מבקשת PUSH

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
מבקשת PUSH

מבקשת PUSH
אני מעוניינת להתחיל בטיפולים והרופא שלי אמא שאני חייבת להזדרז... הבעיה היא שאני קצת פרנואידית, ומאוד חוששת מבדיקת האידס, שצריך לעשות ודבר זה מונע ממני להתחיל. אני לא מתהוללת ולא חוגגת, אבל תמיד יש בי את הפחד שזה יקרה, חס וחלילה, ממקור שאינו בשליטתי. המצב הזה גורם לי ללחץ רב ולאבדן שמחת החיים, כי אני כל יום נמצאת בקרבות עם עצמי. אולי מישהו יכול לעזור...?

למה שתדבקי דווקא באיידס?

מבקשת PUSH
אני מעוניינת להתחיל בטיפולים והרופא שלי אמא שאני חייבת להזדרז... הבעיה היא שאני קצת פרנואידית, ומאוד חוששת מבדיקת האידס, שצריך לעשות ודבר זה מונע ממני להתחיל. אני לא מתהוללת ולא חוגגת, אבל תמיד יש בי את הפחד שזה יקרה, חס וחלילה, ממקור שאינו בשליטתי. המצב הזה גורם לי ללחץ רב ולאבדן שמחת החיים, כי אני כל יום נמצאת בקרבות עם עצמי. אולי מישהו יכול לעזור...?
למה שתדבקי דווקא באיידס?
יש כל כך הרבה מחלות קשות בעולם ואת, למרבה השמחה, לא חולה בהן אז למה את חוששת דווקא מאיידס? אני חייבת להודות שכשקיבלתי את תוצאות הבדיקה מיהרתי לבדוק ששנינו בריאים אבל לפני כן לא הייתי ממש לחוצה מזה. אני לא רואה ממה הייתי יכולה להדבק במחלה ואם את אומרת שאת לא מתהוללת - מצבך דומה. יאללה, לכי לרופא וקחי הפניה לבדיקה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה