מבקש המלצה איזה בגדים ללבוש

מבקש המלצה איזה בגדים ללבוש

אני גבר בשנות השלושים+, ואני מאוד מאוד רזה (צנום) (שוקל 54 ק"ג) ובהיר בעור עם נשירת שיער מתקדם וחובש משקפיים (אבל אני לא מכוער). אני רוצה לתקן את המראה שלי במידה האפשרית בבגדים. אני לא יודע איזה בגדים מחמיא לי, ואני כל הזמן קונה בגדים וזורק, קונה וזורק... (רוב הבגדים אני לובש פעמים בודדות) לא יודע אם ללבוש צמוד או רחב. מצד אחד צמוד מבליט את דקוּת הגוף (אני לא בטוח עד כמה זה גרוע) אבל מצד שני בגדים רחבים מתקפלים כל הזמן לגוף ואז הדקיקות אולי בולט יותר. אני גם לא יודע איזה סוגים חולצות לקנות עם צווארון או בלי, עם קשקושים או בלי, צבעים בהירים או כהים, איך להתאים את הצבע למכנס. איזה מכנסיים ללבוש ג'ינס או לא, ג'ינסים מודרנים מחוספסים או צנועים. האם לגדל שיער רגיל או להסתפר דק דק. אני ישמח לקבל חוות דעת אם יש דבר כזה אופנה לצנומים.

הרבה תלוי באופי שלך ומה אתה אוהב...

ישנם הרבה סיגנונות ואתה צריך להתאים את הלבוש גם על פי האופי שלך וגם על פי הסביבה. אתה יכול לראות למשל איך קובי עוז מתלבש לכיוון המוחצן או השונה ומצד שני אתה יכול להתאים לך משהו סולידי יותר ברשתות השונות בקניונים. בזארה ישמחו לעזור לך ואף יש להם סטייליסט בתשלום להתאמת הלבוש. תראה אנשים כמוך בטלויזיה/ עיתונות ותוכל לקחת משם דוגמאות.

eboy10

New member
אנסה לעזור...

נשמע שאבדת תקווה עם הראש ואתה פונה רק לגוף. טעות
זה שאתה מרכיב* משקפיים ויש לך נשירת שיער לא אומר כלום. משקפיים ותספורת יכולים לשנות לגמריי את המראה וחשוב להתאים אותם לפנים שלך. אתה מוזמן לשאול/להעלות תמונה ולהתייעץ בנושא. לדעתי (בכללי, אין לי מושג איך אתה נראה). עדיף צמוד. מגיל של 25+ רצוי לשדר משהו יותר מכובד. בגדים 'באגיים' לא נותנים צורה לגוף ומכאן - לא מחמיאים, יותר מתאימים לחוסר ביטחון וניסיון להתחבא... מה שאתה לא רוצה. בגדים צמודים (אבל במידה - בגד גוף לא נחשב) בהתאמה נכונה יחמיאו לך הרבה יותר. בגיל הזה אני חושב שאפשר למצות את ה"קשקושים" שמודפסים על טי.שירט'ס ולעבור לסגנון קצת יותר אלגנטי. פחות לעבוד עם הדפסים ויותר לשחק עם צבעים ומרקמים. מה שעונה לך גם על שאלת הצבעים - זה לא בהיר או כהה, זה שניהם. כי אתה רוצה להראות אחרת בכל יום. בגדול (מאוד), בדר"כ מתאימים חלק עליון ותחתון כשאחד בהיר ואחד כהה. לא שני פריטים בהירים מידיי (אלא אם כן אתה בחופשה על החוף) ולא שני פריטים כהים מידיי (אלא אם כן אתה באירוע או שחלילה חזרת לתקופה הגותית?). אסור ללבוש שני פריטים באותו הצבע או בצבעים דומים (ג'ינס בעל גוון כחול וחולצה כחולה). זה הופך את הגוף לגוש צבע אחד... שזה אפקט לא רצוי... ג'ינסים - חלקים, בגזרת slim שמחמיאה לכולם. לא צמוד מידיי ולא רחב מידיי. בעקרון ג'ינס בגוון כחול, ג'ינס שחור וג'ינס אפור יתאימו לך לכל הארון. ג'ינס בגוון תכלת יוסיף עניין ואם אתה אמיץ - ג'ינס לבן. נעליים - נעליים שחורות/אפורות יתאימו להכל. נעליים בכל צבע אחר צריכות להתאים או למכנסיים או לחולצה. לעומת זאת אם אתה לובש שחור-אפור-לבן ממולץ להוסיף צבע עם הנעליים. (לפי חוות דעתן של הנשים מהפורום השכן, חובה להתאים את הגרביים לצבע הנעליים או מינימום לצבע המכנסיים). שכחתי משהו? אני מקווה שיצא לך משהו מהחפירה הזאת

