מבקש המלצה לגבי קורס שייט

קובי.ש

New member
מבקש המלצה לגבי קורס שייט

האם תוכלו להמליץ לי על מועדון או בית ספר לשייט באזור המרכז (ת"א או הרצליה) לגבי קורס לסירות מפרש (420 או קטמרנים) ? מהי הדרך הטובה ביותר ללמוד ולהתנסות ?

lizard

New member
באיזור המרכז יש את

אזימוט שיא גל דרך הים ואולי עוד אחד. למיטב ידעתי (שיא גל לפחות) מלמדים רק ליכטות. אני לא בטוח שאתה צריך קורס בכלל. עד 7 מטר (ו5 כ"ס) לא צריך רשיון. מה שכן כדאי אולי להתנסות בזה ולקבל נסיון. אם תמצא מקום שמאפשר השכרה ולימוד על סירות אלו אשמח לדעת. מיכה

soso_sami

New member
המלצות

למיטב ידיעתי ישנם שניים או שלושה מועדונים באזור המרכז המספקים את השירות שחיפשת. האחד - מועדון לב הים כמדומני (אני לא בטוח בשם) הנמצא במרינה בת"א בחלק הדרומי ביותר של המרינה. המועדון ביסודו של איתן פרינדלנדר - שייט אולימפי בעל תארים רבים וניסיון עשיר. מועדון נוסף נמצא בחוף ארמון הים ("סי פאלאס") בבת ים בהנהלתם של האחים אבינועם (אלי ואמיר) פעם קראו לו מועדון השייט בת-ים אבל נדמה לי שהם החליפו את השם. מועדון ותיק עם אווירה ביתית ושירות אדיב. המועדון עובד כבר למעלה מעשרים שנה במקום ומכשיר שייטים רבים - מקום מאוד מומלץ עם חניה וחוף מדליק. ישנו עוד מועדון כמדומני בהרצליה אבל אני לא בטוח שהם מדריכים גם על סירות קטנות. בכל אופן המלצתי החמה לעשות קורס לסירה קטנה ואח"כ את ההשלמה לקטמראן - בהצלחה!!

YARIND

New member
מועדון השייט צידון

נמצא בחוף השרון מעניק קורסים מקצועיים בסירת קטמרן תחפש את הטלפון ב 144

טל גנץ

New member
מועדון השייט לב הים

מועדון השייט לב הים ממוקם בחלק הדרומי של מרינה ת"א מרכז מיקצועי ולימודי של מפרשיות 420 ,לייזר,סקיפר וקטמרן. החומר המעשי והמיקצועי מועבר בשיטה האנגלית בפיקוחו של איתן פרידלנדר ובתור מי שהדריך וניהל את המועדון אני יודע לספר שבתום 4 מיפגשים ניתן כבר להפליג לבד ללא מדריך. במקביל בחוף הילטון נמצא מועדון לה הים הילטון שמתמחה ב- קיאקים וגלישת רוח בכל הרמות. 5224079-03

קובי ש

New member
תודה ועוד שאלות...

אכן נראה שמועדון לב הים היא אופציה טובה האם אחרי מעבר הקורס ניתן לשכור מפרשיות במועדון בו למדתי או גם במועדונים אחרים ? האם יש צורך במנוי שנתי או התשלום הוא להשכרה ? לכמה זמן משכירים בד"כ את המפרשית בכמה ? והאם יש צורך גם בביטוח ?

למעלה