מבקש המלצה לקורס ברמנים

מבקש המלצה לקורס ברמנים

שלום, החלטתי שאני מעוניין לצאת לקורס ברמנים אבל פה מתחילה הבעיה אני לא יודע כיוון , מה מומלץ ... מה צריך , מה לא צריך....איזה הכי טוב , מה זול....וכמה זמן נמשך הקורס תודה לעונים

DANGEROUS GIRL

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני בשלישי הקרוב מסיימת את הקורס ברמנים... אני עושה את הקורס בזמן אמיתי וגם אני התלבטתי בהתחלה איפה לעשות... רוב ההמלצות היו על זמן אמיתי ובגלל זה הלכתי על זה=] אממ העלויות לדעתי שונות.. האמת שרוב האנשים בקורס עושים את זה על הפיקדון..אני לפני צבא ככה ועשיתי את הקורס המורחב וזה עלה לי 3,500 אם אני לא טועה.. בכל אופן הקורס הוא אחד הדברים היותר כייפים שעשיתי... ממליצה

כמה שאלות

כמה אנשים עוברים את הקורס? והאם המבחנים שם קשים? ומה קורה במידה ומישהו לא עובר את המבחן? ודבר אחרון, האם באמת עושים כסף טוב כמו שאומרים או שזה סתם דיבורים? מצטער על כל השאלות

DANGEROUS GIRL

New member
תשובות...

קודם כל אני מסיימת את הקורס ביום שלישי... אני יודעת שהרוב עוברים את הקורס,זה לא כ"כ בעייתי או קשה... מי שלא עובר את המבחן עושה אותו שנית.. יש מבחן עיוני ומעשי. לפי מה שהבנתי מאנשים שעברו תקורס עושים אחלה כסף אבל זה תלוי איפה אתה עובד...

מישהו מחברי הפורום יכול להעיד

על עצמו שלהיות ברמן יצא לו מזה אחלה כסף?

obbb

New member
אז ככה

זה כל כך משתנה שאנשים לא מבינים עד כמה. אני עובד מזה כ5 חודשים במקום עבודה הראשון שלי והשכר שלי עומד על כ40 ש"ח לשעה במשמרת ממוצעת של 6 שעות (ממוצע בין סופ"ש לאמצע שבוע). התחלתי לעבוד (ועכשיו גם מסיים לאחר החוו"ד הבא) בחברת שירותי בר שיותר מתאים לחסרי נסיון (או אפילו לחסרי קורס או אפילו חסרי בגרות או אפילו חסרי בר מצווה אבל עזבו) שיצרו איתי קשר כי הם מחפשים ברמנים. שם אני עושה כ25 ש"ח לשעה. אבל... שם סוחבים ומקימים ועושים 1001 סינג'ורים שלא קשורים ללהיות ברמן. היום בתור דוגמא אקסטרא-סופר-קיצונית היה אירוע בסופרלנד ואני ועוד 2 ברמנים (היום לא בדיוק היינו ברמנים...) היינו אחראים על מכונת מיצים ו2 עמדות עם מיכלי מיץ. מה הכוונה אחראים? שיהיה נקי ושיהיה מיץ. זה היה אירוע של אינטל עם כמות לא אנושית של אנשים... באמת שנטו נטו נטו כל מה שעשינו זה מילאנו ג'ריקנים של מיץ ומילאנו את המיכלים של המיץ. זהו. הלך לי הגב, יש לי סימנים אדומים מהתפרים של החולצה (סה"כ עבדנו 13 שעות). כל קשר בין העבודה היום ללהיות ברמן - מקרי בהחלט. ומצד שני ברמן אחר שעבד כחודש אצלי בבר, התחיל בהאטורי אנזו בהרצליה ומרוויח כ80 ש"ח לשעה, מכריחים אותם לשתות, דואגים להם לתנאים כמו לרוקן להם את הפח וכל מיני פעולות קטנות ומציקות כדי שיוכלו להתרכז בלהיות ברמנים. ומצד שלישי הברמנים שם לא מרוצים מ80 לשעה. מצד רביעי הגיע אלינו ברמן שעבד בכמה מקומות בין היתר בוולווט - והיה לו שכר מובטח של 100 לשעה מינימום. אבל הוא הרגיש שזה תעשייתי מדי בשבילו והוא לא באמת ברמן אלא מכונה שמוזגת... לכו תבינו. בקיצור זה עולם ענק עם שלל מדרגות שכר ותנאים... מה שכן - על כל ברמן שמצליח יש לא מעט ברמנים שמתייאשים מהדרך. בהצלחה וסליחה על החפירה הייתי חייב להוציא עצבים.

