אני פה, נחה קצת אחרי התרגיל ../images/Emo8.gif
אינקה. עשיתי את "תרגיל האיבר והאמא". הצעתי גם לאחותי והשוונו. זה גדול עלי עכשיו. אני לא בטוחה שיש לי כוח וחשק לעמוד מול התובנות. אתן לך דוגמא לתרגיל: א. האיבר הראשון שעלה בראשי - הציפרניים ברגליים. מגיל 11 אני סובלת מציפורן חודרנית. עברתי 7 ניתוחים להסרת ציפורן חודרנית, ואני סובלת מזה עד היום. זה המקום הכי כואב והכי רגיש בגופי. ב. האיבר הדומיננטי אצלה הוא הראש. הוא כל הזמן עובד, מתבונן, זוכר, נוטר, כועס, סולח, אוהב, דורש, כל הזמן יש שם פעילות בכל מיני מישורים. פעילות לא נעימה, מפחידה ולא צפויה. ג. אם הגוף הוא משפחה של איברים - אמא שלי היא הבטן. גם אני וגם אחותי, כמו אמא שלי, סובלות מהפרעות אכילה. הבטן היא ההריונות. הבטן היא כל הרגשות וכל המטען שיש ביננו, אחרי שירד מהראש. ד. התפקיד המשפחתי שלה דומה לתפקיד של המוח בגוף. לפי ההוראות שהמוח נותן, יפעלו כל האיברים. היא קיבלה עבור משפחה שלמה את כל ההחלטות של כולנו ביחד ושל כל אחד לחוד. רק לכתוב את הדברים האלו מעלה אצלי אינסופ פלשבקים ומעייף אותי. אני מפסיקה עכשיו. כנראה שזה לא הזמן.. אגב, הסרטן שלי הוא סרטן הדם, כך שאין ביכלתי לחבר באופן ישיר בין הלוקמיה ואמא שלי או האינטרקציה ביננו.