מבקש את עזרתכם בחוות דעת על האתר החדש

pirsum10

New member
מבקש את עזרתכם בחוות דעת על האתר החדש

שלום לכולכם ושנה טובה! הקמתי אתר העוסק במוצרי פרסום וקד"מ המתמקד במוצרים לקידום מכירות בתערוכות, אירועים וכנסים כמו כן האתר עוסק בכל הקשור לביגוד עם דפוס או רקמה כגון חולצות מודפסות ורקומות, בגדי עבודה וכדומה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי מה חסר או מכידאי לשנות על מנת שהאתר יהיה אפקטיבי יותר שם האתר פרסום 10 (http://www.pirsum10.co.il)

nnanadnadanadav

New member
חוות דעת על האתר

רותם שלום אין ספק שאתה בעל מקצוע בתחום מוצרי הפרסום והקדם,אך בסוגיית בניית האתר אני חושב שיש הרבה מקום לשיפור, גם אני רציתי להרים בעבר אתר למסחר אלקטרוני (שלא קם בסופו של דבר) אך אין ספק שהנושא דורש מומחיות רבה ע"מ להגיע לקהל היעד הרלוונטי ויותר מזה שאותו קהל יאמץ את האתר לפעילותיו השוטפות, 1. מחירי המוצרים - יש להוסיף מחירים למוצרים (אף על פי שיש בעיה מול מתחרים). 2. גודל הפונטים - יש להגדיל את גודל הפונטים. 3. חלונית חיפוש - יש להוסיף חלונית חיפוש ע,מ לאפשר חיפוש מהיר. 4. נתונים טכניים - כדאי להוסיף נתונים טכניים לגבי המוצרים, כמו מידות משקל, סוג חומרים וכו' (חשוב מאוד). 5. מכתבי לקוחות מרוצים - כדאי להוסיף מכתבי לקוחות ע"מ להגביר את אמינות האתר כלפי לקוחות חדשים שלא מכירים את החברה. 6. קטעי עיתונות - כדאי להוסיף קטעי עיתונות (אם יש) גם נושא זה מגביר את אמינות החברה. 7. הספקת המוצרים - יש מקום להוסיף את צורת ההספקה ואת מהירות ההספקה, חשוב מאוד מול חברות מסחריות שרוצות להזמין את המוצרים. 8. הנחה למזמינים דרך האתר - כדאי לתת הנחה למזמינים דרך האתר. 9. שם משתמש וסיסמא – כדאי להוסיף שם משתמש וסיסמא ע"מ לעקוב אחר הלקוחות. 10. עיצוב האתר – האתר מעט "יבש" כדאי להוסיף צבעים ולשנות מעט את העיצוב להי-טקי יותר.

למעלה