מבקשת שתחזיקו לי אצבעות

מבקשת שתחזיקו לי אצבעות ../images/Emo57.gif

אני יודעת שאני לא כאן הרבה אתכם, הסיבה היא שאני מנסה לשכוח את המחלה, משהו שכנראה לא יקרה לעולם... אבל בכל זאת, מאוד מבקשת שתחזיקו לי אצבעות. מחר יש לי בדיקת CT חזה בטן ואגן, ואני מאוד מאוד לחוצה ודואגת. זוהי למעשה בדיקת ה- CT הראשונה, לאחר כל סדרת הטיפולים והניתוח, שתיתן בעצם "תשובה" לאיפה אני נמצאת היום מבחינת המחלה. אני דואגת ומודאגת. לא יודעת למה. האי וודאות הורגת אותי. תשובה תינתן רק לאחר 4 ימים. עד אז בוודאי אהפך לשלולית מרוב דאגה... תודה לכם וסליחה שאני הרבה לא איתכם. זו אני, הוותיקה, עם ניק אחר (אני כותבת בהרבה פורומים, וזו הסיבה לשינוי הניק). אני

קורל ו

New member
מבינה את הרגשתך..

אמרה לי אחות חביבה..כדי להרגיעני...שהמחלה גם אם היא חוזרת היא לא חוזרת כל כך מהר...אז קחי זאת בחשבון ולפחות בבדיקה הזו תהיי רגועה..כמובן שאני מאחלת לך המון בריאות ורק תשובות משמחות...

תודה חמודה ../images/Emo13.gif מקוה שיהיה

בסיידר. מצטערת שאני לא בקשר
(עכשיו את יודעת כבר מי אני).

תודה רבה לכם ../images/Emo24.gif

עברתי את הבדיקה בקושי רב. נתנו לי קנקן ענק עם חומר דמוי פטל לשתות, ואחרי כוס אחת היו לי רפלקסים נוראיים שלא יכולתי להמשיך לשתות. אז החליפו לי המשקה בתוך החומר, כדי שיהיה יותר "טעים", גם היה קשה לשתות, אבל בסוף, שתיתי, כי ממש לא היתה לי ברירה... הבדיקה גם נדחתה בגלל זה, ולא מזמן חזרתי. עכשיו אני "דרוכה" לקראת התוצאות, מקוה רק שיהיה בסדר, ושבאמת באמת יש לי מקום בעולם הזה, אחרת......... לא רוצה לחשוב על זה. היתה לי שנה קשה מאוד, ואני מאוד מקוה שהבדיקה תראה שהשנה הקשה חלפה ונעלמה לה, והנה בפתח שנה של התחלות חדשות, חיים חדשים. עוברים עלי ימים לא קלים, בלשון המעטה, ימים של עצבות, דכאון ועצבנות. תודה למי שהגיע עד כאן. להת' אני.

../images/Emo140.gif כל כך מוכר...

תהליך ארוך ומשעמם הקטע של ההכנה ל-CT אגן בטן חזה...ההזרקה של חומר ניגוד שעובר בורידים כמו אש בשדה קוצים. אני עובר את זה לצערי כל חצי שנה כבר משנת 99' וברוך השם טפו טפו.. אני נקי מאחל לך את אותם הבשורות . באשר לדכאון ממולץ לקבל עזרה מקצועית תפני לרופא המשפחה.ושתדעי רק ימים טובים ומאושרים מלאי בריאות.

פ ל ו ס י

New member
ואגב CT חזה בטן אגן

עברתי אותה כפי שספרתי לפני מספר ימים.... וכל כך קפאתי שם במזדרונות הקפואים והממוזגים של בית החולים (ועוד לשתות שני ליטר קרים)....והצחיק אותי - שהרגע הכי נעים לי בכל הארוע ה"חוויתי" הזה - היה אותו רגע בו חומר הניגוד נכנס לי לורידים וחימם כל אבר בגופי.... מאחלת תוצאות מרנינות לכולנו.....

פ ל ו ס י

New member
כל כך מזדההה

מחזיקה לך כל כך אצבעות... אני כל כך טריה כאן... אין לי עדיין מספיק נסיון .... - ורק היום עברתי את אותן סדרת בדיקות בטן חזה אגן..... - לקחתי איתי ז'ורנל של איקאה ואת אמא שלי ושוטטנו לנו במרחביו וזה עזר להתמודד....במהלך שתיית שני הליטר של חומר הניגוד... דרך אגב. היום עשו לי את הבדיקה והיום קבלתי את כל התוצאות... ביקשתי באופן אישי ומיוחד לחכות אפילו עד שמונה בערב ולו שיתנו לי את התשובות ביד והיום - וכך גם היה... גיליתי הרבה נשמות טובות בדרך שמוכנות לעזור במצוקה כל כך קשה של אי ודאות. בהצלחה ומקווה שתהיה לך תקופת אי ודאות קצרצרצרצרה...

תודה לך על העידוד, מקוה

שתצאי מהתקופה הנוראית במהרה, ותחזרי למסלול חיים תקין. בהצלחה והרבה בריאות אני

למעלה