מבקש את עזרתכם לסיעור מוחות בנושא הכלכלי

מבקש את עזרתכם לסיעור מוחות בנושא הכלכלי

המטרה: להגיע להכנסה חודשית של 20 אלף ש"ח בתוך 24 חודשים (יענו - עד לסוף 2010). בבקשה תכתבו פה את כל הרעיונות שעולים לכם בראש, גם אם הם נראים לכם מטורפים. כל הפואנטה ב"סיעור מוחות" זה שמשהים, זמנית, את השיפוט ונותנים לרעיונות לזרום באופן חופשי. אז אני אתחיל: * תיכנות ומכירת משחקי מחשב * בניית אתרים * גרפיקה והפקות דפוס * מכירת ספרי תווים של מוסיקה שלי * מכירת דיסקים * ארגון קונצרט/רסיטל/הופעה * ארגון מסיבה או אירוע בנושא שמעניין אותי * ארגון תחרות * קאוצ'ינג * הקמת מעין "גן-שעשועים" * הקמת גן-שעשועים וירטואלי * בניית מוזיאון מדע וירטואלי * כתיבה ומכירה של ספרי לימוד * שיעורים פרטיים * להיות שותף בעסק בבעלותו של מישהו אחר * אתר גימיקי כלשהו (כמו אתר מיליון הפיקסלים) * אתר שמספק מידע בחינם, ו"חי" מתרומות * כנ"ל - אבל עם אדסנס כמקור ההכנסה * אתר שממליץ על מוצרים של אנשים אחרים המממ... עד עכשיו הגענו ל-19. אז נוסיף עוד אחד כדי שיהיה 20 עגול: * להקים ערוץ טלוויזיה באינטרנט (שיהיה...) עכשיו תורכם. יאללה, תנו בראש

ע ו פ ר ה

New member
מקוה שהבנתי אותך נכון

לשנות אמונות מגבילות בנושא כסף ולחזק אמונות מעצימות באותו נושא. לבדוק אם יש נדרים מגלגולים קודמים. ליצור סדנאות לתת הרצאות בנושאים שונים. בהצלחה. באהבה עופרה

אפשר, בבקשה, הסבר לעניין הנדרים?

למה התכוונת, כשכתבת "נדרים מגלגולים קודמים"?

GMjoy

New member
היי דאטה (גור) ../images/Emo49.gif על הכינוי החדש../images/Emo13.gif

ע ו פ ר ה

New member
לפני שבוע הייתי בסדנא

שעוסקת בשינוי אמונות ושינוי נדרים. למדתי שם (מה שידעתי כבר קודם) שלפעמים יש לנו נדרים שאיתם אנחנו באים לעולם. אמנם זה לא קשור לסוד אבל אפרט מעט. מישהו שבגלגול קודם היה מטפל ונדר נדר שבגלגול הזה הוא לא יטפל. הוא רוצה לטפל וזה לא הולך. הסרת הנדרים אמורה לעזור לו. בקורס שלמדתי למדנו איך לעשות את זה, למרות שעדיין לא ניסיתי זאת באחרים . באהבה עופרה

Galel

New member
חבוב, יש לך נטייה לנסות לעשות הכל לבד...

או להרים הכל מאפס... אז תסלח לי שהסיעור מוחין שלי לא יהיה מקורי, או שאולי מההודעה יצא ריח טיפה מתנשא, באמת שאני לא מתיימר לדעת יותר טוב. אז להלן האפשרויות שנראות לי הכי סבירות להרוויח 20,000 שח חודשי בעוד שנתיים: * הצטרפות לחברת שיווק רשתי ועבודה בה. * מסחר במט"ח ולהתמיד בו. * השקעה בנדלן (אם יש לך הון ראשוני ומזל). * פתיחת אתרים מרובים + שילוב תוכנות אפיליאט + אדסנס. זה כל מה שיש לי עד כה, אם יבוא לי רעיון נוסף אני אוסיף אותו. כמה דגשים: כל האופציות חוץ ממסחר במטח מדברות על הכנסה של 20,000 שח פאסיבי בחודש, לאו דווקא אקטיבי. כל האופציות דורשות השקעה של שנה לפחות ולרוב שנתיים כדי לראות תוצאות. כל האופציות יכולות להיעשות בנוסף לעבודה רגילה כדי לשמור על מאזן רווח חיובי בבית, והכי חשוב: כל האופציות ניתנות להתחלה בעלות נמוכה מאוד (טוב, נו, חוץ מהנדלן, אבל בשביל זה יש בנקים). בהצלחה. גלאל.

doingood

New member
פגישה עם אנשים שיש להם אותה מטרה כמוך

מפתח חשוב להצלחה יכול להיות להכיר אנשים שמשדרים בכיון שלך. האם תרצה להיפגש בנושא?

