מבקש את עזרתכם באינפורמציה

קח זמן

New member
מבקש את עזרתכם באינפורמציה

בא לי לקנות נגן מוסיקה אבל אין לי ניסיון עם זה ואשמח מאוד לאינפורמציה שתעזור לי. איכשהו שמעתי אין לי מושג מה קיים ומה כדאי. אני מבין שהנגנים המתקדמים עושים עוד דברים פרט לנגינת קבצי מוסיקה. האם כדאי? חשבתי על תקציב של בין 500 עד 1000 ש"ח, על איזה מכשיר נחמד ומעניין אפשר לחשוב? בנוסף, אשמח עצה היכן לקנות (אפשר ברשת? והאם כדאי?) אינפורמציה מבעלי ניסיון מהפורום יכולה לעזור לי מאוד. בתודה ובידידות ק.ז.

יאיר B

New member
נצטרך עוד אינפורמציה כדי לתת לך תשובות:

למשל: כמה מקום אתה רוצה בנגן? אתה יכול להשתמש בקישור הבא כדי להבין את היחס בין גודל הזיכרון לכמות השירים שיכולה להיכנס בו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=14335 והשאלה הנוספת היא מה אתה רוצה שהנגן ידע לעשות בנוסף לניגון מוזיקה? רוב הנגנים כיום גם יודעים לנגן סרטים. עד כמה נושא הסרטים חשוב לך (אם חשוב מאוד, צריך לחפש נגן עם מסך גדול שיהיה נוח לראות). עד כמה חשוב לך סידור בנגן, העברת שירים? עברית בנגן חשובה? רדיו חשוב? יכולת הקלטה? זמן עבודה על סוללה - כמה שעות אתה רוצה? (אם זה חשוב לך) - כל הנגנים כיום עובדים על סוללה פנימית נטענת דרך המחשב, סתם שתדע. עד כמה חשובה לך היכולת למצוא לנגן אביזרים שונים? (למשל לאיפוד יש אביזרים שלא תוכל לעלות על הדעת אפילו, לנגנים אחרים קשה למצוא אפילו נרתיק). יש גם את עניין הקהילה והיוקרה של הנגן בעיני אחרים (מתייחס בעיקר לאיפוד).

למעלה