינת ברופא מומחה למחלה שלי שהוא בעל אופי , רגוע , שקול ולא מלחיץ או מפחיד במקרים של החמרת מצב. כרגע אני בטיפול תרופתי ויש שיפור אבל ההתנהגות של הרופאה גורמת לי להרגיש רע מאד מאז שאני אצלה אני חרדה וכשאני חושבת על מה שהיא אומרת לי אז יש לי כאבי לב ואם אשאר אצלה קרוב לוודאי שהמחלה שוב פעם תתפרץ לי וכיו"ב מהמתח הרב שאני שרויה בו
לאור הנתונים הנ"ל, אבקש לדעת היכן אני יכולה להמשיך את המעקב כאחת המשתייכת לקופ"ח כללית ואשמח לדעת שמות של מומחים המטפלים במקרים של זאבת בהחמרה קשה באזור השפלה והמרכז אם בבתי חולים כמו בלינסון/קפלן ואם תל השומר מי מקבל שם ובעל אופי רגוע תודה

טיפול רפואי למחלת לופוס

את מוזמנת לפנות לטיפול במכון לראומטולוגיה בבית חולים איכילוב. המכון מספר רב של רופאים מנוסים בטיפול במחלת לופוס. הטלפון לקביעת תורים הוא 03-6974000. בהצלחה!

למעלה