johnny86

New member
מסכים!!!

אני בן 23 גובה 170 משקל 52 {כן כן אני שחיף חח...גנים}. ואני הולך אך ורק עם צמוד!! כל השאר עושה לי מראה של "היפי" או נרקומן{גם אם זה חולצה יפה או חולצה של 700 ש"ח}. ואני מסכים עם איבוי פרט לכמה דברים קטנים שהם כבר נטו טעם אישי{שילוב צבעים,וקישקושים}. אם אתה רזה עדיף לך ללכת עם בגדים צמודים כמו שאמר חברנו מעל. לגבי משקפיים...כאחד שמגיע ממשפחה רזה אני יכול להגיד לך שלמצוא משקפיים שיתאימו ויהיו יפות לאדם רזה זה בדרך כלל כמו למצוא מחט בערימה...{כנ"ל בגדים},במיוחד אם אתה רזה בלחיים! אז הייתי ממליץ לך לבחור טוב את המשקפיים כי המראה שלהם עליך זה לא פחות חשוב מבגדים תסרוקת כ'ו.

כשאני הולך צמוד כולם אומרים "איזה רזה אתה"

אבל אני לא בטוח אם מתכונים להחמיא או לעקוץ. יש לי עוד כמה שאלות, 1. מה המרווח של לבישת אותו בגד פעמיים? (למשל האם מותר ללכת במרווח של 7 ימים אותה חולצה? ומה לגבי מכנסיים?) 2. מה המרווח בו מותר ללכת בגד מסוים (למשל האם מותר ללכת אותו בגד אחרי 3 חודשים, או חייבים להחליף את הבגדים כל רבע שנה בערך?) 3. האם מותר לשחק עם סגנונות שונים (למשל יום אחד ללכת קצת אלגנטי ויום אחר יותר ספורטיבי. יום אחד עם ג'ינס ויום אחר עם דגמ"ח? או שאני צריך לתפוס לי סגנון מסוים וללכת איתו עד הסוף?)

yosef770

New member
ח מזדהה לחלוטין!!

אני באותן מידות, שחיף מת, ואני כבר שנים מחפש משקפי שמש ואין...עברתי כבר על מלא חנויות בהמון הזדמנויות שונות ואני לא מוצא...היום אני הולך לחפש שוב. בהצלחה לי :) בקשר למשקפיים, אתה יכול לבחור סגנון אלגנטי ובוגר יותר ולהתאים למשקפיים אלגנטיות או לעבור לעדשות מגע ולהתלבש בסגנון פרוע יותר, חשוב להתאים את הסגנון של המשקפיים/בלי לבגדים ארת זה נראה כמו תחפושת מגוכחת. חולצות, אני באותן מידות שלך, אם אתה רוצה להיראות ממש טוב, נגיד לאירוע או משהו כזה, חולצה מכופתרת במידה שלך, עם הדפס כלשהו, אפילו ממש עדין כמו פסים דקים אבל לפחות הדפס כדי למשוך את העין למשהו אחר, מכנס מבד עבה במידה שלך ואפילו קצת יותר גדול, עדיפות לחגורה עם נוכחות, עבה ובצבע בולט, לא צועק, בולט. ברגע שהמכנס מבד עבה הוא לא נזרק על הגוף, ולא נשפך לכל הכיוונים ומצד שני הוא לא נצמד ולא גורם לך להיראות כשלד, אני מקפיד תמיד על חולצות במידה שלי בדיוק, ולא טיפה גדול או טיפה קטן כי במידה כמו שלי זה קריטי, ומכנסיים מבד עבה במידה שלי או טיפה יותר ואז זה גורם לרגליים להיראות נורמליות, אני בתת משקלל של איזה 4-5 קילו ותמיד כשאני שואל אנשים הם לא מאמינים לי שאני בתת משקל, עם בגדים כמובן... בלי בגדים כבר שיחקתי כמישהו בשואה באיזה סרט תיכוניסטים... אם אתה רוצה חנות מומלצת למכנסיים מבד עבה, שמחמיא לגוף רזה עד שלד, GOLF, אני קונה שם את כל המכנסיים שלי, החל מדגמ"ח עד מכנסי אלגנט, אני לא הולך עם ג'ינסים...

