מבקש את עזרתכם

ערנארן

New member
מבקש את עזרתכם

יש לי בעיה:לאחרונה התקנתי את צ´מפיונשיפ מנג´ר 01/02 ובכל סוג של קבוצה שבחרתי אני כל הזמן רק מפסיד!!! ואני כל הזמן מנסה טקטיקות שונות כמו 5-3-2 ו-4-4-2 ושום דבר לא עוזר האם יש לכם עצות או טיפים או כל דבר אחר שיוכל לעזור...? אני כבר מתחיל להתייאש. ב-ב-ק-ש-ה ע-ז-ר-ו ל-י !!!!!!!!!

ערנארן

New member
עכשיו אני

משחק עם איאקס...אבל עדיין אין שינוי בתוצאות שאני משיג.

ofer16

New member
תנסה להתאים

את ההוראות לשחקנים (Team Instructions). תפחית את כמות הריצות (החצים) שאתה נותן לשחקנים, ואולי תעלה אותם עם כושר משחק (Condition) יותר גבוה (יותר מ90%). גם לי זה קרה כאשר שיחקתי לראשונה במנג´ר 98/99. לקחתי את ברצלונה ועשיתי להם טקטיקה משוגעת עם המון חצים, הוראות מטורפות ואימונים מפרכים. הפסדתי כל משחק עד שניסיתי לחקות את הטקטיקה של מנצ´סטר (שמאוד הצליחו) 4-4-2, ואז הניצחונות התחילו להגיע...

tomash11

New member
כתבתי את זה למישהו אחר בטעות...אבל

הנה זה עכשיו. תנסה את 4-1-3-2. זו הטקטיקה האחרונה בשורת הטקטיקות שהמחשב מציע לך. כמה יתרונות שלה- כל מיני פקודות קטנות (כמו סגנון משחק מבחינת מסירות ומי עולה למעלה ומי רץ עם כדור ומי לא וכל מיני כאלה) כבר רשומים שם, בניגוד לטקטקיות המחדל האחרות שמופיעות, שהן מופיעות רק בתור מערך על הדשא ולא מאורגנות גפ בפרטים הקטניפ יותר. פרט לכך, המגינים עולים טיפה, הקשרים עולים למעלה בהתקפה- שום דבר יוצא דופן מבחינת מאמץ של מישהו ככה שהם לא יתעייפו לך. זו טקטיקה שמצופפת באמצע, ככה שעם שני מגינים לא רעים, יהיה קשה נגדך כי הם יגוננו באגפים ובאמצע פשוט יהיה מאד צפוף. ככה שההגנה שלך לפחות תהיה יציבה. לא תצטרך למצוא קיצוניים מזהירים, מספיקים לך שחקנים באמצע שעושים עבודה טובה, אולי אחד מרכזי מוכשר שיזין את החלוצים. חלוצים תותחים יש כמו זבל במשחק, אין בעיה למצוא אחד או שניים תותחי על בזול. רק צריך לחפש. אני ממליץ על אחד סטרייקר ואחד פורוורד לידו. וזהו...תנסה אותה איזה חמישה ששה משחקים ותראה מה קורה.

למעלה