מבקש המלצה לטיול.....

בובי כץ

New member
מבקש המלצה לטיול.....

שלום רב..
בעוד מספר ימים נצא זוג לטיול בדרום איטליה. כוכב מסורנטו למשך שבוע. שכרנו רכב,הזמנו מלון וטיסות.
אשמח לקבל המלצות לתיכנון מסלולים לכל יום כדי למלא את השבוע.
הפחידו אותי עם פקקי ענק בנפולי וסורנטו האם כדאי להגיע למרכזי הערים הללו עם רכב ?
כל עזרה תתקבל בברכה.
בובי.

קו החוף האמלפיטאני

בובי שלום,
ראשית בחרתם אזור מדהים ואני בטוח שתהנו בו.
לא רשמת את שעות הטיסה הלוך וחזור אז קשה לי להמליץ מה לעשות בימים האלה, אבל אני רושם לך כמה ימי טיול שהם בגדר חובה לטעמי:
1. אי החלומות קפרי
2. קו החוף האמלפיטאני כולל ביקור בעיירות פוזיטאנו, אמלפי וראוולו. אם אתה רוצה לעשות אותם יותר באיזי, אפשר לחלק את היום לשני ימי טיול.
3. הר הגעש וזוב וחפירות פומפיי
4. העיר נאפולי. עם קניות הם לא חלק מהתוכניות בעיר הזאת אזי יום ראשון הכי טוב לטייל בה כי פשוט כל המכוניות בבית.
5. מקדש פאסטום והמוזאון הארכאולוגי בו + העיירה המקסימה וייטרי סול מארה (עיירת הקרמיקה)

אלה 5 ימי חובה לדעתי.
עכשו הכל תלוי בקצב ועד כמה אתה רוצה להעמיק יותר.
הרקולנום הוא גם אתר מדהים שנחרב בהתפרצות של הוזוב ב 79 לספירה.
העיר סורנטו שווה בהחלט את החצי בוקר שלה כולל השוק הצבעוני שלה.
ארמון קזרטה בעיר קזרטה בהחלט שווה ביקור כולל הגנים.
חצי בוקר להרגע במלון בו תהיו גם לא יזיק לבריאות באזור המדהים הזה.
המלצה אחרונה מבחינת ימי הטיול - האי קפרי וקו החוף האמלפיטאני - עדיף לא בשבת או ראשון.

מקווה שעשיתי לך קצל יותר סדר בראש.

נסיעה טובה

בובי כץ

New member
תודה רבה, אכן אתחיל לתכנן את המסלול לפי

המלצותיך.אנו נוחתים ברומא ביום ראשון ב 09:00 לוקחים רכב, ויוצאים לכיוון סורנטו,אל בית המלון,יש ליד נאפולי- סורנטו מרכז קניות או שניים( כך הבנתי), ואם פתוח בראשון אז ניכנס,נגיע בצהריים המאוחרות למלון וננוח,בכל זאת אחרי שנהיה ערים מ01:00 בלילה בגלל הטיסה.למחרת נצא למסלולים, אנו זוג צעיר ,אין בעייה ללכת ברגל אם צריך.
האם כדאי להיכנס לנאפולי עם רכב ? אולי עדיף רכבת מסורנטו או מקסטלה מראה - שם המלון.ולהשאיר את הרכב ברכבת ? האם כדאי לטייל בנאפולי ביום ראשון? או שמא לחכות לחיים תוססים יותר ביום חול?
הטיסה חזור הינה בשעה 21:00 מרומא כך שצריך להיות בשדה״ת בסביבות 18:30, מה מומלץ לעשות ביום זה ? האם יש אטרקציות בדרך ?
כל תשובה תתקבל בברכה.
בובי.

למעלה