מבקש המלצה לסינגלים בבן שמן

lior sherer

New member
מבקש המלצה לסינגלים בבן שמן

מתכנן רכיבת בוקר באחד מימי השבוע ואשמח לקבל נ.צ. לסינגלים שכאלו. טכניים, זורמים, על גבול הFreeride, הכל יתקבל בברכה (ובשמחה) תודה ליאור

יורם חן

New member
ליאור, אתה מוזמן להיצטרף ../images/Emo43.gif

שלח מסר ננסה לתאם משהו......

נרדמת בשמירה ? יורם איפה

תאור המסלול - או שנמחק לך הכל מהקסטה?

באמת נמחק לך ../images/Emo13.gif

בשישי שבת זוכר? בילית עם האשה והילדים זוכר? נסעת איתם לסחנה זוכר? קפצת למים? או שזה היה סתם חלום שחלמת בזמן שהנשרים חגו מעל?

יורם חן

New member
בוקר טוב, ביום אני מקווה שזה ישתחרר

לאחר תהליך היפנוטי , כמובן....

lior sherer

New member
תודה, הייתי שם היום, נהניתי ונחבלתי

מלבד הסינגלים בהם רכבנו בתחרות של הליגה למקומות עבודה לפני כשבועיים, מצאתי לדעתי גם את האיזור המדובר. אין ספק, פנינה ביער. שוב ושוב עלינו את העליה המיגעת ע"מ לרדת את הירידות המוטרפות, וכך בסופו של יום, בעוד האדרנלין מבעבע, הרשיתי לעצמי יותר מידי ומצאתי את עצמי מרוח עם שפשופים עמוקים בכל גופי (שכנראה ישביתו אותי למספר ימים מכובד) ואולי אפילו יותר כואב, מכה בשילדת האופניים. לא נורא, עכשיו אני יודע בדיוק לאן לחזור.

aFish

New member
אתה יכול להרחיב לגבי המיקום....

רק שאני אהיה בטוח שאין כאן משהו שאני מפספס....כלומר לא מכיר.

lior sherer

New member
המיקום

ממצפה מודיעין רוכבים של שביל ישראל דרומה, יורדים לנחל גימזו ומטפסים על הגבעה ממול ושוב יורדים לעמק שמאחור (הכל לאורך שביל ישראל). בעמק יש מעין אמפי קטן ובכן זה האיזור אליו נשפכים רוב הסינגלים. ההתחלות שלהם הן על הגבעות מסביב. קשה לטעות או לפספס.

aFish

New member
כן...זה מה שאני מכיר שם.

יש שם שלושה שאני מיודד איתם מאד. מעבר לזה לא פגשתי...ממליץ לך לנסות בהזדמנות את הסינגל הפחות מוכר (לאלו שאינם תושבי מודיעין) המתחיל ממודיעין. ניתן לבצע טיול + השארת רכבים החל ממודיעין עד מצפה מודיעין וחזרה וכך לטעום את הסינגל המכונה "סינגל הבית האדום".

הליגה למקומות עבודה.....

של אבינועם ינאי? הוא במקרה גם המדריך שלי במועדון רכיבה במודיעין.....איזה צירוף מקרים מדהים...... היה לכם מסלול יפה מאוד, לא טכני ובעיקרו מהנה ומעייף אחרי כמה הקפות. אני יודע כי אני והקבוצה בחנו אותו לפניכם...וגם אחריכם....(אני ושאר הקבוצה בעיקר ואבינועם)

למעלה