מבקש המלצה לפני רכישת אורגן

iagadi

New member
מבקש המלצה לפני רכישת אורגן

2 דגמי אורגן עומדים לבחירה: Yamaha PSR-2100 או Roland exr-5, מה דעתכם היותר טוב (הרולנד אכן יותר זול), אבל מה דעתכם מעבר לשיקול הכספי ?

בנגלה

New member
תראה..

אני מכיר את הרולנד הזה.. אני נורא אוהב אותו ובהתחלה לפני ששקלתי לקנות פסנתר שקלתי לקנות אותו.. יש לו צליל מצויין ופונקציות נחמדות מאוד.. הבעיה היא שלא שמעתי את הימאהה הזה.. מבחינת פונקציות נראה לי שבימאהה יש יותר, אבל גם בזה אני לא בטוח.. השאלה היא גם מה יותר חשוב לך- הפונקציות או הצליל.. אם זה הצליל יתכן מאוד שאפילו שהימאהה עולה יותר הצליל של הרולנד יהיה יותר טוב.. שמעת את הכלים האלה? נראה לי שבהזדמנות הבאה שתהיה לי אני אשמע את הימאהה הזה.. כבר כמה שאלו עליו..

aa100000

New member
אוקיי...

כבר כתבתי את זה כאן בפורום, אם אתה רוצה ללכת על אורגנית yamaha-psr2100 תקנה במקום האורגנית הזאת את psr2000 שהיא באיכות מאוד מאוד דומה לזאת של ה-2100 ויותר זולה. בהצלחה...

הPSR2000

כבר לא קיים במלאי.יש לי אותו ואני מאוד מרוצה. לגבי ה2100 הוא אכן לא שונה בהרבה מה2000. מחר אני הולך לבדוק את ה3000 לפי המידע שיש באינטרנט מדובר במשהו חדשני עם 128 פוליפוניה ועוד חידושים.אם תרצו, אני אכתוב על ההתרשמות שלי ממנו

aa100000

New member
תכתוב, תבדוק, אבל לדעתי אל תקנה.

(אם זה מה שחשבת לעשות) מאיזו איכות אתה לא מרוצה בדיוק ב-psr200? אמרת שאתה מאוד מרוצה... אז למה לך לעבור ל-3000? האיכויות לא כלכך שונות אחת מהשנייה וההבדל במחיר מאוד מאוד גדול. לא הייתי ממליץ..

128 פוליפוניה

במקום 64 שיש ב2000 וב2100 עושים את ההבדל.חוצמישלוש פתיחות נפרדות שלוש סיומות ארבעה מעברים נפרדים תוכנה למחשב כל הסאונדים של הטאריוס כרטיס של 128מגה זכרון פנימי ענק ועוד ועוד ועוד
ימהה בסדרת הPSR לא מפסיקים להפתיע בקלות ההפעלה ובאיכות.

ofirshw

New member
איכות??

זאת מילה משונה להצמיד לסדרת ה- PSR של Yamaha..

aa100000

New member
צודק בהחלט, ויחסית לאורגניות אחרות

בטווח המחירים של סדרת ה-psr האיכות מצויינת

למעלה