מבקשת שתחזיקו אצבעות חזק חזק

reuthal

New member
מבקשת שתחזיקו אצבעות חזק חזק

יש לי ראיון עבודה!!! אספר עוד כשיעבור...

dardara

New member
ב ה צ ל ח ה

לא להתרגש ולהיות עם ביטחון מחזיקה לך אצבעות

reuthal

New member
לא להתרגש- הצחקת אותי

כל הלילה הייתי בשירותים... יהיה טוב

reuthal

New member
אז אחרי הרבה פרוטקציות היה לי ראיון

היה ארוך אבל בהרגשה שלי טוב. מנהל הלשכה היה מקסים, למרות שקצת הקשה עליי. אין לי תשובה -אמרו שתוך שבוע יודיעו לי ולשאר מי הכי ראויים והם יוזמנו לפגישה עם ר"צ. ההתלבטות- מדובר במשרה מלאה- מעבר חד מאוד בשבילי, ויומיים מתוכם 11-19 (חשבתי להתחיל בחצי משרה ולשמור איזה בסיס מוכר-רבע משרה שיש לי עכשיו) ממלאת מקום לשנה (זמן מספיק בכדי שיכירו אותי ואולי ימצאו לי משהו קבוע) 40 משפחות:תיקים מאד אינטנסיבים- ילדים בסיכון בעיקר, תחום שאני מרגישה בו חסרת ביטחון. והקושי העקרי- מרחק נסיעה של שעתיים אוטובוסים כל כיוון, באוטו שעה(אין לי אוטו)

מזל טוב...../images/Emo49.gif

אולי אפשר לשמוע קצת פרטים על הראיון... מה שאלו? מי היה נוכח? איך הרגשת? ציינת שהקשו עלי את יכולה להסביר...

reuthal

New member
אין כ"כ על מה להגיד מזל טוב כי עוד

לא אמרו שהתקבלתי ואני לא יודעת אם אני רוצה. הפגישה היתה עם מנהל לשכת הרווחה, רק אני והוא, התרגשתי מאד אבל הוא הרגיע אותי והיה מאד אנושי- אפילו התנצל שהוא מקשה עליי ואמר שהוא יודע שזה לא הוגן אך הוא רוצה לדעת מה החולשות שלי ומה מניע אותי. הוא הקשה עליי ב-'ספרי לי על טיפול 'רע' שהיה לך' וחקר עוד ועוד. עצרתי אותו באיזשהו שלב ואמרתי לו שברשותו לא אפרט מאחר והוא מכיר את המדריכה שלי שהיתה מעורבת. זהו בערך

dardara

New member
ניראה לי ,שאת מציגה את הדברים בצורה

חמורה ונוקשה קצת יותר מדי קחי בקלות יותר ובפרופרציות נכונות ונישלטות גם אם לא תתקבלי ,לא נורא יש עוד מקומות ויש עוד אפשרויות ,מה קרה???? בכל אופן מאחלת לך

SuperGirl 25

New member
ולי דווקא נראה שהיא פשוט כנה

ואמיתית איתנו וכל הכבוד על כך
זה בסדר להתרגש (ואפילו מאוד) ונראה לי שהלכת קצת רחוק עם ה"חמורה ונוקשה" והפרופרציות הבלתי נכונות ובלתי נשלטות... אנחנו אנשים-עם רגשות, התרגשויות, ציפיות, אכזבות...מבינה כ"כ את רעות, היתי מתרגשת כמוך ואם היתי רוצה מאוד את המשרה, היתי מתאכזבת אם לא היתי מתקבלת... זה קל לומר "אין דבר, מחר נקנה עוד אבוקדו"... רעות-אם את רוצה את המשרה, אני מאחלת לך הצלחה רבה ומרובה!

reuthal

New member
ספרתי מה היה- כפי שביקשו

דוקא היתה חוויה נחמדה- לא יודעת איך הבנת שאני מאוכזבת או מתוסכלת-? הבעיה היא שלי ולא של מקום העבודה- לא מתאים לי לנסוע כמעט שעתיים לעבודה ובנוסף לא נראה לי כרגע שאעמוד ב42 שעות שבועיות- משרה מלאה. בכל אופן- תודה למאחלים\ות ולמחזיקי האצבעות

dardara

New member
אם הית עובדת סוציאלית הית יודעת

שמשרה מלאה של עובדת סוציאלית היא 39 שעות שבועיות

reuthal

New member
אם היית

עו"ס אמיתית היית קצת יותר אנושית בתגובות הקיצוניות שלך-מה עובר עליך???

למעלה