מבקש המלצה לסכום תביעה בתביעות קטנות

מבקש המלצה לסכום תביעה בתביעות קטנות

אתמול הגעתי להחלטה להתנייד מגולן טלקום-לסלקום,צלצלתי לסלקום,וסוכם עם נציגה,שהיום בין 10:00-14:00 יגיע אלי שליח הביתה עם כרטיס סים,שהוא יצלצל אלי חצי שעה לפני הגעתו-ושגם הנציגה תצלצל אלי להדרכה כיצד להפעיל את כרטיס הסימקארד, עד 11 בבוקר.
היום ב 12:30 צלצלתי שוב לסלקום ושוחחתי עם נציגה,כדי לאמר לה שהנציגה שהבטיחה לצלצל אלי עד 11 בבוקר-לא צלצלה ושכבר היו מקרים שלא הגיע אלי שליח כלל,ושהמתנתי בביתי לחינם.
היא טענה שהיא שולחת הודעה לנציגה מאתמול,ושהיא רואה שיש שליחות,ושאין לי מה לדאוג,ושליח יגיע עד 14:00.

השעה כעת 12:40 ולא רק שלא צלצל שליח,לא צלצלה אלי שום נציגה,ואני מרגיש שפשוט הלך לי כל היום בגלל הפאשלה הזו.

אני מעונין להגיש נגדם תביעה,ואין לי מושג באיזה סכום לתבוע?.
האם לצלצל אליהם שוב,ולבקש פיצוי כספי,או שאין צורך ופשוט להגיש תביעה ?

תודה רבה

prizman

New member
מדוע תביעה קטנה.

בנסיבות האמורות הייתי דורש לפחות 100,000 ש"ח וזה נושא לתביעה רגילה.

פריזמן

יש לך אישה ? ילדים ? לגו ?
אם לא,תחפש תעסוקה אחרת,רק אל תענה בפורום משפטי כדי להוריד בו את הרמה.
דביל.

prizman

New member
מתוך דאגה לסביבה אני משמר את הרמה שלך

אתה זקוק לקואצ'ר טוב,כדי שיחזיר לך קצת חיים .

ואבוי לכל פורום שמאפשר להדיוט כמותך,לכתוב כאן את דעותיו,שלא רק שברוב המקרים אינן נתמכות בחוק,הן אוויליות והזויות,ומקורן באדם מתוסכל ומשועמם.

dani666

New member
אלא אם כן אתה מתכוון שיקרא שם לידע כללי, חבל על זמנו ...

... (בהקשר של השאלה ששאל).

קראתי את חוק הטכנאים

מדובר שם על קנס בסך 300 שקלים,אבל לא זוכר שמצאתי איזכור על אי הגעה.
בנוסף,רציתי רק לדעת,האם יש איזה תקדים לעניינים כאלה שבהם לקוח אמור להמתין חצי יום בביתו לחינם,ומה היה גובה הפיצוי.
חשבתי שאולי יש איזה מקור עם פסקי דין מתומצתים לטובת הציבור.

ואגב,מה שניסה נציג שימור לקוחות לעשות במקרה שלי,זה אשכרה לשקר בעיניים. הוא טען ש"רשום אצלו" שהשליחות שלי רשומה ליום ראשון הקרוב

אבל התמלילים מוכיחים את ההיפך כמובן,ולא רק זה,אלא שיש תעו בכתב לכל שיחה,והתעוד גם כנראה היה מולו כשהוא שיקר לי.
לא יאומן שנציגי קשרי לקוחות,או נציגים ממחלקות משפטיות,משקרים בצורה כ'כ בוטה ומכוונת

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אם נגרם לך נזק כספ

הערך אותו ותבע אות.
לפי הודעתך לא ברור אם נגרם מאחר ולא נאלצת לחכות בבית כי אפשרת לשליח להודיע לך בטרם בא כדי שתוכל להגיע, גם לא היה טעם שהנציגה תתקשר לפני שהסים אצלך.
על עגמת נפש שלא מלווה בנזק תביעות קטנות לא שש לפסוק
ולאור הנתונים שסיפקת יש סיכוי שלא רק לא יפסק לטובתך אלא גם תחויב בתשלום הוצאות..
אם ההמתנה בבית לחינם גרמה לכך שהמעביד ניכה משכרך תוכל לתבוע נזק זה כשתלוש השכר ישמש כהוכחה.

מ נ ט ה 1

New member
היתי נוכחת בבית דין לתביעות קטנות נגד הוט

הגברת שתבעה יצאה עם כלום אחד גדול, הוט שלחה עו''ד
במעטה של נציגת שרות שעמדה יופי מול הלקוחה ודחקה
אותה לפינה.

למעלה