מבקש את עזרתכם

amiri170

New member
מבקש את עזרתכם

שלום ברצוני לקבל את עזרתכם במספר נושאים. לאחר תהליך ארוך אני ומשפחתי קיבלנו היום את הויזה בדרכון(שזה אומר לאחר הבדיקות הרפואיות) יש לנו עד אמצע דצמבר לההגיע לקנדה. אנו מעוניינים להגיע לקנדה לעשות "כניסה" כמו שאומרים לחזור לישראל לתופת מה ולאחר מכן כמובן לחזור לקנדה להמשך החיים. איפה ניתן לעשות את תהליך הלנדינג? האם רק בטורונטו או גם בוונקובר? כמה זמן אנו אמורים להיות בקנדה לפי דעתך כדי לעשות את כל הדברים הנצרכים? סוציאל סקיוריטי נמבר, פתיחת חשבון בנק וכדומה האם צריך כתובת בקנדה למשלוח התעודה(הגריןקארד) או שכתובת בישראל או לחילופין בארה"ב מספיקה? יש לציין שאני ואשתי מאוד מעוניינים להגיע לוונקובר עקב תנאי מזג אוויר נוחים יותר בתקופת החורף. בתודה מראש על עזרתכם אמיר

עושים לנדינג בנקודת הכניסה הראשונה לקנדה.

אם אתם טסים ת"א - טורונטו-ונקובר הלנדינג יתבצע בטורונטו. אם אתם טסים ת"א-אירופה- ונקובר הלנדינג יתבצע בשדה התעופה של וונקובר אני ממליץ לתכנן ביקור של כשבועיים ולחלק אותו חצי - חצי , כיוון שמזג האויר לא צריך להיות הפקטור היחיד לגבי ההחלטה על מקום ההתיישבות הסופי. קיום של מכרים, זמינות של עבודה במקצוע, יוקר המחיה, אורך הטיסה לביקורי מולדת הם כולם משתנים שצריכים להילקח בחשבון בשיקלול הכולל. פתיחת חשבון בנק, וקבלת SIN נמשכים יום אחד בלבד. שאר הדברים פחות רלבנטיים אם לא החלטתם סופית היכן תגורו, אבל רישיון נהיגה למשל זה דבר שהייתי שוקל לעשות. ככל שהרישיון בידכם יותר זמן פרמיית הביטוח שתשלמו לפחות באונטריו תהיה יותר נמוכה ומדובר כאן על אלפי דולרים הבדל. מהגר ותיק ישלם כ 170 דולר לחודש לביטוח ומהגר חדש יכול להגיע גם ל 600 (שתי מכוניות שני נהגים) שקול את כל הדברים בקישור ותחליט מה מהם אתה רוצה לעשות בביקור המכין, אם אין לך כתובת לצורך מסירה לפקידי ההגירה פנה אלי במסר. לוקח לכרטיסי ה PR עד 6 שבועות להגיע ואתה חייב למסור כתובת קנדית.

למעלה