מבקש אינפורמציה

מבקש אינפורמציה

אני מאוחן סרטן ראות מתחיל כמותרפיה מחר מבקש לדעת איך מרגישים אחרי טיפול אגב 3 טפולים רצוף בוולפסון כל מה שאפשר לומר על הטיפול ב ת ו ד ה ידיד אמת 1

ihovav

New member
שלום לך ידיד אמת,

ישנם סוגים רבים של כימו'. יש לך מושג באיזה תרופות מדובר בדיוק? תופעות הלוואי משתנות בין תרופה לתרופה ובין אדם לאדם... אם יש לך עוד קצת פרטים, זה יוכל לעזור. קצת על סרטן הריאה. קצת על הטיפולים ותופעות הלוואי. מאחלת שתעבור את הטיפולים בהצלחה ובמהירה...

קלאו11

New member
לכל כימותרפיה תופעות אחרות

אני במחקר חדש קיבלתי 2 תרופות מהדור הישן - ציספלטין וג'מזר, ואחת של המחקר - אבסטין, שהוכיח את עצמו במעי מנסים על ריאות. ציספלטין - חומר נוראי שעושה את כל תופעות הלוואי האפשריות, ובעיקר בחילות והקאות. כמעט מתתי. בזכות הפורום שמעתי מציפור דרור המקורית על כדור בשם אמנד שהציל את חיי ומנע את ההקאות. הג'מזר עושה תופעות לוואי של שפעת. לא רציני. בקושי מורגש. באבסטין יש סיכון אם נוצר דימום פנימי. עברתי כבר 5 טיפולים. בחמישי הורידו לי את הציספלטין הנורא. חוץ מזה יש תשישות איומה, יש בעיות של שלשולים או עצירויות, יש פצעים בפה, לי היה כל פעם משהו אחר. נגמר דבר אחד הגיע האחר. אבל כל אחד מגיב אחרת, וזה תלוי גם איזו תרופה אתה מקבל. אז בהצלחה, שיהיה לך הכי קל שאפשר, והעיקר - שזה יעצור את החרא.

הכנה לכימו

אני ראיתי שלפני הכימו נתנו לאחי תרופה שמונעת תופעות לאוי לכימותרפיה ואכן לכימותרפיה שהוא קבל כמעט שלא היו תופעות לוואי מלבד עקצוצים ותחושת אי נוחות , תלוי מה החומרים שיתנו לך . כיום הבחיול וההקאות נמענעות אם נותנים זעפרן או דומיו שוב תלוי מה אתה תקבל ומהו הפרוטוקול שירשמו לך . אתה בקש משהו שימנע את הבחילות ושיקל את הכימותרפייה ולשתות הרבה מים זה מקל על הוצאת התאים המתים מהגוף החךמה מהירה

למעלה