זאדק הערס הפולני
Active member
אני רוצה לשדרג את המחשב של הילד ..
כרגע עם G3220 ישן שמספק את הצרכים אבל הגיע הזמן להתעדכן
מאחר וכבר שנים שאני לא מתעסק בתחום אין לי מושג איזה מעבדים יש כיום
אני צריך I3 בסיסי ומאוורר בשבילו +16GB זיכרון +לוח +דיסק +ספק כוח כי אני משאיר את המארץ אבל הספק שיש שם בטוח לא יתאים מבחינת החיבורי מתח שהלוח צריך
מדובר בילד בן 12 שנמצא על הספקטרום ובשחק בעיקר ברובלוקס ,מיינקראפט ,מיקמק וצופה המון ביוטיוב ..
השאלות שלי הן :
1. האם יספיק לי SSD רגיל של 1T או שללכת על M2 באותו הנפח ?
2. שמעתי שכיום יש מעבדים ללא מעבד גרפי מובנה ואז צריך כ.מסך חיצוני זה נכון ?
3. במידה והמעבד הגרפי מובנה בCPU אז אני צריך לוח שיש לו גם חיבור VGA כי כרגע זה החיבור שיש למסך ואולי בעתיד נשדרג גם את המסך לאחד עם חיבור HDMI
4. מה דרישות המינימום לספק כוח למפרט שאני מחפש ?
מבחינת תקציב אז אני לא מחפש להשקיע על דברים מטורפים וגם הכי בסיסי יספיק , אין לי תקציב מוגדר כרגע כי אין לי מושג לגבי העלויות
ובנוסף לאימא שלי יש כרגע מסך 21.5 אינצ' והראיה שלה כבר לא משהו וגם במצב של פונטים גדולים קשה לה לראות וכשאני מנסה להגדיל למקסימום אז יש דברים שמתבלגנים ולא מוצגים נכון והיא הולכת לאיבוד אז היא מחפשת מסך גדול יותר ..
האם לרכוש לה מסך 24 או שעדיף משהו גדול יותר ?
הצרכים שלה זה אופיס מיילים ואופיס ומידי פעם יוטיוב
בתודה מראש - דודו
כרגע עם G3220 ישן שמספק את הצרכים אבל הגיע הזמן להתעדכן
מאחר וכבר שנים שאני לא מתעסק בתחום אין לי מושג איזה מעבדים יש כיום
אני צריך I3 בסיסי ומאוורר בשבילו +16GB זיכרון +לוח +דיסק +ספק כוח כי אני משאיר את המארץ אבל הספק שיש שם בטוח לא יתאים מבחינת החיבורי מתח שהלוח צריך
מדובר בילד בן 12 שנמצא על הספקטרום ובשחק בעיקר ברובלוקס ,מיינקראפט ,מיקמק וצופה המון ביוטיוב ..
השאלות שלי הן :
1. האם יספיק לי SSD רגיל של 1T או שללכת על M2 באותו הנפח ?
2. שמעתי שכיום יש מעבדים ללא מעבד גרפי מובנה ואז צריך כ.מסך חיצוני זה נכון ?
3. במידה והמעבד הגרפי מובנה בCPU אז אני צריך לוח שיש לו גם חיבור VGA כי כרגע זה החיבור שיש למסך ואולי בעתיד נשדרג גם את המסך לאחד עם חיבור HDMI
4. מה דרישות המינימום לספק כוח למפרט שאני מחפש ?
מבחינת תקציב אז אני לא מחפש להשקיע על דברים מטורפים וגם הכי בסיסי יספיק , אין לי תקציב מוגדר כרגע כי אין לי מושג לגבי העלויות
ובנוסף לאימא שלי יש כרגע מסך 21.5 אינצ' והראיה שלה כבר לא משהו וגם במצב של פונטים גדולים קשה לה לראות וכשאני מנסה להגדיל למקסימום אז יש דברים שמתבלגנים ולא מוצגים נכון והיא הולכת לאיבוד אז היא מחפשת מסך גדול יותר ..
האם לרכוש לה מסך 24 או שעדיף משהו גדול יותר ?
הצרכים שלה זה אופיס מיילים ואופיס ומידי פעם יוטיוב
בתודה מראש - דודו