מבקש את עזרת התותחים הכבדים לבעיה מוזרה!

Bassano

New member
מבקש את עזרת התותחים הכבדים לבעיה מוזרה!

בוקר וטוב ושבת שלום לכל הגולשים! אני גולש בפייסבוק לעיתים קרובות, ובמהלך השבוע האחרון כשניסיתי להיכנס אל היוזר שלי נכתב לי ע"י המערכת ש"הסיסמא שגויה". בצירוף מקרים מוזר ובלתי הגיוני גם הסיסמא שלי לאי-מייל חדלה מלעבוד וגם אליו אני מנוע מלהיכנס. הנחתי תחילה שהבעיה נגרמה מפאת עבודות התחזוקה ש"פייסבוק" מבצעת לעיתים קרובות. אך הדבר נראה לי לא הגיוני כשאני מחכה כבר כמעט שבוע. למישהו יש בתיק העבודה הסבר שיכול להסביר באופן הגיוני את התופעה? תודה לכולכם!

meital always

New member
../images/Emo223.gif תקלה בסיסמה

למעשה השאלה הזו לא כל כך שייכת לפורום פייסבוק, למרות שאני מיד אתן לך רעיון בענין. הבעיה שאתה מתאר היא בעיה ידועה שבה סיסמאות של כמה אתרים משתבשות או לא מגיבות בו זמנית ואיננה קשורה בכלל לאתר של פייסבוק. אני ממליצה להעלות את השאלה בפורום דפדפנים שם יתנו לך תשובה מקצועית והצעות לפתרון, חשוב שתציין שם את סוג הדפדפן ומערכת ההפעלה שברשותך. ולגבי פייסבוק עצמו- אם הבעיה לא נפתרת, אתה יכול פשוט לשנות סיסמה באמצעות הקלקה על Forgot your Password בעת נסיון ההתחברות, וסיסמה חדשה תישלח אליך מיד לכתובת המייל איתה נרשמת. אם המייל איתו נרשמת הוא זה שעושה לך בעיות, תוכל אפילו לבקש שישלחו את הסיסמה לכתובת אחרת שתזין למערכת. בהצלחה...

למעלה