מבקש את עזרתכם

מבקש את עזרתכם

שלום חברים, שמי אורי דורצ'ין, אני שותף סמוי בפורום, עוקב ברציפות אך לא משתתף בפועל. אני חורג ממנהגי על מנת לבקש את עזרתכם. אני חוקר תרבות ומוזיקה פופולארית, עבודת הדוקטור שלי עסקה בהיפ הופ בישראל וכעת עומד לצאת לאור ספרי בנושא בהוצאת רסלינג. כותרת הספר תהיה (ככל הנראה) "זמן אמת: היפ הופ בישראל והישראליות בהיפ הופ". כעת ההוצאה מחפשת תמונת שער לספר שתמחיש באופן ויזואלי את הקשר שבין היפ הופ לחברה ולתרבות בישראל וחשבתי לזרוק לכם את הרעיון להציע אפשרויות מתוך מאגרי האימייג'ים שאולי יש ברשותכם. אם אכן יש כאלה הם יועברו לגרפיקאית של ההוצאה והיא זו שתבחר בסופו של דבר את האימייג' לשער. אם תמונות מסויימות שאותן תעלו מוגנות על פי חוק זכויות יוצרים אנא אל תשכחו להדגיש זאת. כיוון שכבר נחשפתי וחשפתי את עבודתי (למרות שהיא כמובן איננה חסויה) אשמח לספק לכם פרטים נוספים, אם תרצו. בתודה, אורי דורצ'ין

Funky Giraffe

New member
היתה תמונה באלבום של בויאקה

של המון המון המון המון אנשים מהסצינה. נראה לי שזה יכול לעבוד

Killo Vat

New member

dogma3

New member
תפרסם את העבודה

וגם תן דעתך על הפוסט הקודם למה היפ הופ לא מצליח לתרגם לכסף בארץ?

TakTik

New member
יפה מאוד, הקדמת אותי :)

מחכה לקרוא את הספר. אם אני לא טועה, זכור לי מאמר שלך שהיה קרוי "אל תקרא לי שחור" מלפני שנתיים בערך. בעיני חומרים כתובים, אקדמאים, עיתונאיים או אפילו בלוגיים, הם חלק גדול ממיצוב ההיפ הופ בישראל כז'אנר לגיטימי עם עומק והיסטוריה. ונדמה שאותה תמונה באמת תהיה אידיאלית. אגב, אם אתה רוצה לבנות אימיג', אפשר לצלם אינטרפטציה לשורה הנהדרת של פלד "פרופיל של רוצח עם חומוס על הידיים". הרי כולנו יודעים שכל ההיפ הופ הזה בישראל התחל בכלל בחומוס.

תודה

אמנם יש מאמר כזה (אם כי את הכותרת הלא מקורית העניקו לו עורכי כתב העת). אהבתי את האימייג' שהצעת. הרעיון הוא בדיוק זה, לתת ביטוי ויזואלי לחיבור שבין היפ הופ לישראליות. מה, לכל החברה מקניון הזהב בראשון אין איזה תמונה, או משהו מאיזה ערב בג'י ספוט?

יש לי רעיון בשבילך לתמונה אדירה בשבילך

בחור שלבוש כראוי לראפר, באגיז והכל... [נסה למצוא מישהו עם סטייל ושהוא לא יראה כמו מושפע אלא אותנטי] שעומד בצד כביש[רצוי מהיר, באמצע שום מקום] ומנסה לתפוס טרמפ... אולי אפילו לתת לו להחזיק מיקרופון[במה] ביד כאילו הוא בדרך להופעה זה ייצג יפה מה שהולך פה...

וממש ממש אשמח

לקרוא כל דבר שכתבת בקשר לראפ ישראלי, העבודות לאונבירסיטה ו\או מאמרים שחיברת, שלח לי אם אתה יכול. תודה

למעלה