מבקש המלצה לכרטיס לעריכת וידאו

erez2000il

New member
מבקש המלצה לכרטיס לעריכת וידאו

למחשב מסוג טוב (חברה מייצרת) אני לא מתמצא אז אם תוכלו להסביר למה הוא מומלץ. דרך אגב האם ניתן להשתמש בכרטיס כזה ככרטיס טלויזיה, כלומר לצפות דרכו בטלויזיה דרך המחשב ולבצע לכידת וידאו? תודה ושנה טובה!

omri85

New member
מה אתה רוצה לחבר אליו מצלמה וידאו

אנלוגית או דיגטלית?? אם דיגטלית אז כרטיס FIREWIRE פשוט יספיק כדאי לוודא שיש לך גם DV IN כדי שתוכל להוריד את הסרט חזרה למצלמה

erez2000il

New member
יש לי מצלמה אנלוגית - תוכל לעזור לי

ושוב אני שואל, איזה כרטיס מומלץ ?. לפחות אולי תוכל להמליץ לי על חברה שמייצרת כרטיסים כאלה מסוג טוב. שאפשר לסמוך עליה. אני לא מתמצא אז אם תוכלו להסביר למה הוא מומלץ. תודה האם ניתן להשתמש בכרטיס כזה ככרטיס טלויזיה, כלומר לצפות דרכו בטלויזיה דרך המחשב ולבצע לכידת וידאו?

omri85

New member
את האמת

אני יש לי ניסיון רק עם דיגטלי ובאשר לאנלוגי אז יש לי ניסיון רק על מקינטוש אבל חברה ידועה וגדולה גם בדיגטלי וגם אנלוגי היא פינקל PINNCALE יש לה מגוון רחב של כרטיסים במחירים שונים כמו כן יש כרטיס ותיק בגרסאות שונות שהוא MATROX הוא מורכב מכרטיס הMATROX ומכרטיס מסך של החברה שמחובר לכרטיס העריכה כרטיס המסך בא עם גדלים שונים של זכרון באופן עקוני יש אפשרות לראות טלויזיה דרך הכרטיס אבל אין לי ניסיון עם זה,אבל צריך תוכנה שתאפשר לך לראות את מה שנכנס (VIDEO IN- ו AUDIO IN) מבלי לדגום אותם אחרת זה סיפור,לא מומלץ לדגום כל מה שתרצה לראות,אז אתה צריך למצוא תוכנה שתאפשר רק לצפות האמת בחלק מתוכנות העריכה ניתן לצפות בחומר מבלי לדגום אותו אבל בד"כ זה ברזולוציה נמוכה יותר לכן מומלץ למצוא תוכנה יעודית לצפייה בטלויזיה דרך המחשב

גם אני ממליץ על PINNACLE../images/Emo16.gif

אפילו שכדאי שתבדוק בצורה יותר עמוקה, דווקא קראתי הרבה המלצות פה בפורום על MATROX. הכרטיס פינאקל שלי מסוגל לשמש בקושי ככרטיס טלוויזיה- אני כן יכול לראות על המחשב (אבל בחלון קטן, לא מסך מלא) מה שנכנס לכרטיס מבלי ללכוד, אבל לשמוע אני לא יכול (נראה לי שזה בגלל שאני משתמש בווינדוס 2000.)
ניר

mrbi 2003

New member
גם לי יש מצלמה אנלוגית

בהתחלה הייתי לוכד למחשב עם כרטיס טלויזיה פשוט, אבל האיכות לא משהו, אח"כ קיניתי ממיר לכידה אנלוגי USB של סמסונג, האיכות היתה יותר טובה אבל לא כמו המקור. היום יש לי כרטיס של חברת AverMedia , הכרטיס נקרא Avermdeia DVD Maker, כרטיס לכידה בלבד שמגיעה עם תוכנת Neo DVD , ביחד הם מבצעים לכידה מעולה באיכות של הסרט המקורי.

DV IN זה חלק מהכרטיס firewire?

יש לוחות אם שבאים עם firewire onboard במקרה כזה אתה אומר שאי אפשר לערוך את הסרט על קסטת הDV?

למעלה