**מבקש המלצה טובה***מנהלים-כנסו<<

**מבקש המלצה טובה***מנהלים-כנסו<<

נראה לי ש..מתחיל להשבר לי ה..**צונזר** מהנגן הזה(SMART 512M),ישלו נפח קטן מידי לטעמי,גם ככה קיבלתי אותו בחינם וכל הפורום הזה על נגנים דיי הדליק אותי לעבור למשו יותר טוב. מבקש ממכם-המבינים הגדולים-המלצה על נגן טוב. ***דרישותיי*** : *נפח של עד 5G (אני לא מבין בזה-לא יודע מהו פלאש או האופציה השניה שיש,אז אם אפשר הסבר קטן-אני אשמח). *רדיו-חובה. *אוזניות טובות ואיכותיות.חשוב מאוד. *שהנגן עצמו יהיה כמה שיותר קטן. *שיהיה מתוצרת ומחברה מוכרת וידועה,לא משהו עירקי או פקיסטני חלילה P: *אני אמנם לא רץ בג'בלאות ולא יוצא לריצות ג'וגינג אבל שיהיה עמיד כמה שניתן. *שיהיה נגן פשוט למדיי בלי הרבה סיבוכים של-להתחיל להוריד תוכנות על מנת לתפעלו וכו' וכו'.. פשוט-לחבר למחשב,להכניס לתוכו שירים -ולשמוע. ***התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואפילו קצת יותר.(אני יודע שזה לא הרבה אבל בטוח יש משהו שתואם לדרישותיי בסכום הנ"ל). *אם אפשר לצרף לינקים או תמונות להמלצות שלכם-אודה מאוד מאוד. תודה מראש,תומר.

shay0600

New member
בהתחשב בתקציב ובדרישות אז SanDick

קישור לאתר החברה מצורף (קישור 1) תוכל לחפש את הנגן בZap (קישור 2) וקח לדעת בערך את המחיר של הנגן בארץ את החיפוש כבר ערכתי בZap (קישור 3)

למנהלים אין מה להגיד בנושא?

יאללה תתעוררו כבר!! אני זקוק לידע שלכםםםםםםםםםםםםםםםםם תגידו דיברי חוכמה.

יאיר B

New member
טוב,

1. מעל 1GB זה אומר נגן דיסקשיח (כמו הדיסקשיח שיש לך במחשב - רק יותר בקטן). אם אתה לא עשוה ספורט איתו - לא תהיה בעיה. 2. אוזניות טובות שבאות עם נגנים זו בעיה. רוב הנגנים באים עם אוזניות זבל. יש את ה-H10 שבאים עם אוזניות של סנהייזר (אולי ה-H10 5GB יהיה טוב עבורך, למרות שיש חריגה מהתקציב). 3. ברוב הנגנים יש רדיו. באיריבר יש, בקריאייטיב זן מיקרו (שהוא אולי מתאים לך) גם יש. 4. ה-H10 והזן מיקרו קטנים מאוד. 5. קשה למצא נגני דיסקשיח מחברות לא מוכרות. הבעיה חוזרת על עצמה בעיקר בנגני פלאש (שם יש הרבה יבוא טיוואני זיבלי). 6. כל הנגנים עם הדיסקשיח צריכים תוכנה כדי להעביר להם שירים מהמחשב. התוכנות הן יחסית פשוטות, מגיעות עם הנגן. יש אפשרות להפוך את הנגנים גם לדיסק נייד (עם עידכון מהרשת) ואז אפשר להעביר שירים בלי תוכנה. הבעיה היא שאז מאבדים הרבה ייתרונות של הנגן (חלוקה לפי מבצע, אלבום, סוג מוזיקה וכו'). 7. תסתכל בזאפ, על ה-H10 5GB וגם על הקריאייטיב זן מיקרו (4/5GB). הם חורגים מהתקציב, אבל הם נגנים טובים מאוד (עם עדיפות ל-H10). 8. ואחרון: המנהלים לא נמצאים כל הזמן בפורום. יש לנו עוד עיסוקים (אתה יודע שניהול פורום זה בהתנדבות, נכון?). אין טעם להקפיץ בלי סוף. זה לא ייתן כלום. תודה.

shay0600

New member
אם אתה רוצה נגן יותר קרוב לתקציב

אז תיראה את הנגן של Iriver IFP799 בזאפ יש תקלה ב-זאפ כרגע אבל יותר מאוחר בטח יסדרו את זה

shay0600

New member
יש יותר מ 1G אבל...

נגנים שיש להם נפח איחסון של יותר מ1GB ובמחיר סביר אלא נגנים מבוססי דיסק קשיח נגנים כאלה הם פחות עמידים בזעזועים ראה בטאגליינס אבל ניראה לי שהם גם עוברים את התקציב שלך

mc 69

New member
אייךך סאנדיסק אייךך

ב1000 שקל אתה יכול להשיג נגן פי שלוש מעולה... אם אתה רווצה ג'יגה אז לך או על האייביד שהוא מצוין עם עברית ו25 שעות בטריה (1090)או על האייריבר ifp999 נגן מצוין ויפה עם מלא פונקציות (הצגת תמונות וטקסט בין השאר)עם 40 שעות בטריה!!!שזהה המוןןן(1129) עכשיו עם אתה רוצה אייריבר או קריטיב אז תצטרך לשים תוכנה אבל זה ממש פשוטט... ועוד דבר... מעל 1 ג'יגה זה דיסקשיח מה שאומר שלא תוכל לרוץ איתו וכו'... עם אתה רוצה 5 ג'יגה הדבר שאני רואה שהוא הכי מתאים לדרישות זה אייריבר H10...נגן איכות עם מסך צבעוני וגלגלת נגיעה(כמו באייפוד)עם הצגת תמונות וטקסט הצגת שעה רדיו מלא איקוליזרים ועוד ועוד ועוד(1440 שח בבאג תמיד עדיף חנות ממשית)

TheRealDeal

New member
....

למה להציע למישהו IFP999? סתם נגן יקר שכל היתרון שלו על הIFP799 הוא מסך צבעוני, חוץ מזה הוא גם גדול יותר.. חבל על הכסף, מסך צבעוני זה דבר לא מאוד שימושי, בעיקר בנגן פלאש.. ולפותח ההודעה: IFP 799 או IAUDIO G3 הם ההמלצות שלי בתקציב, אני לא רואה שH10 נכנס לתקציב.. כדאי לבדוק מה המחירים של creative zen micro, לא אישית אין מושג, אבל תבדוק כי הוא גם נגן מעולה.

למעלה