תודה לכל המגיבים. אשמח לשמוע עוד רעיונות ../images/Emo13.gif

חבר'ה, אל תתביישו. אל תהססו להגיב גם אם נדמה לכם שאין לכם מושג ירוק בנושא. השהו את השיפוט שלכם, ותנו לרעיונות הכי מטורפים לזרום החוצה. ובינתיים, הגעתי להחלטה שאני אעשה משהו קטן בכל יום למען עניין הפרנסה. לאו דווקא להרוויח כסף במיידי, אלא להתנסות בחלק המרעיונות שעלו כאן. אני מניח שאם אני אלטש מספיק את המיומנויות הרלוונטיות, הכסף יגיע בטווח הארוך.

אישתי תמיד אומרת

זה לא כל כך משנה איזה עסק בוחרים, כל עוד מתמידים בו ומוכנים להתמודד וללכת עם הקשיים עד הסוף.

Galel

New member
תראו מי הרים את הראש מהאישה :))))))))

ככה זה כשלומדים קשה :) ד"ש חם. גלאל.

naty3

New member
מכירת רעיונות

מה שאני מציעה אולי לא ממש תואם את מה שאתה רוצה, אבל אני תמיד בעד לשמוע דעות נוספות, גם אם זה לא מאותו תחום, מקווה שגם אתה. מילאתי פנקס קטן ברעיונות לאתרי אינטרנט, לעסקים ורעיונות לתסריטים (סרטים באורך מלא, אני תסריטאית מתחילה
). יש קונים?

דאטה

New member
המממ... אולי יש קונים ../images/Emo8.gif

תני קצת יותר פרטים ותנקבי מחיר, ונראה.

naty3

New member
הרעיונות מתפרסים על כל מיני תחומים

יש רעיונות של משחקי לוח, אתרי אינטרנט, עסקים... לגבי מחיר-לא תמחרתי עד היום רעיון, כי אין לי מושג באיזו רמה לתמחר-זה תחום אפור כזה...קצת כמו קואוצ'ינג, אפשר לקחת סכומים גבוהים...כמה היית מוכן לשלם על רעיון?

דאטה

New member
בין אפס ל...השמיים הם הגבול ../images/Emo13.gif

אני מוכן לשלם כל סכום שיהיה שווה לי לשלם. והתשובה לשאלה של "מה שווה לי" דורשת הערכה מראש של ערכו של הרעיון בשבילי. וכאן אנחנו נתקלים בבעיה... כי איך אני אמור להעריך רעיון לפני שסיפרת לי עליו? וכמובן שאינך יכולה לחשוף את הרעיון הנדון מראש, אז יש לנו פה מלכוד-22... כמה רעיונות יש לך שמה בפינקס?

naty3

New member
יש הרבה

מילאתי צד אחד של הדפים במשך חודשיים-שלושה. לפני שבוע-שבועיים התחלתי למלא את הצד השני.....
אולי כדאי שנעבור למסרים כי זה לא ממש מטרת הפורום....

אילוש 7

New member
הרעיון ה20- מינוף הכסף והזמן

הי גור, גיליתי את "מועדון שי" במקרה,,, דרך חבר של הבת שלי. הגה את הרעיון "ערן בן שחר" (שוה להקליד את השם שלו בגוגל ולהתרשם מהרעיונות היצירתיים, בהם שילוב מדהים בעינייני כלכלה וחברה). בקיצור, הרעיון שלו הוא שכל אחד עושה לעצמו מנוי ללוטו של מפעל הפיס באמצעות "מועדון שי".למה? כי "מועדון שי" הקים אתר עם תוכנה שסופרת את האנשים שנרשמו דרכך גם בעקיפין ומתגמלת אותך באחוזים קבועים מידי חודש עד דור10 על האנשים שהצטרפו למערכת . ז"א אתה והאנשים שהצטרפו יוצרים לעצמם הכנסה חדשה, יצירתית . יש פה רעיון לעסק גדול הגדל וגדל בטור גיאומטרי, הזדמנות שווה לכל אחד לבנות את הארגון הלקוחות והמפיצים שלו. ומה שחשוב כולם זוכים: win-win : "מועדון שי", אתה ואני, והקהילה בישראל, שכסף רב מופנה ממפעל הפיס לתרבות וחינוך במדינה. אגב ניתן להפיץ את הרעיון גם בחו"ל האתר הוא גם באנגלית. אם תרצה פרטים נוספים הטלפון שלי 0524316982 או היכנס ללינק: http://www.2000dollar.com/shai.files/ilana-8064/shai.htm

למעלה