מבקש את עזרתכם ....

מבקש את עזרתכם ....

שלום, גם אני דובי חמוד אך אני סטרייט. אני זקוק לעזרתכם למשהו שמפריע לי. מפריע לי שאני מאוד שעיר, מבחינה זו אני לא דובי אלא יותר קוף
האם אתם מכירים שיטות אפקטיביות להסרת שיער? אנא לא שיטות יקרות כי מצבי הכספי על הפנים. תודה מראש על העזרה

manys

New member
שיער זה הכי גברי שאפשר!!!

אל תגזים , אתה לא ממש בצרות... גם אני חשבתי כמוך לפני כמה שנים והחלטתי ללכת ולמרוט את נוצותי בלייזר. אחרי 6 טיפולים שמאד סבלתי בהם והיה מאד יקר החלטתי להפסיק עם זה. למדתי להשלים ולאהוב את השיער שבי כי לדעתי (יש כאלה שיחלקו על דעותי) זה סמל לגבריות. לפעמים אני מדלל את כמות השיער בחזה כי חם לי אבל תאכלס זה נעים, מחמם וגברי. ואם בכל זאת לא השתכנעת מהטפותי לך על שעווה כי זה בדיוק עושה את אותו אפקט אבל הרבה יותר זול ואולי פחות כואב. בכל מקרה אין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות, ואני מדבר מנסיון כך שחבל על הכסף שתוציא על זה. גנים זה גנים ואי אפשר להלחם בטבע!!! מי שירצה אותך ילמד לאהוב אותך עם כל מה שיש בך.

תודה אך בכל זאת .....

שלום בת זוגי אכן אוהבת אותי מאוד. את העובדה שאני שעיר היא אוהבת פחות. העניין הוא שאני ממש לא אוהב את זה וזה מפריע לי למשל ללכת לים וכו´. אני שעיר גם בגב וגם בכתפיים. שאלה לגביי השעווה, האם לאחר השעווה השיער לא יגדל עוד יותר עבה? האם לא יצאו מיליון פצעונים? כמה זה עולה בכלל? (אני ממש במצב כלכלי קשה). והיכן אפשר לעסות שעווה באזור ת"א? אני מתאר לעצמי שלא בכל מקום עושים שעווה לגברים או יודעים איך לעשות לגברים אני מתאר לעצמי שזה קצת שונה מאשר לנשים, עובי השערות, הצפיפות, אורך השערות. אוקצור כל מידע נוסף יתקבל בברכה כולל רעיונות אחרים מעבר לשעווה.

דבר ראשון

ברכות על הפורום החדש. אני סטרייטית ואני עוקבת אחרי הפורום הזה מהרגע שהוא נולד.אז שיהיה לכם המון מזל טוב וברכת הצלחה. ובקשר לשיער... בעלי יש לו בעיה הו לא מרוצה מהשיער שייש לו על החזה שלדעתי זה מאוד סקסי ומושך ומסמל בעיני על גבריות. הוא מוריד בשעווה פעם בחודש כי הוא רוצה וכי לו זה מפריע .אבל אח"כ זה קצת בעייתי כי יש לו פצעונים קטנים למשך איזה שבוע שלם והוא צריך למרוח עליהם אלכוהול כל הזמן. עיצה שלי -תנסה שעווה , תראה ותחליט. העיקר שתעשה מה שנוח ומתאים לך.

manys

New member
איזה יופי שיש גם סטרייטיות בפורום..

שמש בליבך, מעניין לדעת, האם את אוהבת דובים והאם בעלך דוב? מסתבר שלא רק גייז אוהבים דובים אלא גם סטרייטים אוהבים דובים ולך בחור שעיר.. נסה כמו שאמרנו הסרת שיער בשעווה ותראה אם זה מתאים לך בכל מקרה כל מכון להסרת שיער בשעווה לנשים ישמח לקבל גם אותך. בהצלחה גבר!!!

אז ככה

בעלי לא בדיוק דוב.. הוא קצת שעיר יתר על המידה באיזור החזה ועל כן הוא מוריד שם. וכן לדעתי זה גברי וסקסי גבר שעיר.!!!

manys

New member
שמש כפרה עליך...

ראיתי את בעלך, הוא מדהים תשמרי עליו עם כל השיער(ואין לו הרבה) שיש לו בחזה..

elvit

New member
תחליף חברה

זה נשמע אכזרי, אבל זה הכי זול. מריטה בשעבה לא מצמיחה שיער עבה יותר, אם כבר אז להפך, אם כי מאד בהדרגה. כמו כן כככל שתולשים ומורטים (לא גילוח) השיער נחלש ומתדלדל, שוב בהדרגה איטית מאד. כך שעד שתהיהה חלק, תוציא המון כסף וחבל. לעומת זאת חברה שתעריץ את שעירותך אולי תעזור לך לאהוב את עצמך כמו שאתה ותגלה שגם בים לאף אחד לא איכפת כמה שיער יש לך ואיפה (ומי שאיכפת לו הוא כל כך עלוב, שמצווה לא להתייחס). אם אתה מתעקש להוציא כסף תעשה את זה על פסיכולוג טוב שיוציא לך את השטויות מהראש. בהצלחה

שמנת20

New member
שיער זה יפה

אני לא מבין למה גברים מורידים שיער זה הדבר הכי יפה שיש בעולם הלוואי ואני הייתי שעיר יותר

למעלה