אבל לא נעים למדוד שעות בחנות בגדים ולבלגן הכל

אני גם תמיד מחפש משהו מדויק, אבל לא נעים לי לנסות את כל סוגי החולצות בחנות ובסוף לקחת איזה חולצה אחת או שתים. ולכן אני הרבה פעמים נגרר אחרי המוכרת וזורם איתה ובסוף אני רואה שהמידה לא יצא טוב. בקיצור לא תמיד המוכרות מבינות מה בדיוק אני רוצה והן רוצות שאני יזרום לפי הראש שלהן. וכמעט כל מה שאני לובש הן אומרות לי "יפה לך". גם לך זה קורה?

yosef770

New member
אני לא

אוהב להיעזר במוכרות, מהסיבות שהזכרת, אני מנסה לנפנף אותן/אותם ממני ואם זה לא עובד אני עובר חנות.

johnny86

New member
דעתי

תשובות {שלי בכל מקרה}: 1.אם זה לעבודה עדיף שיהיה מרווח של שבוע בין בגד לבגד,אם זה מכנסיים אפשר גם פחות,אם זה חליפה אז בכלל סבבה... אם זה לבית/קניון/בר וכ'ו אני אישית יכול ללבוש ולפעמים לובש גם את אותו הבגד פעמיים ברצף. 2. 3 חודש = רבע שנה חח. ממש לא!!! לי אישית יש בגדים גם מלפני שנה וחצי {האמת שיש לי גם קצת יותר ישנים} והם עדיין ניראים טוב! כמובן שרצוי לפעמים לחדש קצת את המלתחה שלך באיזה מכנס/חולצה מידי פעם. 3.מותר לעשות מה שרוצים! אני אישית מתלבש רק גינסים חולצות צמודות ומכנסיים קצרים יפים. אני אישית חושב שמי שכל פעם מחליף את הבגדים על בסיס דיי יומי {נגיד יום גינס יום דגמח יום שרוול} זה לא משהו,מידי פעם זה סבבה. אני מאמין שברגע שתמצא את הלבוש שיהיה לך בו הכי נח {מבחינה נפשית} שתגיד" בו אני הכי יפה ככה טוב לי" אתה תישאר רק איתו. בכל מקרה זו דעתי האישית.מי שרוצה להוסיף מוזמן!

