מבקש המלצה למכונת תספורת שמתאימה גם לקרחת וגם לתספורת ילדים

• פותח הנושא ל13
  • פורסם בתאריך

ל13

New member
מבקש המלצה למכונת תספורת שמתאימה גם לקרחת וגם לתספורת ילדים

שלום,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על מכונת תספורת שמתאימה גם לקרחת (הכי קרוב ל-0) וגם לתספורת ילדים (בעלת מסרקי הגבהה 3,6,9,12,15...).
העדפתי למכונה איכותית, חזקה, נטענת, סוללה שתספיק ל-2-3 תספורות ברצף עם טעינה קצרה יחסית, מכונה שתחזיק מעמד להרבה זמן.
מוכן להשקיע לשם כך במכונה יקרה מן הממוצע.
התעניינתי כבר בדגמי מוזר, פנסוניק ועוד אבל בכל המקרים לא מצאתי את השילוב הזה של התאמה לקרחת ולתספורת ילדים.
אגב, בדגמי מוזר (שהבנתי שהם מהאיכותיים ביותר) המתאימים לתספורת ראש (ולא בעלות הראשים הצרים המתאימים לפינישים או לזקן) ראיתי שה"אפס" שלהם הוא 0.7 מ"מ (שזה לא ממש קרחת) ואם רוצים פחות מזה,
אפשר לרכוש סכין נוסף של 0.2 מ"מ אבל עלותו לבד קרובה ל-200 ש"ח, כך שהעלות הכוללת יקרה יכולה להגיע לכ-700 ש"ח שזה כבר מוגזם...

אשמח לעזרתכם המהירה.

תודה מראש

מכונות תספורת.

עשית שעורי בית מצויינים.
700 שקלים זה המחיר המינימלי למכונת תספורת מקצועית כולל הסכין נוספת 0.3 מ"מ
לא טעית...
בברכה
עומר שמעוני

ל13

New member
תודה עומר, אבל...

תודה עומר. אבל...
בכל זאת, קשה לי להאמין שלא קיימות בכלל מכונות שעונות על כל הדרישות שלי בעלות נמוכה יותר ובעלות סכין מקורי (לא בנוסף) של נגיד 0.5 מ"מ ומטה.
גם נתקלתי בכאלה בחיפושיי בזאפ (למשל פיליפס לתספורת עצמית עם ראש מסתובב 180 מעלות) רק שאני לא בטוח שהן מספיק איכותיות...
ואגב, נתקלתי בהרבה מכונות שעונות על רוב הדרישות שלי וגובה הסכין המינימלי הוא 0.5 מ"מ.... אני תוהה אם זה קצר מספיק או שאני צריך להתעקש על פחות מזה...
בכל מקרה אבהיר שחשובה לי המידה הקצרה לא לשם "גלח" של קרחת לבנה ובוהקת (לא יפה בעיניי) אלא לשם תדירות נמוכה עד כמה שאפשר של תספורות למקריח שכמותי.

האם אתה בטוח שאין חלופה טובה אחרת זולה יותר? אולי גם במחיר של התפשרות קטנה בדרישות שלי?

שוב תודה.

תתפשר על הדרישות

ותרכוש לעצמך 1871 של מוזר, זה יענה לך על רובן.
לא לשכוח לנקות ולשמן את הסכין בתום השימוש.
בהצלחה.
עומר שמעוני

למעלה