מבקש הדרכה איך לקשר חשבון בנק שלי עם פייפל ואמאזון

balance2017

New member
מבקש הדרכה איך לקשר חשבון בנק שלי עם פייפל ואמאזון

אני בן אדם עם מוגבלות וההכנסה שלי לא מאפשרת לי קיום חיים בכבוד
אני מנסה לפתוח חשבון פייפל למכור דברים ולשלוח בשילוח בין לאומי, אבל אני מתקשה להבין איך לרשום את החשבון בנק שלי באופן כזה שהוא יירשם גם באתר שקונים ידעו לאן להפקיד כסף.
היו אנשים שניסו לעזור לי דרך הטלפון, ונתתי להם פרטי חשבון בנק ואפילו סיסמה, אבל למרות הניסיון לעזור לי לא הצלחתי להבין את ההסברים שלהם כי כל ההסברים היו בטלפון (וגם על ידי סירטוני הסבר).

אני לא מבין בצורה כזאת בטלפון ובתמונות דרך האינטרנט,
כי הדרך שלי להבין דברים היא כשבן אדם יושב איתי פנים מול פנים מול המחשב, וביחד איתי מראה לי איך עושים.
יש כאן מתנדבים שאפשר להיפגש במקום ציבורי (למשל בקניון) שאגיע עם המחשב הנייד והם יסבירו לי איך עושים ? (אני גר באיזור המרכז)

koldunia

New member
תגובה

אתה לא צריך חשבון פייפאל כדי למכור באמזון. אתה צריך לפתוח חשבון בפיונייר. רק באיביי צריך חשבון פייפאל.

balance2017

New member
תודה, איך אמצא אנשים שיסבירו לי איך לרשום חשבון שלי בפיונייר

תודה על המידע החשוב
אני מתקשה קצת, ורציתי לדעת איפה ואיך למצוא אנשים שיוכלו להראות לי איך פותוחים את החשבון בנק שלי באתר אינטרנט שאמרת (פיונייר) ואז איך רושמים את זה באמזון כדי למכור ?

Amiram_e

New member
מכירה באמזון לא לומדים בשעה בבית קפה

זה דורש המון לימוד והשקעה והבנה של המערכת.
מציע לך לחפש מקור הכנסה יותר פשוט וקל שפחות דורש השקעה.
הייתי ממליץ לך על איבי, אבל שם גם, צריך ללמוד לעומק ויש המון הגבלות למוכרים חדשים.
אני חושב שבכל תחום תצטרך להשקיע יותר משעה שעתיים בבית קפה.
אם אין לך משאבים כספיים לקורס / אימון אישי, זה רק ללמוד באופן עצמאי דרך יוטיוב / פורומים וכו

למעלה