מותר לעשות מה שרוצים .אתה לא בסין שאסרו עליהם

לצאת עם פיג'מה לרחוב בגלל ועידה בין לאומית( שמתברר שהרבה סינים עושים זאת ) . באמת אין לזה חוקים. אתה יכול לצאת לקניון באלגנטי ולאחר שעה להחליף בבית לחזור לאותו קניון בלבוש ספוטיבי או לקנות שם, בקניון, סיגנון אחר ולהשאיר את הבגדים עליך
. בנוסף זה גם תלויי איפה: אם אתה מבלה בקניון או סתם יוצא מהבית למכולת זה באמת לא משנה. אם זה לעבודה משרדית מוקפדת או יצוגית שהלבוש שם חשוב יותר אז לך כמו האחרים אבל ברוב המקומות בלי לבוש מחייב יחשבו אחרים בהחלפת סיגנון תדיר שאתה COOL. אם אתה חושב שאחרים מרכלים עליך בשל כך, תצחק בליבך... צחוק טוב לבריאות ובמקביל תנסה להסביר להם שאפשר ללכת עם מה שרוצים. קנה לך מספר סטים ותגיע למסקנה שכייף להחליף בגדים כל יום כי להישאר עם אותם בגדים ביום שלמחרת זה דיי משעמם ( במיוחד שיש לך אופציות רבות בביתך! ) בלי קשר למה שאחרים חושבים על כך. אפשר גם להישאר עם אותם הבגדים ברציפות במיוחד עם הם חדשים או פריט אהוב במיוחד לאותה התקופה שתשמח ללבוש מספר ימים ברציפות. שמחה עצמית היא רק שלך - זה הכלל החשוב. מה שאחרים חושבים ? זה כבר פחות חשוב!

eboy10

New member
נראה לי שאתה מתרכז יותר מידיי במה שאחרים

חושבים ופחות במה שאתה אוהב ומה מרגיש לך נוח. לגביי השאלות - אין חוקים קבועים באופנה, אי אפשר לענות על השאלות האלה בצורה חד משמעית אבל אני אשתף בדעתי אם זה יעזור. 1. הרווח בין לבישת פריט ספציפי משתנה לפי הפריט. פריט "בעל אופי" שאנשים זוכרים הייתי לובש ברווחים גדולים משבוע. ג'ינס רגיל לדעתי אפשר ללבוש גם ברווח של כמה ימים. 2. בגד מחליפים כשהוא כבר לא מוצא חן בעינייך או שלא 'מכובד' ללכת איתו (חורים, דהוי, מידה כבר לא מתאימה וכ'ו). אין סיבה סתם להחליף פריט אם אתה אוהב אותו והוא במצב טוב. 3. שוב, יותר מידיי חוקים. כדאי לך להתלבש איך שבא לך ואיך שאתה מרגיש. מותר לשחק בין סגנונות, ברור. ואתה לא 'צריך' שום דבר. יותר מזה - אני בעד להראות אחרת בכל יום.

לבישת חולצות וג'קטים

שקו התפר של השרוול שלהם עובר את הכתף שלך, זה ייצור אשליה של כתפיים רחבות יותר, ושל מבנה הגוף הגברי הרצוי - V. (כמו בתמונה המצורפת, וכאן: http://i181.photobucket.com/albums/x48/originalsmazzle/real-men-wear-pink-boston.jpg ) הדפסים, קשקושים וצבעוניות על הבגדים יוצרים אשליה של ''מלא'' ורחב יותר, וגם שמים דגש על החלק בגוף, עליו הם נמצאים. צבעים ספציפיים ונכונים יותר אפשר להמליץ כשרואים את צבע העור והעיניים. לגבי התאמת סגנון אישי, אני מציעה לעלות תמונה ולספר קצת יותר על עצמך, כגון תחום העיסוק, מצב אישי, יחס לבגדים. ~~~ אשמח לתת ייעוץ אישי מפורט יותר, ניתן לפנות אליי לפרטי או למייל: [email protected]

למה הכוונה המבנה הגברי הרצוי - V?

באיזה מבנה גברי מדובר? ומה שייך פה הסמל V? לגבי קו התפר, איפה אני יכול למצוא חולצות כאלה? או אולי צריך להזמין את החולצות במדידה אישית? כי אני מאמין שרוב החולצות שקו התפר עובר את הכתף שלי יהיו רחבים וגדולים עלי. ואגב התמונה בהודעה שלך נמחקה

eboy10

New member
מותן צר וכתפיים רחבות - V.

דמיין את האות כחלק העליון של הגוף. אגב, אני כן רואה את התמונה. מוזר..

למעלה