מבקש את עזרת הנהגים השפויים...

panter22

New member
מבקש את עזרת הנהגים השפויים...

אני חייב דרכים להירגע, לפני שאני מתחרפן!! אני בן 22, שנה ו-3 חודש עם רישיון, וכל פעם חוזר אחרי נסיעה עם לחץ דם מטורף וקצב מהיר. חלאס, מה נהיה? יש נהגים שפשוט בא לי להעיף אותם מהאוטו על הנהיגה המגעילה שלהם. ומה עם אכיפה? משטרת התנועה עסוקה בשטויות במקום בבעיות האמיתיות... אז איך נרגעים? (לנהגים המנוסים והוותיקים כמובן) ליאור

34TK

New member
אחי תתחיל לעבוד על סיבולת לב

חוץ מזה רצוי להפנים שאין הרבה ברירות נהגים דפוקים תמיד ימשיכו להתרבות פיתרון אחר הוא לשפר את רמת ברכיבה או סליחה הנהיגה שלך כדי לשרוד בג'ונגל המוטורי . בתור רוכב דו גלגלי ונהג כבר למעלה מ-10 שנים סיגלתי לי תכונה של להביט סביב ולאחור כל זמן שאני בתנועה ולצפות את תנועותיהם ותגובותיהם של הנהגים והרוכבים סביבי. לאחר זמן מה תכונה זו תהיה לך טבעית לאללה וכך לפחות תעשה רת המיטב לחמוק מצרות ולא לחטוף התקף לב באמצע נסיעה. תהיה רגוע ליאור ,חג שמח.

isra533

New member
נהיגה אחראית

נהיגה אחראית אומרת לקיים את חוקי התנועה, להיות מודע לסובב אותך בכל רגע בנהיגה ולא לתת לאף אחד לסכן אותך. קיימים נהגים שמתנהגים בצורה בלתי אחראית (ולפעמים זה גם גם אני ואתה) ולכן חלה עלינו יותר אחריות כדי למנוע מהם לסכן אותנו שלא תמיד נדע איך לצאת ממצבי סכנה אלה וחס וחלילה יכולים להגמר באסון. אולי זה לא ינחם אותך אבל כל אחד מאתנו כועס ומתעצבן כאשר חותכים אותו בכביש, או כאשר מתגנבים בתור, או לא שומרים מרחק ועוד תופעות שיכולות להביא לכל אותם מצבים הגורמים לתאונות הרבות. אין בעיה אם אתה כועס כל זמן שאתה מודע לסובב אותך ולא יוצא מכליך למרות הנהגים האחרים. הכעס שלך בריא מאד, הוא מראה על איכפתיות ואי הסכמה למצב הקיים, מה שנותר לנו לעשות זה לא לאפשר לנהגים האחרים להפריע לנו לנהוג בסביבה בטוחה למרות התנהגות בלתי אחראית מצדם.

be_roo

New member
תפסיק להתייחס למכוניות אחרות כאילו

יושב בתוכן יצור תבוני, ותנהג עם תפישה מראש כאילו כל אחד יעשה את הדבר הכי לא צפוי, ואז לא תדהם בכל פעם מחדש.

למעלה