טוב....עדיף להוציא מאשר להכניס (ציטוט משרק 1)

בכל מקרה, אבל אם הרווחת 40 שקל לשעה ועברת למקום אחר שנותנים שם 25 שקל לשעה איך יכול להיות שהסכמת? הרי אתה זה שקובע איפה לעבוד ואיפה לא....אני חושב שהתפשרת יותר מדיי מבלי לחקור את המקום לעומק, ואומנם זה נשמע לי קצת מופרח הנושא של ה100 שקל לשעה ומצד שני גם ה80 שקל - חוץ מברמן , הם בטח טוחנים לך את הצורה בתמורה לשכר, או שאני טועה? בסה"כ יש לי מוטיבציה להצליח , אבל כמו שזה נראה גם עם עבודה קשה באה משכורת מכובדת.

obbb

New member
ההסבר הוא ככה

אני לא עד כדי כך מזוכיסט שעזבתי עבודה של 40 לשעה בשביל עבודה של 25 לשעה. בבר שאני עובד אין המון משמרות (פתוח 6 ימים בשבוע ויש המון ברמנים) ואני מקבל 2-3 משמרות בשבוע. רציתי עוד מקום בשביל עוד כסף. לא חיפשתי שירותי בר אלא הם התקשרו אלי, אמרתי ננסה מה יכול להיות. ניסיתי... וראיתם. על הנייר זה היה נשמע כמו עבודה קלה מאוד אבל בפועל... לא מופרך ולא נעליים. יש ברמנים שעושים 100 לשעה ואפשר לספור אותם על יותר מיד אחת. מדובר על ת"א כמובן. ותתפלא שהברמנים שמרוויחים כ"כ הרבה לאו דווקא טוחנים את הצורה. זו עבודה קשה יחסית בגלל הלחץ של האנשים ואתה כל הזמן מוזג לוקח תשלום ועובר ללקוח הבא וככל שתספיק יותר ככה תרוויח יותר. אבל לדוגמא בהאטורי אנזו שחבר שלי עובד ובברקודה בר שחבר אחר עבד שם - הפתיחה והסגירה הרבה יותר מינוריות מאצלי בבר. אנשים עושים המון כסף כי הם מוכרים המון ומקבלים על כל משקה טיפ. זה העניין.

ואיך זוכרים כמות ענקית כזו של משקאות?

הרי זה לא להגיש רק שתיה פשוטה, יש מליון סוגים של משקאות חריפים איך אפשר לזכור כל שם - כל טעם של משקה בלי להתבלבל אני מבין שעם הניסיון...אבל עדיין...זה נשמע אחד המסובכים הרי בתפריט יש 1001 עירבובים, איך יודעים מתי לערבב - מה לערבב וכל זה? שוב , אני מצטער על כל השאלות - אבל בכל זאת אני ממש רוצה לדעת לקראת מה אני נכנס לפני הכל.

Wolfindale

New member
זה חלק מהעניין

צריך לאהוב את זה ולהתעניין בזה. אפשר להיות ברמן רק בגלל הכסף, אבל אז זה נראה כמו הממשלה שלנו.

עכשיו אני לא ממש שולט

ברוב המשקאות שיש בשוק ויש לי ראש פתוח בשביל ללמוד ורצון אדיר להצליח במקצוע השאלה אם את רוב הנושאים האלה מלמדים בקורס, ובכלל - מה מלמדים בקורס? עשיתי את המבחן שיש באתר "זמן אמיתי" ויש שם שאלות שאפילו חצי מילה לא הבנתי. בקורס עצמו קיימים אנשים שמגיעים לשם שלא ממש מתמצאים בנושא?

he7680

New member
קורס ברמנים

היי אם אתה מתעניין לגבי לימודים אני מוכרת קורס ברמנים בברטנדר שנחשבים לאיכותיים והסיבה היא כי פשוט החלטתי שזה לא בשבילי. במידה ואתה מעוניין תוכל ליצור איתי קשר טלפוני. 054-2400365

Wolfindale

New member
אתה לא צריך ידע מוקדם

ואפשר להסתפק בידע שנרכש בקורס, אבל אם אתה רוצה להצליח ואין לך דאבל די ומחשוף ענק(או קשרים), אז אתה צריך להראות שאתה מבין עניין.

speadball

New member
אין מה לזכור

הקוקטיל הכי מסובך שמגישים הוא וודקה רד בול... אם בחורה רוצה משקה היא מקבלת פיג' סאוור אם מישהו מבקש קוקטיל מיוחד הוא מקבל וודקה קרנברי. זה כל מה שמוציאים, מעט בירות מהחבית, בעיקר בבקבוק - יותר מהיר ויותר יקר. יין ושמפנייה גם לא מעט. מי שרוצה להתענג על כוס ג'נטלמן ג'ק לא בר למקומות שעושים בהם 100+ לשעה... ויש כאלה :)

אז לסיכום נשאלת השאלה

איפה הכי כדאי ללמוד? שמעתי שכולם פחות או יותר דומים ועשיתי סקר ולפי דעתי "זמן אמיתי" אחלה דבר אבל הבעיה שרק הנסיעות הלוך חזור לשם יעלו לי יותר מהקורס! אבל מה לפי דעתכם הכי משתלם?

hagayge

New member
מה שהכי נוח הכי משתלם

ההבדלים בין הקורסים השונים לא כאלו משמעותיים, את רוב העבודה אתה לומד בבר עצמו תוך כדי עבודה, הקורס נותן יותר מעיין מבוא, ככה שתעשה במקום שהכי נוח לך להגיע, וששמעת אנשים שעשו שם קורס ומרוצים ממנו.

למעלה