מבקש את עזרתכם באיתור מוצר באיביי - בקבוקון למילוי בשמים

IpadandGalaxy

New member
מבקש את עזרתכם באיתור מוצר באיביי - בקבוקון למילוי בשמים

אני חדש בהכל
והתעייפתי.
בעבר חיפשתי מוצר שזה בקבוק\מיכל בושם קטן ואופנתי שאפשר ללכת איתו לכל מקום שאפשר למלות אותו עם מיכל מיוחד שמתחבר לכל בושם כשמורידים את הפקק של כל בושם וממלאים דרך הצינורית. זה של חברת TRAVALO
כשמצאתי אותו בכמה שקלים בודדים לא היה אפשרות לשלוח למדינת ישראל כי חסמו את זה השליחה לישראל. לצערי הרב, קניתי בזמנו (לפני בערך שנתיים) את המוצר מהאתר הרשמי שלהם והוא עלה לי בערך 200 שקל! (עם שליח הבייתה. לא יודע על מה לחצתי בפרטי ההזמנה שזה הגיע עם שליח) זה ממש מבאס.
אז אשמח לסיוע לאיתור המוצר במחיר זול עם הזמנה לישראל. יכול לשלם רק בחשבון פייפאל. תודה.

IpadandGalaxy

New member
החיפוש היה לפני שנתיים. אשמח שתבדקו לי מה קורה היום

מתנצל אם זה ישמע לכם עצלנות מידי או משהו אבל באמת שזה קצת עייף אותי לפני שנתיים לחפש ולמצוא באיביי ואז לגלות שבזמנו המוכר חסם שליחה לישראל. אולי היום זה השתנה. ותודה מראש למי שעוזר\ת לי.

IpadandGalaxy

New member
ההסטוריה חוזרת על עצמה?

We are sorry but the item you selected may not be purchased due to Seller shipping restrictions, country specific import/export or other relevant restrictions.
&nbsp
&nbsp

IpadandGalaxy

New member
מצאתי משהו

הפריט עולה US $12.20
ואז כתוב לי
shipping US $42.75
&nbsp
סך הכל
US $54.95
&nbsp
לעזאזל, המשלוח הרבה יותר יקר מהמוצר!
לא רוצה לשלם מעל 200 שקל על מיכל כזה קטנצ'יק
אני מאבד אותם גם ככה מהר. יש מקום שניתן להזמין במחיר זול ובמחיר משלוח נוח יותר?

sharpantie

New member
תקראי מה כתבתי למעלה עם הכותרת צלש.

את יכולה לכתוב לספק לפני שאת מזמינה ולשאול אם יש באפשרותו להחזיר לך חלק
מדמי המשלוח. פרטי הספק ואפשרות פניה אליו דרך האתר מופיעים יחד עם הפרטים של הפריט.

IpadandGalaxy

New member
הזמנתי 3 בקבוקונים + משלוח ב-57.90 ש"ח !!!

מקווה שזה אתר אמין. בקושי יש להם לייקים ותגובות בפייסבוק.
אם במידה והאתר אמין - זה דבר עצום! במקום לשלם מעל 200 ש"ח באיביי עם משלוח לבקבוק אחד הזמנתי 3 בקבוקונים ועם משלוח ב-57.90 ש"ח! (כל בקבוק עולה רק 16 שקלים!)
אם הכל ילך נכון - אני הוכחה שהצד הרבע כורדי שלי הוא רק רבע - יש עוד שאר צדדים אחרים בי (מרוקאי, למשל) . אני לא מרובע כמו שלפעמים אני עושה מעצמי

&nbsp
סליחה על השטויות שכתבתי - אני פשוט קצת מתרגש שמצאתי במחיר כזה את אותו מוצר!

למעלה